Rurouni Kenshin hayranları var mı? OVA ve Movie sıralamasını bilen var mı? Herşey bittikten sonra mı Movie yapıldı? Hangi bölümler arasında hangi OVA yapıldı? 4 Sahneden oluşan mı 2 sahneden oluşan mı? Filmi ne zaman izlemeliyim. 4'lü OVA'nın 4'üncüsü Act 4: The Cross-Shaped Wound bölümü yok. divxplanette de 3 kişi 4'lü ovanın alt yazısını hazırlamış onlardan birinin altyazısına uyan avi formatlı bölümünü nerden indirebilirim . Ha birde Anime HQ mudur nedir orda üyeliği olan var mı? En ünlüsü orası galiba
ova lar ve film seri bittikten sonra yapıldı 4 bölümlük ova serinin öncesini 2 bölümlük ova ise serinin sonrasını anlatıyor ama bence önce seriyi izle sonra ovaları izle daha önceyi anlatıyor diye önce ovayı izleme
Normal seriyi bitirdikten sonra ova ya bakabilirsin. Ova zaten birşeye benzemiyor. Bomboş olmuş içi. 4 bölüm halinde serinin öncesinde kısa bir hikaye anlatıyor. Tek eline geçen Kenshin e o façaları kim atmış yanağa. Onu öğreniyorsun. Spoiler olmasın diye buraya yazmıyorum. İstersen söyle yazam.
ilk ovayı bitirdim, ilk 3 bölüm tr altyazıydı fakat 4üncü bölüm yoktu, avi olarak indirecek yer de bulamadım. ogm dual audio indirdim 4'üncü bölümü eng altyazı izledim. serinin 82'inci bölümüne geldim zaten, bitince ova 2 ile filmini izlerim sonra diğer animelere geçerim serisi tamamlanmış izlemediğim animeler var elimde.