Şimdi Ara

Rurouni Kenshin Movie, OVA sıralamaları nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rurouni Kenshin hayranları var mı? OVA ve Movie sıralamasını bilen var mı? Herşey bittikten sonra mı Movie yapıldı? Hangi bölümler arasında hangi OVA yapıldı? 4 Sahneden oluşan mı 2 sahneden oluşan mı? Filmi ne zaman izlemeliyim. 4'lü OVA'nın 4'üncüsü Act 4: The Cross-Shaped Wound bölümü yok. divxplanette de 3 kişi 4'lü ovanın alt yazısını hazırlamış onlardan birinin altyazısına uyan avi formatlı bölümünü nerden indirebilirim . Ha birde Anime HQ mudur nedir orda üyeliği olan var mı? En ünlüsü orası galiba

• ova lar ve film seri bittikten sonra yapıldı 4 bölümlük ova serinin öncesini 2 bölümlük ova ise serinin sonrasını anlatıyor ama bence önce seriyi izle sonra ovaları izle daha önceyi anlatıyor diye önce ovayı izleme
  • Normal seriyi bitirdikten sonra ova ya bakabilirsin.
    Ova zaten birşeye benzemiyor. Bomboş olmuş içi.
    4 bölüm halinde serinin öncesinde kısa bir hikaye anlatıyor.
    Tek eline geçen Kenshin e o façaları kim atmış yanağa. Onu öğreniyorsun.
    Spoiler olmasın diye buraya yazmıyorum.
    İstersen söyle yazam.
  • ilk ovayı bitirdim, ilk 3 bölüm tr altyazıydı fakat 4üncü bölüm yoktu, avi olarak indirecek yer de bulamadım. ogm dual audio indirdim 4'üncü bölümü eng altyazı izledim. serinin 82'inci bölümüne geldim zaten, bitince ova 2 ile filmini izlerim sonra diğer animelere geçerim serisi tamamlanmış izlemediğim animeler var elimde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Slam Dunk Türkçe Manga
    14 yıl önce açıldı
    Kimi no Iru Machi Anime&Manga
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.