Şimdi Ara

Daum Pot Player Multimedya Oynatıcısı (Güncelleme 24.10.2017) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
52
Favori
123.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni sürüm ile alakalı ya da aynı zamanda yeni ekran kartı driverını kurduğumdan ötürü renklerde/görüntüde bozulma oldu bu yüzden ayarları en baştan yeniden düzenledim. Benzer problemi yaşayanlar yeni reg girdisini deneyebilirler:
    Reg linki:http://www.mediafire.com/?dvsvupap4104glw

Reg`e ait ayarların ekran görüntüsü:

Daum Pot Player Multimedya Oynatıcısı (Güncelleme 24.10.2017)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 20 Ağustos 2012; 14:08:40 >

• Hocam slm program gercekten basarılı yanlız bende reg ayarları not defteri olarak cıkıo kaydedince ,bunu nasıl dırek aktarabilirim programa ?
    şimdiden tşkler saygılar!
  • Benim kullandığım programlar içinde en iyisi en ayrıntılısı en fazla gerekli ayar bulunan program bu Pot Player.
    Daha önceleri başka program kullanırken keşke şu ayarda olsa dediğim olurdu bunda aklıma gelebilecek her ayar bulunuyor.

Tek eksiği şuanlık DVB-S kartlarda destek olmasına rağmen tam olarak çalışmıyor.
    Çok önemli bir eksikte sayılmaz ona odaklı bir program değil.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • viking yokmu cevap acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacardian

Hocam slm program gercekten basarılı yanlız bende reg ayarları not defteri olarak cıkıo kaydedince ,bunu nasıl dırek aktarabilirim programa ?
    şimdiden tşkler saygılar!

Selamlar; yeni gördüm mesajını. Reg girdisine sağ tıklayıp "birlikte aç" - "varsayılan program seç" kısmından "Kayıt Defteri Düzenleyicisi " ni denedin mi ?

Bir ekleme yapayım; regi yükleyen arkadaşlar programın seçenekler Audio kısmından kendi ses sistemlerine uygun ayarlamaları yapmayı ihmal etmesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 24 Ağustos 2012; 16:12:43 >
  • Sayın viking saygılar yeniden fakat "Kayıt Defteri Düzenleyicisi " dediğiniz regedit değilmi onu nasıl birlikte aç diycem pardon ama?
    word pad uygulaması var o degil sanırım...?Üstüne geldim/sağ tıkladım/birlikte aç "Kayıt Defteri Düzenleyicisi " diye bişe cıkmadı:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacardian -- 24 Ağustos 2012; 16:36:36 >
  • Tşkler...
  • Sadece reg dosyasını programın klasörüne atıp çift tıklayıp evet desem ayarlar yüklenir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serihat02

Sadece reg dosyasını programın klasörüne atıp çift tıklayıp evet desem ayarlar yüklenir mi?

Reg dosyasını masaüstünde bile çalıştırsan bir sıkıntı olmaz.
  • Daum PotPlayer 1.5.34115

x32 | 14.87MB

http://www.mediafire.com/?4wv3yp1156i0v8b

x64 | 13.8MB

http://www.mediafire.com/?kn6fqonzubgec2s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

quote:

Orijinalden alıntı: MrEmq

Altyazıyı basıl siyah bölgeye indirebilirim ayrıyetten player sağ tarafta simgelerde duruyo onu nasıl düzeltebilirim.?

altyazıyı aşşağı yukarı hareket ettirmen için Alt + aşşağı veya yukarı ok tuşuna basıp ayarlayabilirsin
    simge için ise görev çubuğuna sağ tıkla özellikler de özlleştire tıkla oradan daum playeri yanlızca bildirimleri göster yada simge ve bildirimleri gizle diyebilirsin

Resimdeki gibi filmin altındaki siyah alan bende çıkmıyor film tam ekranı kaplıyor. bu siyah alanı nasıl ayarlarım.

• Vıkıng arkadaşın paylaştığı reg dosyasını kurdum sadece öyle oldu yoksa orjinal halinde bütün filmler ekranı kaplıyor güzel olmuyor.
  • Arkadaşlar bu player screen shot ları nereye kayıt ediyor bulamadım ?
  • Elinize sağlık, konuda verilen hazır ayar dosyasını kullandım.
    Görüntü fark ediyor tabi ama renkleri fazla bozuyor gibime geldi.
    Tv'lerin dinamik görüntü modu gibi, ilk bakışta göze hoş geliyor ama aslında görüntünün doğallığını bozuyor.

Bunu program kullanılmasın anlamında söylemiyorum tabi,
    ama doğal renk arayanlar için renklerin biraz daha doğal hale getirilmesi gerekiyor.

Ben genelde pratik olduğu için splash player kullanıyorum.
    Onda da doygunluğu fazla arttırınca insanlar pancar suratlı oluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Arkadaşlar bu player screen shot ları nereye kayıt ediyor bulamadım ?

Sağ click/Video/Capture/Select Capture Folder dan nereye kayıt edeceğini ayarlayabilirsin.
    Screen shotlarda ctrl+e ile alınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProjectMayhem

quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Arkadaşlar bu player screen shot ları nereye kayıt ediyor bulamadım ?

Sağ click/Video/Capture/Select Capture Folder dan nereye kayıt edeceğini ayarlayabilirsin.
    Screen shotlarda ctrl+e ile alınıyor.

Teşekkürler deneyeyim bakalım.
  • splash kadar görüntüde iyileştirme yapabiliyor mu merak ettim iindireceğim bende :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordz

Resimler güzel görünüyorda ben en iyi görüntüyü neoview ve splash player pro da alabildim. Nedense Pot player ve kmplayer de net görüntü yakalayamadım.

Ben splash kurdum fuuulllll ama flv açmıyor sadece bazı uzantıları açmıyor.Kmplayerin yaptığını yapmıyor ama Ekran görüntüsü splash 100/100 diyebilirim Kmplayerde core cadec kurulması gerekir HD filmlerde donmasız POT player yaramaz....
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.