Şimdi Ara

Daum Pot Player Multimedya Oynatıcısı (Güncelleme 24.10.2017) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
52
Favori
124.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar PotPlayer da film izlerken 2-3 aydır ara ara böyle kısacık- saniyenin 10 da yüzde biri her neyse göz farkediyor-duraksamalar olmaya başladı.Neden yapabilir bunu?Anlatırsanız sevinirim...
  • VIKING usta, en son paylaştığınız reg dosyasını yükledim. görüntü hoş oldu yanlız görüntü efeckleri çalışmıyor artık. sanki desable gibi bi duruma geldi. potplayer sürümü 1.5.34321 64bit işl.sist win7 ultimate
    sence neden acaba?
    tşklr...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNTiLMeN -- 15 Kasım 2012; 2:03:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeNTiLMeN

VIKING usta, en son paylaştığınız reg dosyasını yükledim. görüntü hoş oldu yanlız görüntü efeckleri çalışmıyor artık. sanki desable gibi bi duruma geldi. potplayer sürümü 1.5.34321 64bit işl.sist win7 ultimate
    sence neden acaba?
    tşklr...

Evet benim de dikkatimi çekti.Ayrıca ses sorunu da mevcut.VIKING umarım halleder
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustere58

quote:

VIKING usta, en son paylaştığınız reg dosyasını yükledim. görüntü hoş oldu yanlız görüntü efeckleri çalışmıyor artık. sanki desable gibi bi duruma geldi. potplayer sürümü 1.5.34321 64bit işl.sist win7 ultimate
    sence neden acaba?
    tşklr...

Evet benim de dikkatimi çekti.Ayrıca ses sorunu da mevcut.VIKING umarım halleder

usta filtrelerin açık olduğu reg dosyasını hazırlıyorum. birazdan dosyayı nete atıcam. onu yüklersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNTiLMeN -- 16 Kasım 2012; 1:17:45 >

• Çok hoş bir skin. potplayerin son versionu ile tam uyumlu

Daum Pot Player Multimedya Oynatıcısı (Güncelleme 24.10.2017)

Burdan İndir...

Yada Burdan...

yine çok hoş ekran logoları...

C:\Program Files\DAUM\PotPlayer\Logos klasörü içindeki png dosyası ile bunlardan seçtiğiniz birini değiştirmeniz yeterli. unutmadan dosya adını PotPlayer yapmayı unutmayın. (sizdede C diskinde kurulu olduğunu varsayarsak tabi.)

Burdan indir...

Yada Burdan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNTiLMeN -- 16 Kasım 2012; 3:28:09 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustere58

quote:

sence neden acaba?
    tşklr...

usta filtrelerin açık olduğu reg dosyasını hazırlıyorum. birazdan dosyayı nete atıcam. onu yüklersin.

tşk ederim.

• az once denedım ama cıdden kotu geldı.splash ın yanında soylenemez bıle..ılk sayfadakı reg dosyasını hallettım goruntu dahada kotu oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

az once denedım ama cıdden kotu geldı.splash ın yanında soylenemez bıle..ılk sayfadakı reg dosyasını hallettım goruntu dahada kotu oldu.

Reg dosyası yerine ayarlarınızı kendiniz yapın diye en on kere yazdım; önce regi denersiniz problem yoksa tek tek ayar yapmakla uğraşmazsınız regi verilme amacı bu bunu da önceden yazdığım gibi ana sayfayada ayarların nasıl yapılacağını da yazdım. Reg denedin olmadı her ayarı yaptında mı kötü oldu? Siz ayarsız kullanıyorsanız programın ne suçu var? Önceden de yazdığım gibi:
    quote:

Orijinalden alıntı: VIKING
    Splash bir hd\mkv performans yazılımıdır; sisteminiz yüksek çözünürlüklü filmleri izlemenizde problem yaratıyorsa splash idealdir, arayüzü kullanıcı dostudur bunlar artıları ama eksileri ise dvdriplerde başarısızdır, alt yazı sistemi ve kalitesi başarısızdır, genel olarak varsayılan ayarlara mahkumsunuzdur ve zevklerinize göre kişiselleştirmezsiniz. Konu zaten splash pot karşılaştırması değil ikisinin de kullanım amacı video olmasına rağmen hizmetleri farklı.
    Amacı program karşılaştırması vs olan aşağıdaki linkten devam etsinler lütfen.
    http://forum.donanimhaber.com/m_16783095/mpage_35//tm.htm#51314441

Anasayfadaki reg dosyası ile alınmış ekran görüntülerini veriyorum, yeni sunulmuş releaselerden almaya çalıştım, görüntüler küçük boyutlu olması için jpg dir:

Release: Total.Recall.2012.720p.Extended.BluRay.x264.AC3-HDChina

Release: Brave.2012.BluRay.720p.AC3.x264-CHD

Release:Supernatural.S08E06.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-ECI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 16 Kasım 2012; 22:58:15 >

• bende birkaç görüntü paylasayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNTiLMeN -- 17 Kasım 2012; 14:42:13 >

• quote:

bende birkaç görüntü paylasayım.

senin kontrast biraz yükseltmen lazım brightness 15 kontrast 145 saturation 70 colors 0 bende böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

quote:

bende birkaç görüntü paylasayım.

senin kontrast biraz yükseltmen lazım brightness 15 kontrast 145 saturation 70 colors 0 bende böyle

usta o kişisel zevklere göre değişir. sen parlak aydınlık seversin, bir başkası sevmeyebilir. tamamen kişisel göz zevki diyelim.
  • Daum PotPlayer 1.5.34665 Stable x32-x64(22-11-2012)
    DOWNLOAD

1.5.34665 Forumdaki ayarlar ile ekran görüntüsü
    Release: The.Dark.Knight.Rises.2012.BluRay.720p.DTS.x264-CHD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 24 Kasım 2012; 21:51:49 >

• İlk Sayfa Güncellendi.
  • En son sürümü katılımsız olarak kurmak isteyenler:

Daum PotPlayer 1.5.34665 TR x86

Daum PotPlayer 1.5.34665 x64 TR

.:Notlar:.
    #Daha önce kurulu ise tamamen kaldırın.Gerekiyorsa Bilgisayarı yeniden başlatın.
    #Kurulum Autoit ile yapılır. Fare-klavye kitlenir.
    #Birkaç tane tema eklenmiştir(Türkçe).
    #Programın Hakkında bölümünde sürüm 1.5.34115 olarak görünür.Bunun sebebi TR dil dosyasının o sürüm için olmasıdır.Orijinal dil dosyası programın kurulum klasörüne PotPlayer.dll_enbackup adıyla yedeklenmiştir. Bu dosyayı PotPlayer.dll yaparsanız(önce varolanı, TR olanı yedekleyin tabi) orijinal hali ile sürüm numarasının 1.5.34665 olduğunu görürsünüz.
    .: Özellikler :.
    Bilinen birçok ses/video formatı ve DVD desteği
    Dahili kodekler.
    # Dahili DXVA(1) video kodekleri (H.264/AVC, VC-1, MPEG2) ve EVR(2) (sadece Windows 7).
    Yüksek kalite oynatım ve düşük kaynak kullanımı
    Bütün altyazı biçimlerini destekler.
    Windows 7 için tam destek ve uyumluluk.
    Arayüzler, Logolar, Renk şemaları.
    (1) DXVA (DirectX Video Hızlandırması) Microsoft Windows ve XBox 360 platformlarında hızlı video çözme ve donanım hızlandırması sağlayan bir Microsoft API özelliğidir.
    (2) EVR – Gelişmiş Video İşleyici.

• eline sağlık usta. çok teşekkürler...
  • Rica ederim @CeNTiLMeN
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIKING

En son sürümü katılımsız olarak kurmak isteyenler:

Daum PotPlayer 1.5.34665 TR x86

Daum PotPlayer 1.5.34665 x64 TR

.:Notlar:.
    #Daha önce kurulu ise tamamen kaldırın.Gerekiyorsa Bilgisayarı yeniden başlatın.
    #Kurulum Autoit ile yapılır. Fare-klavye kitlenir.
    #Birkaç tane tema eklenmiştir(Türkçe).
    #Programın Hakkında bölümünde sürüm 1.5.34115 olarak görünür.Bunun sebebi TR dil dosyasının o sürüm için olmasıdır.Orijinal dil dosyası programın kurulum klasörüne PotPlayer.dll_enbackup adıyla yedeklenmiştir. Bu dosyayı PotPlayer.dll yaparsanız(önce varolanı, TR olanı yedekleyin tabi) orijinal hali ile sürüm numarasının 1.5.34665 olduğunu görürsünüz.
    .: Özellikler :.
    Bilinen birçok ses/video formatı ve DVD desteği
    Dahili kodekler.
    # Dahili DXVA(1) video kodekleri (H.264/AVC, VC-1, MPEG2) ve EVR(2) (sadece Windows 7).
    Yüksek kalite oynatım ve düşük kaynak kullanımı
    Bütün altyazı biçimlerini destekler.
    Windows 7 için tam destek ve uyumluluk.
    Arayüzler, Logolar, Renk şemaları.
    (1) DXVA (DirectX Video Hızlandırması) Microsoft Windows ve XBox 360 platformlarında hızlı video çözme ve donanım hızlandırması sağlayan bir Microsoft API özelliğidir.
    (2) EVR – Gelişmiş Video İşleyici.

Bunu kurdum fakat reg ayarlarını bir yere yükler misin..Silinmiş çünkü..

• sayfayı tekrar aç bence baya bi karışmış yeni olarak encoder cıkmışhttp://tvpot.daum.net/application/PotEncoder.do
  • Birinci sayfanın ilk mesajına bakıp takip edebilirler güncel olan orası ve karışıklık yok. pot encoder cep telefonları için video dönüştürücü konumuzla pek ilgisi olmayabilir ama video dönüştürme sorunları olan olursa da yardım ederiz.
  • Altyazıyı ekranın alt ve üstündeki bölümlere atmak için
    Sağ tıklayıp Subitles kısmında Display on Overlay/VMR Surface ayarına tıklayınız.

Scene ve rip grupları JPG formatını kabul etmez.
    PNG olarak göndermelisiniz resimleri PNG esas kaliteyi yansıtır.

Program 10 numara bu arada orjinalini bozmadan görüntünün her türlü ayar mevcut.
    İserdeniz sharpen açar görüntüyü keskinleştirirsiniz tabi size kalmış.
    Splashtaki 60p olayı filmlere göre değil çünkü bu filmin esas karesini bozuyor yapay hal alıyor.
    Konserler ve TV Programları için iyi olabilir ama film için değil.

O kadar çok format denedim ki sorunsuz çoğunda
    MPLS , DVD Closed Captions, SSA, ASS
    Hatta Bluray altyazı subpicture'larını yani PGS formatını sorunsuz şekilde yönüne hizasına satır satır özelleştirerek yapan tek oynatıcı POT.
    PGS için ayrı codec yükleme derdi yok.

Tek eksiği şuan için DVB-S kartlarda sorunlar yaşanıyor ilerde bleki düzelir meşei uzakdoğu olduğu için belki avrupa uydu standartlarını yapmayabilirler ama yapsalar iyi olacak.

INI olarak veriyorum ayarları
    Preferences>General bölümüde Save Settings to INI var bu sayede ayarları not defteri ile de düzenleyebilirsiniz.

Ayarlarım:
    XP 32Bit VMR9 DXVA
    http://www.fileden.com/files/2007/11/25/1605435/PotPlayerMini.ini
    Önceki dosyanız mevcutsa yedekleyin.
    C:\Program Files\Daum\PotPlayer atın.

7 64Bit EVR DXVA
    http://www.fileden.com/files/2007/11/25/1605435/PotPlayerMini64.ini
    Önceki dosyanız mevcutsa yedekleyin.
    G:\Users\Erkan\AppData\Roaming\PotPlayerMini64

Ve ekleme diyelim yeni bir sürüm geldi eski sürümü başka dizine atabilirsiniz orada da çalışıyor ben şahsen.
    İki ayrı pot kullanıyorum birinde dijital çıkış ayarları açık diğerinde normal çözücü.
    Uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz istediğiniz kadar kopyalayın ayarlarınızı özelleştirin çünkü ana dizinine atıyor programın ayar dosyasını tabi bu XP'de geçerli.
    7'de denemedim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.