Şimdi Ara

DAUMA RAĞMEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fenerin istatistikleri alt üst eden gidişine sakın aldanmayın.Bu takım daum oldukça avrupada başarı filan yakalayamaz.Adam birkere türke inanmıyo yabancı diye bağırışı ondan.Fenerin başında 3.ligde orta sıralarda bir teknik adam olsun aynı yerde olacağına kellemi koyarım.Bu adama inancım önceki sene Çaykur maçında bitmişti zaten.Maç berabereyken defans oyuncusu almıştı oyuna.Schalke maçında fark yiyeceğim diye ödü koptu.Ona göre alman en iyisidir.Almanı yenemezsin.Yahu Lorantı kovduk Daumu aldık.Ver sivası dauma ver loranta feneri kim alır maçı?

• zaten hep aynı muhabbet.yabancılara verilen sans türklere verilse...

bence fenerbahcenin basarısının mimarı daumdur.sen git schalkeyle oyna sonra gel sivasa git.burda takımın konsantrasyonunu ayarlamak kolay iş değil.ben loranta da kötü hoca demiyorum ama ona ve birçok hocaaya yapılan daum'ada yapılmak isteniyor.şimdi gönderilsin 2 yıl sonrada daum a sans verilmedi diyelim.1de daumun yerine hangi yerli hocayı layık görüyorsun ben onu anlamadım
  • sayın arkadaşım fenerde daum diye bir olay yok bunu unut roland kochl var kondisyonu sağlayan bu adam.Daum almanyda her verdiği demeçte türk futbolunu aşalıyor.Ayrıca türk hocaya ona verilen kredi verilmez.Birde hangi klüp dauma avrupada 3 milyon euro verir.Sana diyeceğim şu daum burda kaldığı sürece gideceğimiz yer uefada çeyrek final yani gs ın 15 yıl once olduğu yer....yerli hoca hangisi dersen rıdvan artık kavına gelmedimi dersin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.