Şimdi Ara

Daumu istemiyoruzzzzz... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ah be aziz yıldırım o kadar para döküp futbolcu alıyosunda neden iyi bir teknik direktör almıyosun? yıllardır böyle!!!!!!!!!!!! benim beşiktaşlı olarak yorumum bu
  • haklısın nachhall bencede
    hem hoijdonk gibi usta bir free kick çiyi oynatmaması büyük rezillik hoijdonk ondan kaçtı
    daum vursun kafasını duvarlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakee

medyanın gazı değil..geçen sene şampiyonluğun en buyuk payı Hooijdonk tu bence...daum ii top oynatamıyor ben bunu kabullendim artık..keşke oynatabilseee :(
    gerçektenmi!!!!
  • Arkadaşlar FB Yönetiminden birisini tanıyorum, Daum sene sonunda gönderilecek, Serhat'ı Borissia Dortmunt'a verecekler Saadettin Saranın takımına,
    Murat Hacıoğlu gönderilecek, Semih kiralık verilecek, Alex kalıyor, ama gitmekte ısrar ederse başkanımız onun bonservisine 45 milyon dolar paha biçecekmiş.
    Figo alınmayacak yaşı büyük çünkü onun yerine Brezilyalı bir yıldız alacaklar ama bunun ismini bana da vermedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: İnternettin_Hoca

Arkadaşlar FB Yönetiminden birisini tanıyorum, Daum sene sonunda gönderilecek, Serhat'ı Borissia Dortmunt'a verecekler Saadettin Saranın takımına,
    Murat Hacıoğlu gönderilecek, Semih kiralık verilecek, Alex kalıyor, ama gitmekte ısrar ederse başkanımız onun bonservisine 45 milyon dolar paha biçecekmiş.
    Figo alınmayacak yaşı büyük çünkü onun yerine Brezilyalı bir yıldız alacaklar ama bunun ismini bana da vermedi

hocam sen burada harcanıyorsun ya. git menejerlik, yöneticilik yap.

• quote:

Arkadaşlar FB Yönetiminden birisini tanıyorum, Daum sene sonunda gönderilecek, Serhat'ı Borissia Dortmunt'a verecekler Saadettin Saranın takımına,
    alex,i o kadar ucuz vermeyin beee ....
  • Orjinalden alıntı: ossberger

hocam sen burada harcanıyorsun ya. git menejerlik, yöneticilik yap.

Yapmadığımı nerden biliyorsun?
    Bu sitelere sadece sizlermi girersiniz

Orjinalden alıntı: visualize

alex,i o kadar ucuz vermeyin beee ....

Real o parayı vermiyeceği için Aziz Bey bu rakamı önerecek, böylece Alex Bizde kalacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternettin_Hoca -- 29 Nisan 2005, 11:32:08 >

• benimle olan ilgi ne
  • quote:

yoksa senin adın bayram tutumlu mu?

belki de saffet sancaklı

başka kim vardı yav menejerlik yapan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ossberger -- 29 Nisan 2005, 12:17:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ossberger

quote:

yoksa senin adın bayram tutumlu mu?

belki de saffet sancaklı

başka kim vardı yav menejerlik yapan

Sen geç alayını
    bende burda paraları götüreyim

• abi herşeye katılacaktım ama yani Selçuk dediniz koparttınız beni olaydan

Selçuk bu takımdan Daum la beraber gitsin...

Bence Daum a sağlam bir defans ve ii kaleci olursa bu takım iyi olur...
    Daum bize Lucescu gibi kişiliksiz futbol oynatmıyor...
    Adamın mantalitesinde hep hücum var...
    Old Trafforda 4 forvetle çıktı, bu cesarettir....
    Hep Yunanistan gibi takımların falan futbolu batırdığını futbolun geriye gittiğini söyleyip duruyoruz ve BArça gibi takımları gığta ile seyrediyoruz...
    Fenerbahçe Barça ile aynı sistemi oynuyor iki takımda da orta saha yok...
    Tek fark onlarda çok sağlam bir defans var Marquez gibi bir adam var, bizim defans çok kötü...
    Bize eğer iyi bir defans olursa biz ortalığın tozunu attırırız...
    Tabii Daum bazı komplekslerden kurtulmalı hastalıkları var, inat ediyor bazen adamı deli ediyor, ama işini gerçekten biliyor, takımda kondisyon falan hiçbir sorun yok ...
    Eğer Daum gidecekse yerine Lucescu gibi bir pislik değil dünya çapında ANcelotti gibi bir adam gelmesi lazım, veya Mourinho yoksa öyle sıradan bir adamdan Daum daha iyidir, çünkü Daum dünyada sözü geçen üst düzey bir teknik adam, uyuşturucu almasa bugün milli takımın başında olacaktı...
    Dediğim gibi gitsin ama yerine çok çok süt düzey bir teknik adam gelirse gitsin, yoksa takım oturmuş durumda adam bizi şampiyon yapıyor, gene eski hastalıklı yıllarımıza geri dönmeyelim hazır başarı varken istikrar varken eldeki bulgurdan olmayalım, Avrupada başarı yavaş yavaş gelir nasılsa her şey var başarmak için elimizde un var helva var...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.