Evet istemiyoruz bugün görüldüki bu her(if) daumla olmicak artık sadece Tuncay gibi çok büyük bi yıldız olabilecek bir topçuyu nasıl da rezil ettiğini söylesem yeter sanırım.yetmezse buyrun fikrinizi yazın...
çok ii bi kadro war elimizde.kanatları kullanmayı bilmiyo bu adam..sağda mehmet yozgatlı soldada kemal dewamlı oynamalı..forvetin arkasında alex.forvette anelka ve nobre.ortada aurelio.bu sisteme ısındımı feneri turkiyede zorlıycak takım bence az çıkar..tuncay ve serhatın defansif ozellikleri yok bence ofansifte fazla bişeyleri yok ama neyse...
sezon sonuna saklayin tepkinizi simdi vakti deil..
yonetim istikrar ayağına gondermicek bence daum'u...Mircea Lucescu dusunulebilir bi isim
ayrıca istikrar ayağına gönderilmicek fikri bencede doğru ama gönderilmesse de oyunda istikrar hayal olur ayrıca luçeskunun yerine aykut olabilir bence hatta cuk diye oturur şimdi daha pişmesi lazım diceksiniz ama bence yeterince pişti ve feneri çalıştırmayı fazlasıyla haketti.Ha bide daumun elinde mahmut hanefi gibi ümit milli takımın sol beki varken ümit özatı orda oynatıp rezil etmesini ve mahmut hanefiyide klübede çürütmesini söylemeyi unutmuşum...
Aykut bu takımı herşeyi ile hak ediyor ama alex anelka gibi oyuncularla sorun yasayabilir,soz geçiremeye bilir..bence daha erken onun için..
evet bu konuda haklı olabilirsin ozamanda şöyle oturaklı bi yabancı gerekiyor mesela hiddink(hayatta gelmez) ama luçesku diil.
daum gibi bir adamı istemiyosak harbi biz adam olmayız beyler bu herif yapmıyomu bizi iki senedir sampiyon avrupada 9 puan hayır biz zaten hep iyi futbolcularımız vardı simdi cok iyi teknik direktorumuzde var medyanın gazına gelmeyin
medyanın gazı değil..geçen sene şampiyonluğun en buyuk payı Hooijdonk tu bence...daum ii top oynatamıyor ben bunu kabullendim artık..keşke oynatabilseee :(
bencede medyanın gazı diil ben bunu geçen senden beri söylüyorum eğer mahmut hanefi gibi bi adam kulübede oturuyor,tuncay gibi bi adam sol kanatta rezil ediliyor,keza ümit özat gibi bi adam sol bekte rezil ediliyor,selçuk gibi bi adam klübede çürütülüyor ise ben daumun teknik direktörlüğünü tartışırım.Ayrıca eğer alex sakatlanmasaydı kemal in de oynaması hayal di diyebilirim adam ayakta duramıyor ama yinede sanırım aurelio ile birlikte fenerin en çok top kapan adamı ve bence sürekli oynatılmalı.
Unutmadan daumun serhat aşkınada pes diyorum yani.satsalarda kurtulsak
quote:
Orjinalden alıntı: Nachhall
bencede medyanın gazı diil ben bunu geçen senden beri söylüyorum eğer mahmut hanefi gibi bi adam kulübede oturuyor,tuncay gibi bi adam sol kanatta rezil ediliyor,keza ümit özat gibi bi adam sol bekte rezil ediliyor,selçuk gibi bi adam klübede çürütülüyor ise ben daumun teknik direktörlüğünü tartışırım.Ayrıca eğer alex sakatlanmasaydı kemal in de oynaması hayal di diyebilirim adam ayakta duramıyor ama yinede sanırım aurelio ile birlikte fenerin en çok top kapan adamı ve bence sürekli oynatılmalı.
Şu bjk maçından sonra satsınlar ama...
+1(selçuk dısında)
quote:
Orjinalden alıntı: Nachhall
ya niye selçuk dışında bence o herif sürekli oynatılsa avrupanın sayılı ortasahalarından olur ama herif kendine güvenini kaybetti her daumun yüzünden...
bilmiyorum ama o adamda hiç bi ışık goremedim ben..bal yapamayan bi arı gibi..sadece kosuyor..dewamlı pas hatası yapıyor..saçma şutlar çekiyor..ustelik aurolio warken ona pek ihtiyaç duyulacağını sanmıyorum
bence o herif oynatılırsa aurelionun yaşına geldiinde çok farklı yerlerde olur ama böyle bi oynatılıp 3 bekletilirse tabiki bal yapmayan arıya döner daha öncede dediim gibi adam kendine güvenini kaybetmiş ayakları titriyor hapsi daumun yüzünden istemiyoruz seni daummmmmmm.
ingilizlerin bi lafı va "sampiyonluk adamlarla kazanılır" fenerbahcemiz coluk cocuk yetiştirecek takım değil selcukta umut var selcuk iyi futbolcu ama aurelio varken daha iyi futbolcular varken oynatılmaz
ingilizlerin her dediine inanma...
neden oldukca guzel soz belki coluk cocukun o stadta eli ayagı dolası ama koskoca adamların pek sanmıyorum bence selcuk iyi futbolcu ve 2007 ye kadar boyle 3 5 mac oynayarak idare edecek deiğerleride tabi
ya yannış anladınız benim aurelioya lafım yok ama hatta fenerin en iyi topçusu bence yani takımda en önce bulunması gereken adam ama bi şekilde bu gençlerinde takıma kazandırılması lazım yaw...
quote:
Orjinalden alıntı: mehman
sezon sonuna saklayin tepkinizi simdi vakti deil..