Şimdi Ara

Dava Bitince!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi 1 yıl veya ne kadar sürerse artık o mahkeme bitip karar verilince diyelim ki Fb Ts Bjk suçlu bulundu.Sonucta 3 ude davada adı geçen takımlar ciddi iddalar var ve tutuklı olan oyuncular yöneticiler vs var.3 ünede şike yapıldı dendi herşey bitince.İşte bence asıl o zaman kıyamet kopacak.Hem uefa bazında hemde tff bazında.Resmen tek başına tüm ülke takımlarının yöneticilerini oyuncularını hakemlerini hatta top toplayıcılarını bile parayla satın almış muamelesi yapılan fenerbahçe hani ben tektim demeyecek mi?Çok merak ediyorum o zaman neler olacak?Suçsuz bulunması ihtimalini hiç göz önünde bile bulundurmuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yilmaz07

Yaw olmayacak işlere hayali şeyler bina edip sorular soruyorusun bu şekilde.

FB bu işten Fenerasyona rağmen kolay kolay yırtamaz. Fenerasyon yine şark kurnazlığı ile önce iddianame derken şimdi sezon sonu demeye başlarken bu arada da şikecilere ceza vermemek için dolaplar çevirmeye de başladı. Yemezler , yedirmezler

Yine başa döneceğiz demektir şayet Fenerasyon UEFA'nın zorlaya zorlaya Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Liginden men ettirmesinden ders alamadıysa

UEFA'ya Şikebahçeyi ve yardakçası Fenerasyonu şikayete devam

Güzellikle adaleti tesis etmeyene anladığı şekilde gereken yaptırılır.

Kaygım Fenerasyonun bu şikecileri kayırmaya çalışan tutumunun Türkiye'ye de leke getirmesidir.

Arkadaşım benim ne demek istediğimi anlamamışşın yada ben anlatamamışım.Diyorum ki fenerbahçe beşiktaş ve trabzon şike yaptıkları için bundan bir yıl sonra suçlu bulundular.Fenerbahçenin zaten şimdiden çektiği cezalar ortada.Takım dağıldı şl den men edildi hisseler yerle bir oldu.Ama öteki takımlar hala günlük gülistanlık.Adamlar hakkında hiç birşey yapılmazken fenerin çektiklerini kim ödeyecek.Trabzonun ve bjk aldıgı paralar statulerı bır yıl eskı kadrolarıyla devam etmelerı onlar ıcın odul mu olacak yanı.Onu dıyorum.

• Yaw ben de onu diyorum ya. Nereden biliyorsun onların şikeci olduklarını !? Ortada pek bir kanıt yok onlar hakkında. Tabii mahkemeden yine de ceza alabilirler. Ancak Fener şikeci başı olduğu için en baştan yandı diğerlerininkisi gerçek olsa bile pek ağır gözükmüyor şu anda. Ancak Federasyon başından beri gevşek kaldı bu işlere. Aslında sadece şüphelere binaen hepsini ceza yağdırmalıydı. Kimsenin kılına dokunmadı sırf Fener yanmasın diye. Ancak UEFA Fener hakkında arş-ı ala'ya ulaşan bol miktardaki şike kanıtları ve şikayetleri gördü ve Fener'in işini bitirtti. Diğerleri az-çok bulaşmış olmalarına rağmen Fenerbahçe'nin yanında gül suyu ile yıkanmış sayılıyorlar. Bu yüzden de çıkıp kendilerini geçen senenin şampiyonu ilan edebiliyorlar :)

Tencere dibin kara meselesi yani bir bakıma. :)
  • YILMAZ İDDANAMEYİ OKUDUNDA MI BİLİYORSUN FENERBAHÇENİN ŞİKE YAPTIĞINI AZ SABIR ÖNCE BİR İDDANAME AÇIKLANSIN SONRA BU DEDİKLERİNİ YEDİRİRLER ADAMA
  • beşiktaş ve ts şike yapmadı zaten en fazla şikeye teşebbüs ettiler.fener ise direkt şike yaptı diye suçlanıyor.teşebbüsün de cezası vardır belki ama her takım için ceza çıkarsa fener için şike cezası diğerleri için teşebbüs cezası verilecek.yani şikeci kim kim değil cezalar verilince ortaya çıkacak zaten...
  • adam öldürmeye teşebbüs mü bu ya yapmışsındır ya yapmamıssındır. tff ve uefayı çok sıkıntılı bir sezon bekliyor fb sucluluğu kanıtlanmadan şikeci kabul edip sokmuyorsun avrupaya diğer ikisi kupalarda ya bjk ya da ts de suçlu bulunursa o zaman ne yapacaksın?

fb bu kadar kalkan tozun altında kalmaz. birde diğer takımlar sütten çıkmış ak kaşık modunda dolaşmıyorlar mı çok gülüyorum hallerine. sanki hayatlarında hiç teşvik vermemişler hiç kaleci hakem satın almamışlar gibi. buna ancak gülerler beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

adam öldürmeye teşebbüs mü bu ya yapmışsındır ya yapmamıssındır. tff ve uefayı çok sıkıntılı bir sezon bekliyor fb sucluluğu kanıtlanmadan şikeci kabul edip sokmuyorsun avrupaya diğer ikisi kupalarda ya bjk ya da ts de suçlu bulunursa o zaman ne yapacaksın?

fb bu kadar kalkan tozun altında kalmaz. birde diğer takımlar sütten çıkmış ak kaşık modunda dolaşmıyorlar mı çok gülüyorum hallerine. sanki hayatlarında hiç teşvik vermemişler hiç kaleci hakem satın almamışlar gibi. buna ancak gülerler beyler

sizin yaptığınız savunmayla uefa ve tff nın attığı adımlar arasında hiç bir fark yok. zihniyet aynı !..

siz idaaname ve dava sonucunu beklemeden dosyalarda ki delillerin daha henüz ne olduğunu bilmeden başkanınızı ve yönetiminizi savunuyorsunuz , onlarda aynı şekilde dava sonuçlanmadan size suçlu damgası vurup hareket etmişler ?.. bu iki yaklaşım arasında ki farkı bana söylermisiniz ?..

benim şahsi görüşüm , siz taraftar olarak en başta yapmanız gereken adımı atamadınız , yönetiminize aklanında gelin diyemediniz ve olayların bu şekilde tırmanmasına taraftar olarak siz zemin hazırladınız. yönetim sizden aldığı destekle gaza gelerek attığı her adım boşa çıktı , çaldığı bütün kapılar yüzüne kapandı !.. bu şekilde dahamı iyi oldu ?.. ve hala aynı tavırlarla hareket edip içinizdeki yaranın büyümesine katkı sağlıyorsunuz !.. sizler böyle davrandıkça , rakip taraftar kitleleride size karşı cephe alarak hareket ediyorlar. demeçleri , düşünceleri size zıt şekilde yoğunlaşıyor.

biraz sabretseniz ve sonunda eğer haklıysanız çıkıp ona göre konuşmak varken siz şimdiden yapacağınızı yaptınız ; peki dava sonucu suçlu bulunursanız ne olacak onu hiç düşündünüz mü ?..

ya saçluysanız ; alacağınız tepki çekeceğiniz mahçubiyeti hiç düşünmüyormusunuz ?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 12 Eylül 2011; 9:32:07 >

• suçluluğu ispatlanana kadar herkes masumdur... aramızdaki fark bu adam cinayetten içeri girse bile suçluluğu karara bağlanana kadar cinayet sanığı, şüpelisi denir katil mahkemeye gitti denmez. fenerbahçenin suçluluğu (ki burada takımın yaptığı birşey yok olay yönetim çevresinde belki fb yönetiminin suçluluğu) kanıtlanana kadar fb masumdur.

zaten eğer sadece biz suçlu bulunursak cezamızı paşa paşa çekeceğiz biz takımımızı birinci ligde ya da şu kadar şampiyon olmuş diye tutmuyoruzki. isterlerse bank asyada eksi 30 puanla başlatsınlar isterlerse 5 yıl avrupaya sokmasınlar. beni rahatsız eden neden bu faturanın fb ye kesilip bu işleri tek yapan fb biz hepimiz temiziz şaibesiz başarılar kazandık hep, ayarında dolaşılması. ilhan cavcav bu işleri yıllarca hepimiz yaptık dedi adama bişey oldumu? bjk teknik direktörü hala içeride bjk ye bişey oldu mu? ts den de birileri tutuklandı sonra bırakıldı vs vs vs...

bizim fenerbahçe olarak kimsenin yardımına sevgisine şevkatine gram ihtiyacımız zaten yok. kimse bizi sevsin diyede kendimizi paralamıyoruz. bence fenerbahçe taraftarı en doğrusunu yaptı ve yapıyor.

• Neden kımse konuya gore yazı yazmıyor.Herkes dıyor kı goreceksınız suclu cıkacaksınız.Tamam bende onu dıyorum ıste su durumda cezalar verılen fenerbahce ve dıgerlerı suclu bulunursa fenerın daha sımdıden aldıgı cezalar nolacak dıyorum.Otekıler suclu olmasına ragmen eskı kadrolarla bı sene gecırecekler şl de mucadele edecekler.Suclu cıkarlarsa bu sene onlara odul olacak.Fenerbahcenınde ayrıca artık cekecek cezasının kaldıgına ınanmıyorum.Kadrosu dagıldı degerı yerle bır oldu adı lekelendı şl den diskalıfıye edıldı.Verılecek ceza sembolık bı puan eksıklıgınden baska bısey olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Neden kımse konuya gore yazı yazmıyor.Herkes dıyor kı goreceksınız suclu cıkacaksınız.Tamam bende onu dıyorum ıste su durumda cezalar verılen fenerbahce ve dıgerlerı suclu bulunursa fenerın daha sımdıden aldıgı cezalar nolacak dıyorum.Otekıler suclu olmasına ragmen eskı kadrolarla bı sene gecırecekler şl de mucadele edecekler.Suclu cıkarlarsa bu sene onlara odul olacak.Fenerbahcenınde ayrıca artık cekecek cezasının kaldıgına ınanmıyorum.Kadrosu dagıldı degerı yerle bır oldu adı lekelendı şl den diskalıfıye edıldı.Verılecek ceza sembolık bı puan eksıklıgınden baska bısey olmayacak.

hangi dağılmamış kadrodan bahsediyorsun. en büyük darbeyi alanlardan biride TS olmuştur. şampiyon olamayınca güçlü kadromuz dağıldı , ve bir anda kendimizi Ş.L. de bulduk. yeterli transferleri yapamadık. lige göre olan kadro ile Ş.L. de mücadele edeceğiz. dolayısı ile gelen paranında bir hayrını görmedik. bu kadro ile bir tur geçersek büyük bir iş başarmış olacağız, aksi durumda zaten kendimizi hazırlamış durumdayız.

• Kendımızı şl de bulduk ne demek sankı 7. filandınızda sızı tutup şl ne attılar. 2 sıradaydınız zaten elemelerdeydınız.Kulup bosvermısse davanın ne sucu var.
  • kardeşim , klübün maddi durumu ortada uefada mücadele edebilmek için bidetaraftarın gözünü boyamak için ucuz yollu 1-2 transfer yapıldı , bu kadro ile şampiyonlar ligindeki takımlarla mücadele etmekz çok zor. ama son anda Ş.L ne girince ve gelen 30 milyon £ ile de iyi transferler yapabilceğimiz halde zaman yetersizliğinden dolayı yapamadık durumu itirak etmekte güçlük çekmeyin , durum bariz ortada !..
  • Arkadaşlar ,

Buradaki yazılarımın tamamında bu olayın futbolun üzerinde şeyler olduğunu anlatmaya çalışıyorum.
    Formanın üzerinde birşeyler var yani.
    Hani diyorlar ya , GS , FB'yi şikayet etti diye...Şikayet eden GS'ın kendisi değildir , onun da ötesindedir.

Şimdi biz Fenerbahçe'lileri hayasızlıkla suçladınız.
    Bizi paranoyak yaptınız.
    Aziz Yıldırım'ın yalakaları dediniz.
    Yanlış durduğumuzu iddia ettiniz.

bir tane Trabzon'lu çıksın desin ki , wikileaks belgelerini okudum ve birilerini birşeyler açıklaması gerekiyor.Ondan sonra bana duruştan bahsetsin.
    Trabzon'Lu kan ağlıyor , Faruk Özak'a bela okuyor.Adam diyor ki 27.5 milyon dolar aktardık , daha ne yapalım? Bir tane TS'lu desin ki 27.5 milyon doları nereden geldi?
    Bakın ben kıçımdan tape falan uydurmuyorum.Biryerlerden copy/paste de falan da yapmıyorum.Tüm dünyanın kabul ettiği ve "ulan bunlar nasıl ayyuka çıktı" diye telaşlandığı wikileaks konusunda Trabzonlular , müspet birşey söylemedikçe FB'ye de laf söylemesinler..söylememeliler. bu bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

adam öldürmeye teşebbüs mü bu ya yapmışsındır ya yapmamıssındır. tff ve uefayı çok sıkıntılı bir sezon bekliyor fb sucluluğu kanıtlanmadan şikeci kabul edip sokmuyorsun avrupaya diğer ikisi kupalarda ya bjk ya da ts de suçlu bulunursa o zaman ne yapacaksın?

teşebbüsün ceası adam öldürmekten farklıysa şikeye teşebbüsün de cezası farklı olmalı.ama bahsettiğim bu değil benim dikkatli okursan fener ceza alırsa şike yaptı diye alacak diğerleri teşebbüs etti diye alacak.bu yüzden fenerin üzerine çok gidiliyor zaten.trabzondan birşey çıkmadı beşiktaştanda zorlama bir teşebbüs iddiası var çünkü şike gerçekleşseydi şike teklif ettiğimiz adam sahanın en iyisi olmaz bir gol attırıp bir gol de atmazdı.fenerbahçede ise iddia edilenlerin çoğu olayı doğrular nitelikte.ibrahim akının isteksizliği korcanın yediği gol iskenderin maça çıkmaması oynamaması falan filan.fenerbahçeliler alın terimiz deyip duruyorlar ama ben bunu komik buluyorum,sorun senin alın terinde emeğinde değilki zaten,sorun karşı tarafın bu teri düzgün akıtmaması iddiasında,bu sorgulanıyor zaten fenerli futbolcu koşmadı oynamadı mücadele etmedi ama maçı genede kazandı diyen yok,var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

Arkadaşlar ,

Buradaki yazılarımın tamamında bu olayın futbolun üzerinde şeyler olduğunu anlatmaya çalışıyorum.
    Hani diyorlar ya , GS , FB'yi şikayet etti diye...Şikayet eden GS'ın kendisi değildir , onun da ötesindedir.

Bizi paranoyak yaptınız.

bir tane Trabzon'lu çıksın desin ki , wikileaks belgelerini okudum ve birilerini birşeyler açıklaması gerekiyor.Ondan sonra bana duruştan bahsetsin.
    Trabzon'Lu kan ağlıyor , Faruk Özak'a bela okuyor.Adam diyor ki 27.5 milyon dolar aktardık , daha ne yapalım? Bir tane TS'lu desin ki 27.5 milyon doları nereden geldi?
    Bakın ben kıçımdan tape falan uydurmuyorum.Biryerlerden copy/paste de falan da yapmıyorum.Tüm dünyanın kabul ettiği ve "ulan bunlar nasıl ayyuka çıktı" diye telaşlandığı wikileaks konusunda Trabzonlular , müspet birşey söylemedikçe FB'ye de laf söylemesinler..söylememeliler. bu bu kadar basit.

şimdi sen diyorsun ki , wikileas diye bir adam ts ye öyle bir para aktarıldığını idda ettiği için , bizde şike yapabiliriz , bunda bir mahsur yok diyorsun öylemi ?..

• quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

Arkadaşlar ,

Bizi paranoyak yaptınız.

şimdi sen diyorsun ki , wikileas diye bir adam ts ye öyle bir para aktarıldığını idda ettiği için , bizde şike yapabiliriz , bunda bir mahsur yok diyorsun öylemi ?..

bir daha oku...sen her yazdığımı 2 defa oku.
    yazdıklarımdan çıkmayacak bir anlam varsa o da senin anladığındır.

Wikileaks'de yer alan şeyler iddialar değildir.
    Bir anlamda "iddianame" den bile daha gerçektir.

Tüm dünya , wikileaks belgelerindeki bürokrat yazışmalarındaki dilin basitliğinden dert yanıyor.ABD yetkilileri diyor ki böyle konuşmalarını biz istiyoruz.

Orada yazanlar , yalandır diyen dünyada tek bir ülke var.İsmini zikretmeye gerek var mı?Tüm dünya o belgelerde yzanları gerçek olduğunu biliyor ve bilgileri teyit ediyorlar.Buradaki açıklamalar yüzünden ülkelerin ilişkileri bozuluyor.

Lazminator , senin anlaman gereken şu.

Faruk Özak , size 27.5 milyon dolar para aktardığını söylüyor.şunu sormalısın ,

Bu parayı cebinden mi ödedin*?
    Bu parayı devlet kasasından yönlendirdi isen , hangi dayanakla gönderdin?
    Bana niye para gönderiyorsun , Beşiktaş'a , Fener'e , Galasataray'a gidiyor mu? Antep'e , Bursa'ya gidiyor mu? neden bana 27.5 milyon dolar geliyor demen lazım.

• quote:

Arkadaşlar ,

Bizi paranoyak yaptınız.

Wikiliks belgelerinde örtülü ödenekten Trabzonspor'a verilen paranın 27.5 milyon dolar verildiğine dair bir kaynak gösterirseniz sevinirim.Basında yazdıydı,çıktıydı diyerek lütfen yuvarlamayın verdğiniz bilgiyi onaylıyacak bir kaynak göstermeniz yeterli.(Özellikle 27.5 milyon dolarlık kısmı ile ilgili)

Trabzonspor' değil 27.5 milyon dolar 27.5 lira verildiyse örtülü ödenekten bu araştırılsın ve niye verilmiş,kim vermiş bu para ne amaçla kullanılmış gün yüzüne çıksın.Bir suç varsa veren de,alan da hesabını versin.Trabzonsporla ilgili şike,teşvik iddiaları var ise eğer araştırılsın,en ufak bir usulsüzlük var ise cesası verilsin.Bak fenerli arkadaş,biz devlet eliyle büyültülmüş İstanbul takımlarının taraftarlarına benzemeyiz.Güce,kudrete,paraya tapmayız.Kulüp içinde tek adam faşistliğine geçit vermeyiz.İstanbul'un üç büyültülmüş takımlarının-başta fener olmak üzere- taraftarları gibi "teslimiyetçilik" ruhumuzda yoktur.Taraftarlık duruşumuz aynen horonda olduğu gibi"dik oynama" üzerine kuruludur.Bizi küme düşmek üzmez,şike ve teşvik işİne bulaşmış olmak üzer.
    Şike operasyonundan beri fenerbahçe camiasının duruşu daha doğrusu duruşsuzluğu ibretle izlenmektedir.Şike ddialarını destekliyecek çok ciddi bulgular karşısında bile tüm fenerlilerin tavrı özeleştiri yapmak yerine,başkalarını da şuçluyarak "siz de yapmıştınız","sanki siz çok temizsiniz","herzaman yapılıyordu" tarzı akılcılıktan uzak,yapılmış olduğu iddia edilen suçu görmeme,meşru kılma çabaları..Haklı olabilirsiniz.Belki bu şke,teşvik eskidende yapılıyordu.Belki her takımın bu işlere bulaşmışlığı da olasılık dahilindedir.Peki sonuç?Aziz Yıldırım'la ilgili iddia edilen ve güçlü bulgulara dayanan suçları meşru kılar mı?Kılmaz.Kılmamalı.Yapanın yanına kar kalmamalı.Neyse cezası çekmeli.Eskiyimi araştırmek istiyorsunuz.Eyvallah,araştırılsın.Meclise komisyon kurulsun ve araştırılsın.Pisliğe kökten temizlemek için hepimiz topyekün destek olalım.
    Ama siz bunu yapmıyorsunuz fenerli arkadaşlar.Çünkü "dik oynamıyorsunuz".İşin daha da kötüsü oynamaya niyetinizde yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: eco2003

quote:

Arkadaşlar ,

Bizi paranoyak yaptınız.

Wikiliks belgelerinde örtülü ödenekten Trabzonspor'a verilen paranın 27.5 milyon dolar verildiğine dair bir kaynak gösterirseniz sevinirim.Basında yazdıydı,çıktıydı diyerek lütfen yuvarlamayın verdğiniz bilgiyi onaylıyacak bir kaynak göstermeniz yeterli.(Özellikle 27.5 milyon dolarlık kısmı ile ilgili)

Trabzonspor' değil 27.5 milyon dolar 27.5 lira verildiyse örtülü ödenekten bu araştırılsın ve niye verilmiş,kim vermiş bu para ne amaçla kullanılmış gün yüzüne çıksın.Bir suç varsa veren de,alan da hesabını versin.Trabzonsporla ilgili şike,teşvik iddiaları var ise eğer araştırılsın,en ufak bir usulsüzlük var ise cesası verilsin.Bak fenerli arkadaş,biz devlet eliyle büyültülmüş İstanbul takımlarının taraftarlarına benzemeyiz.Güce,kudrete,paraya tapmayız.Kulüp içinde tek adam faşistliğine geçit vermeyiz.İstanbul'un üç büyültülmüş takımlarının-başta fener olmak üzere- taraftarları gibi "teslimiyetçilik" ruhumuzda yoktur.Taraftarlık duruşumuz aynen horonda olduğu gibi"dik oynama" üzerine kuruludur.Bizi küme düşmek üzmez,şike ve teşvik işİne bulaşmış olmak üzer.
    Şike operasyonundan beri fenerbahçe camiasının duruşu daha doğrusu duruşsuzluğu ibretle izlenmektedir.Şike ddialarını destekliyecek çok ciddi bulgular karşısında bile tüm fenerlilerin tavrı özeleştiri yapmak yerine,başkalarını da şuçluyarak "siz de yapmıştınız","sanki siz çok temizsiniz","herzaman yapılıyordu" tarzı akılcılıktan uzak,yapılmış olduğu iddia edilen suçu görmeme,meşru kılma çabaları..Haklı olabilirsiniz.Belki bu şke,teşvik eskidende yapılıyordu.Belki her takımın bu işlere bulaşmışlığı da olasılık dahilindedir.Peki sonuç?Aziz Yıldırım'la ilgili iddia edilen ve güçlü bulgulara dayanan suçları meşru kılar mı?Kılmaz.Kılmamalı.Yapanın yanına kar kalmamalı.Neyse cezası çekmeli.Eskiyimi araştırmek istiyorsunuz.Eyvallah,araştırılsın.Meclise komisyon kurulsun ve araştırılsın.Pisliğe kökten temizlemek için hepimiz topyekün destek olalım.
    Ama siz bunu yapmıyorsunuz fenerli arkadaşlar.Çünkü "dik oynamıyorsunuz".İşin daha da kötüsü oynamaya niyetinizde yok..

Arkadaş cevap vermek için değiğl önce anlamak için okuyun.

Wikileaks'de TRabzon^'a 27.5 milyon dolar verildiğini mi söylemişim?

Wikileaks'de Trabzon'a örtülü ödenekten para aktarıldığı yazıyor. Yazmıyor diyorsan link vereyim
    Faruk Özak , Trabzon'a 27.5 milyon dolar aktardık diyor.Aktarmadı diyorsan link vereyim.

Şimdi gelelim Fenerbahçe'nin şike soruşturması ile ilgili safsatalarına....

Şike iddialarını destekeleyecek belgelerden kastın nedir , tartışalım

Emenike'nin para sayaarken yakalanan görüntüleri mi?
    Ümit Karan'a verilen beyaz para çantası mı?
    Korcan'ın olmayan kız kardeşinin üzerine verilen olmayan bir araba mı? Mini cooper mı? BMW mi ? Audi mi?
    yoksa kapatılan billionere mi (sen okurken bilyoner diye okursun , tapeler o zihniyetle hazırlandı çünkü)
    3 porsiyon döner , yarım külah dondurma mı? belge dediğin_?
    İçi bilet dolu olduğu ispatlanan siyah çantalar mı?
    3 futbolcunun şike yapmayı becerdiği 19 maç mı belgeler?

Daha saymamıza gerek var mı?
    Şike iddiaları (iddia diyorsun adı üzerinde) nı desteklemesi değil ispat edilmesi lazım bizim duruşumuzu değiştirmemiz için.
    Yarın iddianame'deki çarpıklıkları da suratınıza vuracağız.Çünkü o zamanda yaygarayı koparacaksınız yandaş medyanız ile birlikte hololo şike var diye haykıracaksınız.Öyle bir gündem yaratılıyor ki sanki iddianamenin yayınlanması ile herşey ayyuka çıkacak.
    Kim hazırlıyor iddianameyi , billionere club ile bilyoner.com arasındaki farkı bilmeyen , 52 klaösr belgeyi 2 saatte okumayı başaran savcımız...

Biz küme düşürün diyoruz , spor bakanı ile senin başkanın gidip konuşuyor düşürmeyin , haklarını bana verin yeter , diye...
    Başkanın bu aşağılık hareketinden sonra bana neyin hesabını soruyorsun arkadaşım????

Fenerbahçe , şike ile kazanılmış şampiyonluğun değil , adaletin peşindedir.Aziz Yıldırım'ın şike yaptığı kanaati oluşsun , buna en acı tepkiyi FB taraftarı verir.Aziz Yıldırım , idam edilmeyi tercih eder o acı tepkiyi duymaktansa..Bu yüzden FB'nin duruşuna turşu falan olmayın.
    Başkan ben temizim , FB'nin başarısına leke sürmedim , diyor.Biz de inanıyoruz.Ve onu destekliyoruz.
    Senin belge dediğin safsataları okudum.Basının dolduruşuna gelmiş , emniyetin yanlı yorumlarına kendiniz kaptırmışsınız.
    ADam billlionere club'u kapatalım , diyor.Emniyetimiz onu ooo bahis skandalını da yakaladık diye yorumluyor.
    Skandaldır bu...
    Türkiye'nin 3/4'ünün "sanat eseri" dediği operasyonun içinde geçen bir skandal.

19 maçın içini dolduracak adam bulamıyorlar.
    Türkiye , tutuklu yargılanan her 10 kiişiden 6'sının serbest kaldığı bir ülke..
    Kul hakkı yiyorsunuz , bıraktım hukuku , adaleti.
    Suçlu olduğu ispatlanmayan insanlar hakkında atıp tuıtuyorsunuz.

Gazetelerdeki "şok" haberleri okuyup ben herşeyi biliyorum zannediyorsunuz.

Allah bize horon oynatmasın kardeşim.Tir tir jöle gibi titretmesin.
    Gerekirse bi dizimiz yere değsin.Yere bastığımız ayağımızla kendimizi ayağa fırlatacak harmandalını oynarız biz.Kollarımızı iki yana açarız , böğrüme vursanız , da yıkamazsınız kardeşim deriz.

Boğaz köprüsüne yürüyen 100 bin kişi , şike ile ilgili mi bağırdı zannediyorsunuz.Onlara karşı neden "gerçek mermi kullanabilirsiniz" talimatı verildi biliyor musunuz?
    Neden 100 bin kişinin köprüyü kapatmasını hiçbir haber kanalı yayınlayamadı biliyor musunuz?
    Bilmiyorsanız , bana daha soru sormayın . Araştırın , öğrenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboi -- 13 Eylül 2011; 14:33:25 >

• Gerçeklerle yüzleşme gibi bir derdinizin olduğunu zannetmiyorum.Ama biz Trabzonspor'lular gerçekler ortaya çıkana kadar mücadelemize devam edeceğiz.Uefa kendi organizasyonundan fenerbahçeyi şike yaptığı gerekçesiyle kovarak gereken mesajı verdi.Ama anlamadınız.Yarın gece dünyadaki futbolseverler şampiyonlar liginden kovulan fenerbahçeyi değil gerçek şampiyonu İnter karşısında izliyecek.Otur sen de izle.Yeter mi yetmez.Emaneten sizde olan şampiyonluk kupamızıda alacağız.Ama yine yetmez.Fenerbahçe küme düşene kadar bu hesap kapanmaz.Ama öyle bankasya falan değil.
    UEFA YÖNETMELİĞİ
    2.05: UEFA’nın match fixing bölümündeki madde, teşvik ve şike uygulaması, kurumlardan ve kulüplerden bağımsız olarak tamamen kişisel girişimle dahi olsa adı geçen kulübün 1 ile 18 puan arasında puanının silinmesini hükmediyor. (Yani herhangi bir taraftar veya kulübe yakın bir kişi, kulüp yönetiminin bilgisi dışında kendi kendine bir takım için şike ya da teşvik uygulamasına gitse bile, söz konusu kulüp 1 ila 18 puanın silinmesi cezasıyla karşı karşıya kalır.)

2.07: Eğer şike ve teşvik girişimi, kulüp yöneticilerinden haberdar veya bizzat kulüp yöneticilerin katılımı ile gerçekleşmişse söz konusu kulüp bir alt lige düşürülür. Eylemlerin sayısına göre alt lige düşürmeler devam eder.

Şu son cümleye göre FB'yi Istanbul 1. amatör küme bile kurtarmıyor. Direkt kulübün kapısına kilit gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eco61 -- 13 Eylül 2011; 16:06:06 >

• Bunların yaşanacak olacağını biliyoruz.Kime ne anlatıyorsun?
    Bana bunları anlatman hala beni okumadığını gösteriyor.Okumayacaksan cevap yazma..
    Bir daha anlatalım.
    Bizim derdimiz şike ve yaptırımları değil.
    Öncelikle koca kafanıza bunu sokun.
    Bizi küme düşürün diyoruz , senin başkanın spor bakanına köpek gibi yalvarmaya gidiyor , Fenerbahçe'yi düşürmeyin diye
    Gidiyor mu gitmiyor mu? Önce bunun bir cevabını ver bakalım.

Eğer şike varsa hiç beklemesinler hemen küme düşürsünler.
    Şike olduğu halde küme düşürmeyen de küme düşürülmemesi için siyasilerle görüşen de şerefsizdir.

Ha bu arada bu akşam Inter'in bol gollü bir galibiyeti için ekran karşısında olacağız.bol şans
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.