Şimdi Ara

Dava mı açsam servispointe?Gerek var mı?( GE70 2OE )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopum GE70 2OE.Bikaç defa mavi ekran aldım diye servise yolladım bide tozunu alıp bios update etmelerini istedim.Tozunu almışlar bios da update etmişler ama yalnış update etmişler.Görüldüğü gibi resimde yazan versiyon yani bios versiyonu GE70 2OC için.Servisten geldiğinden beri bi akşamda 2 defa mavi ekran yediğim oldu.

Eğer Tüketici Hakları Derneğine başvuruda bulunmazsam kendim güncelliycem biosu.Kendim güncellersem hangisini seçeyim resimdekilerden?

Edit:Bilgisayar masaüstündeyken bile titriyor manyak manyak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turshusuyu -- 25 Eylül 2014; 1:19:18 >

• Bende güncelletmeyi düşünüyordum. Konuda bilgisi olanlar up
  • turshusuyu T kullanıcısına yanıt
    Bios güncelleme eskik olan hataları ve daha stabil bir şekilde çalışma olanagı sunar. En yeni olan bios sürümünü indirim rarlı dosya içindeki tek dosyayı direk flahs bellek içine at, sonra biosa girip güncellemeni yap :D
  • Mavi ekran resmini atar misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayardan hic anlamasaniz bile kendiniz bios update yapabilirsiniz. 5 dklik bi is bile degil. Su videodaki bios update kismini izlyin anlarsiniz:

http://www.youtube.com/watch?v=Ef_BZfhQMCM

• turshusuyu T kullanıcısına yanıt
    Raid yoksa 11C olanı yükliceksin
  • ForNneveR F kullanıcısına yanıt
    teşekkürler dostum.attığın video sayesinde bios updateimi yapabildim.
  • Firmware lardan hangisini seçeyim?
  • Yanlışlarını kendilerine bildirip, düzeltmemeleri halinde yasal yola başvuracağını bildirdin mi?
  • bios update'in garantiye bir zararı var mı?
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    yok ya.bios updateimi kendim yaptım zaten.şimdi de işte son mesajımda belirttiğim gibi firmwarelarden hangisinin doğru olduğunu öğrenebilirsem eğer firmware update i yapıcam
  • bende 2. el msi laptop aldım servispointte 1250 tl ye arkadaş anakart ve ekran kartını değiştirmiş ... en azından ona öyle demişler cihazı açtım baktım kart 2. el tamir görmiş ısıtılmış kart takmışlar....
    sonra cihaz bendeyken sıkıntı çıkardı bu sefer ben götürüp verdim garantisinin bitmesine 1 hafta kalmıştı 1 ay bekletip sözde yurtdışından ekran kartı bekliyorlar mış :)) ... ekran kartınızı sıfırı ile değiştirdik dediler.. yine dayanamadım makineyi açıp baktım karta :)) aynı kartı tamir edip takmışlar...
    ::::))))
    deli bunlar...çoluk çocuğun eline vermişler koskoca msı nın servisini...
  • yazılımsal sorunları bios,sürücü felan servisle hiç uğraşmıyacaksın direk derdini kendi çözmek daha mantıklı yabancı forumlarda bir çok konuda paylaşım var örnek notebookreview forumu
  • akrepkral01453 A kullanıcısına yanıt
    nasıl yani ya?olabilir mi böyle birşey?inanamıyorum!niye mahkemeye vermediniz?laptopun 0 ını üstüne de tazminat alırdınız
  • Cihaz ı 2. El olarak aldığım için fatura da benim üzerime olmadığı için pek uğraşmak istemedim , bu şekilde bi hak idda edilebilir mi bilemiyorum..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.