Şimdi Ara

David walker parfüm alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dior sauvage
    Versace eros
    Chanel - Bleu de Chanel

Bunlardan birini deneyen ya da farklı bir parfüm de olabilir. Benzerliği ve kalıcılığı ne durumda acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• David walker dediğiniz açık parfümdür, dolayısıyla çok büyük bir kalite beklemeyin; ama gideri vardır bence. Parfümler de bildiğiniz üzere parasına göre. Az daha üstüne koyabilirim diyorsanız Dicora Urban Fit önerebilirim (şu an bunu kullanıyorum).

Şu sayfada David walker hakkında bir şikayet var; ama açıkçası ben bu parfümün bir yamuğunu görmedim:

https://forum.donanimhaber.com/david-walker-dan-parfum-almayin--125126500

Yine aynı şekilde Yves Rocher'taki parfümler de güzele benziyor; ama en son gittiğimde 250 tl fiyat çekmişlerdi.

Bu arada parfümler, içindeki esans oranına göre üçe ayrılır (azdan çoğa): edc - edt - edp diye.

Kaliteli bir parfümün kokusu ilk sıktığınızdaki gibi olmaz. Koku zamanla değişir. Buna "nota" denmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 6 Temmuz 2019; 22:24:24 >

• Yazlik parfummu ariyorsunuz? Size tavsiyem ferneparfum olur. Turkiye'nin en iyi acik parfumunu ureten firmadir. Yaz için size önerim;
    Creed - Aventus
    ve Escentric - Molecule II
    Ve sahibi Zafer bey'in onerecegi yazlik parfumler olur. Adana'dan Emre bey'in selami var derseniz yardimci da olur :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • David walker bildiğim en iyi açık parfümcüdür.Açık parfüm olduğu için çokta kalite beklememek lazım ama buna rağmen gerçekten kalıcı.Eros’u biliyorum sadece güzel parfüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Batı sezer mi David walker mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.