Şimdi Ara

david walker yada dpden parfüm tavsiyesı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi gunler arkadaslar malum yaz geldi parfüm alacağım ama hangisi iyidir bılemıyorum daha once hıc davidden yada dpden doldurtmadım.yaz için güzel kokusu kalıcı parfüm öneriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumda çok ünlü dışarıda da bu kadar popüler mi bilmiyorum ama dpden lacoste red deneyebilirsin. Ben önceden bargellodan kullanıyordum dpde yanlışlıkla sürdü kız koluma gerçekten biraz daha farklı ve güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

Forumda çok ünlü dışarıda da bu kadar popüler mi bilmiyorum ama dpden lacoste red deneyebilirsin. Ben önceden bargellodan kullanıyordum dpde yanlışlıkla sürdü kız koluma gerçekten biraz daha farklı ve güzeldi.

tesekkurler hocam sağolun dpye gidip deneyeceğim güzel kokmasından ziyade bu koku kalıcı değilse sıkıntı orda başlıyor :( bana kokusu 6-7 saat kalıcı birşey olsa bile yeter.Bunun içinde orjinallere bir yığın para vermek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakirkeyo

quote:

Forumda çok ünlü dışarıda da bu kadar popüler mi bilmiyorum ama dpden lacoste red deneyebilirsin. Ben önceden bargellodan kullanıyordum dpde yanlışlıkla sürdü kız koluma gerçekten biraz daha farklı ve güzeldi.

tesekkurler hocam sağolun dpye gidip deneyeceğim güzel kokmasından ziyade bu koku kalıcı değilse sıkıntı orda başlıyor :( bana kokusu 6-7 saat kalıcı birşey olsa bile yeter.Bunun içinde orjinallere bir yığın para vermek istemiyorum

Öncelikle orjinal parfümler daha kalıcı olur diye bir geçerlilik yok kokunun karakteriyle ilgili bir durum. Anında uçan orjinaller de var günlerce kalan açık da.

2. Olarak sırf kalıcı diye parfüm alınmaz alınmamalı kokuyu beğendiysen gerekirse tazele. Şişeyi taşıyamıyorsan 3 - 5 ml boş şişe alıp onu taşı çok kokmak için kotu kokma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cakirkeyo

quote:

Öncelikle orjinal parfümler daha kalıcı olur diye bir geçerlilik yok kokunun karakteriyle ilgili bir durum. Anında uçan orjinaller de var günlerce kalan açık da.

2. Olarak sırf kalıcı diye parfüm alınmaz alınmamalı kokuyu beğendiysen gerekirse tazele. Şişeyi taşıyamıyorsan 3 - 5 ml boş şişe alıp onu taşı çok kokmak için kotu kokma

Anladım hocam verdiğiniz kokuya güveniyorsanız almayı düşünüyorum :)

• Hemen alma dene belki beğenmezsin

Bargello varsa star walker ve bleu de chanel de deneyebilirsin. Ama red de işini görür Lacoste essential beğeniliyor fakat bana domates kokusu gibi geldi değiştirdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.