Şimdi Ara

Luis bien sakal serumu nasıldır kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
56.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook ta tesadüfen gördüm, benim sadece yanakta sakallarım eksik top sakal falan bırakamıyorum, işe yarar mı sizce, yoksa minoksidil mi daha iyi yanağımda hiç yok değil ama aşırı seyrek.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Luis Bien Sakal Serumu: En İyi Sakal Serumları Arasındaki Yeri ve Kullanıcı Yorumları

Sakalını gürleştirmek, uzatmak ve sağlıklı tutmak isteyen pek çok kişi, sakal serumlarından yardım almaktadır. Luis Bien Sakal Serumu da bu alanda öne çıkan ürünlerden biridir.

Luis Bien Sakal Serumu, sakal köklerini beslemeye ve güçlendirmeye yardımcı olmak için doğal içeriklerle formüle edilmiştir. İçeriğindeki argan yağı, jojoba yağı ve biberiye özü gibi bileşenler, sakalın daha hızlı uzamasını, kalınlaşmasını ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasını destekler.

Kullanıcı yorumları incelendiğinde, Luis Bien Sakal Serumunun sakal bakımında etkili olduğu görülmektedir. Kullanıcılar, serumu düzenli olarak kullandıktan sonra sakallarında gözle görülür bir gelişme gözlemlediklerini ifade etmektedir. Sakalların daha gür, daha uzun ve daha sağlıklı hale geldiği belirtilmektedir.

Luis Bien Sakal Serumu, hem en iyi sakal serumları arasında yer almakta hem de kullanıcı yorumları tarafından desteklenmektedir. Ürünü kullanan kişiler, sakal bakım rutinlerine dahil etmelerinden memnun kalmaktadır. Eğer sakalını gürleştirmek ve güçlendirmek istiyorsan, Luis Bien Sakal Serumunu deneyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mazda Motor Corporation M kullanıcısına yanıt
    Kullanımı bıraktıktan sonra döküldüğünü söylüyorlar ne kadar doğru bilemem
  • Top sakal bırakmak için yanakta sakal olmasına gerek yok ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxiousu

Top sakal bırakmak için yanakta sakal olmasına gerek yok ki

hocam çenede var bıyık tamam ama ikisini birleştiren yer yok, onun için her yerde çıkması lazım onun için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selammünaleyküm.

Luis Bien 20 ml. Fiyatı 70 lira +- 5 lira

Bu ürünün muhteviyatı, susam yağı, hint yağı, badem yağı ve e** vitaminidir.

Eczaneden, bu yukarıdaki ürünleri, 20-25 lira aralığında satın alıp, 4 tane luis bien sakal serumu satın almış olursunuz.

**: Evigen veya Evin Ampul...

Not: 8 yıldır eczanede çalışıyorum, teknisyenim...

Faydasını köse olanlar gö-re-mez. Köse olanlar testesteron hormonuna baktırması lazım. Ya da direk alanında uzman sakal bıyık ekim merkezinde yaptıracak, ki bir arkadaşım yaptırdı maymuna döndü, sakallarında senkronizasyon yok...:D:D

Bu formül, ana tüyü dediğimiz tüyleri kökünden besler, güçlendirir, kalınlaştırır ve koyulaştırır. Tarafımdan denenmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximianus67 -- 23 Ağustos 2017; 13:30:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximianus67

Selammünaleyküm.

Luis Bien 20 ml. Fiyatı 70 lira +- 5 lira

Bu ürünün muhteviyatı, susam yağı, hint yağı, badem yağı ve e** vitaminidir.

Eczaneden, bu yukarıdaki ürünleri, 20-25 lira aralığında satın alıp, 4 tane luis bien sakal serumu satın almış olursunuz.

**: Evigen veya Evin Ampul...

Not: 8 yıldır eczanede çalışıyorum, teknisyenim...

Faydasını köse olanlar gö-re-mez. Köse olanlar testesteron hormonuna baktırması lazım. Ya da direk alanında uzman sakal bıyık ekim merkezinde yaptıracak, ki bir arkadaşım yaptırdı maymuna döndü, sakallarında senkronizasyon yok...:D:D

Bu formül, ana tüyü dediğimiz tüyleri kökünden besler, güçlendirir, kalınlaştırır ve koyulaştırır. Tarafımdan denenmiştir...

Bunları nasıl kullanıcaz? Günlük sürecek miyiz?

• Luis Bien markası ile ilgili şurada baya bir yorum mevcut bir göz atın derim.
    Tüketici Sözlük
    luis bien - Tüketici Sözlük
    https://tuketicisozluk.com/luis-bien

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyorumlar -- 7 Ocak 2020; 2:11:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 69 lira verip hiçbir faydasını görmediğim üründür luis bien sakal serumu .Sosyal medyada onca reklamı dönüyo bu ürünün oraya bakarak aldmıştım sonra yorumların fake olduğunu gördüm
  • eyorumlar E kullanıcısına yanıt
    Yorumlayanların biraz kafası karışmış gibi:) Ben sakal serumunu kullanmadım ama saç fiberlerini kullanıyorum.
  • Eski erkek arkadaşım kullanmıştı ondan hatırlıyorum, sakalları çıkınca zaten ilk iş beni bıraktı! :)
  • Fiyatı diğerlerine göre daha uygun.
  • hiçbir işe yaramıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.