Şimdi Ara

Davlumbaz alırken dikkat edilecekler ve tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni bir ev alıyorum ev amerikan mutfak
    mutfaktaki kokunun yayılmaması için sanırım aspiratör yetersiz kalır davlumbaz almak gerekiyor

tavsiyesi olan varmı acaba ?

neye dikkat edelim marka tavsiyeniz varmıdır

şimdiden cevaplar için tşk.ler

• hiç tavsiye yok çok enteresan :(
  • Bu konuyla ilgili bayağı bir yazı var, belki de o yüzden pek cevap gelmemiştir. ben biraz yardımcı olmaya çalışayım. davlumbazlar tabi ki aspiratörlere daha şık duruyor ve çok daha fazla çekim gücü var. yeriniz ve bütçeniz müsaitse davlumbazı seçmenizi tavsiye ederim.

davlumbaz seçerken de bence ilk çekim gücüne bakarsınız, ikincisi marka ve dolayısıyla servis gücü, tabi ki en önemlisi de parası.

daha önce de yazdım gerçi ama bana göre fiyat - kalite orantısına sahip en iyi ürün mekappa fiera davlumbaz. hem dokunmatik, hem siyah, hem uzaktan kumandalı hem de bunlara göre fiyatı çok uygun. bir bakın bence.

ama tabi ki o kadar çok ürün ve marka var ki saymakla bitmez. önce seçeneklerinizi daraltmalısınız. ilk olarak marka kararı vermelisiniz. teka, siemens, franke gibi markalar iyidir hoştur ama çok pahalıdır. mekappa, icf, termikel, wilson gibi markalar var, fiyatları uygun ama bilinmedik markalar var. bunların arasında benim bildiğim en iyi marka mekappa. davlumbaz konusunda çok eski ve iyi bir firma. italyan motoru kullanıyorlar. tabi ki bütçeniz yeterliyse bilindik markaları da tercih edebilirsiniz. allah kolaylık versin...

• Merhaba arkadaşlar, Aspiratör ve davlumbazlarda karbon filtre kullananları seçin.

*Karbon filtre yemek kokusunu ve yanmış yağ kokusunu absorve edip emer. Koku yapmaz ve aspiratörü bacasız kullanma imkanı da verir.
    *Genellikle emiş gücü yüksek ve çift motorlu aspiratörler tercih edilir. Ayrıca emiş gücünü ayarlayabileceğiniz kademe ayarları olmalı.
    *Aspiratör veya davlumbazda aydınlatmalı olanları da tercih edebilirsiniz. Bu özellik fazla kullanılmasa da cihazın içindeki ampuller elektriği fazla tüketmeyen küçük ampullerdir.
    *İyi bir davlumbaz ve aspiratör sessiz çalışmalır. Satın alacağınız mağazada teşhiri varsa çalıştırıp kontrol edebilirsiniz.
    Ve tabiki bunların aksesuarlarını ve en önemlisi filtrelerini kolayca bulmalısınız. Bunun için sizlere süpürgemarket.com internet sitesini öneriyorum her marka modele uygun aspiratör & davlumbaz aktif karbon filtresine ve aspiratör filtresine kolayca erişebilirsiniz.

• Davlumbaz fiyatları sayfasından hem ucuz hem kaliteli davlumbaz temin edebilirsiniz, ben satın aldım memnunum.

• Davlumbazın tavsiye nedir aga, davlumbaz işi boş iş pencereyi aç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.