Şimdi Ara

Davutpasha.com Resim Galeri Scripti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni version çıktı, sizi buraya alalım;

http://resim.donanimhaber.com/m_8163981/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfozy -- 24 Temmuz 2006; 11:06:01 >

• Gerçekten güzel bişiye benziyo. davutpasha.com u da ilk defa duydum servisleri falan ücretrsizmiş heralde. Daha neler görücez bakalım
  • Vaay ysfozy kardeş... Sağolasın..

Peki hocam güzel ama şu şekilde nasıl yaparız.. Biz servera atmasakta bi upload kutusu koysak kullanıcılar gönderebilse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-49A98ED45 -- 27 Haziran 2006; 10:45:48 >
  • selam RAMSEN :)

demek istediğini anladım sanırım, zaten mantıkta su, resimlerin otomatik olarak thumb'larını olusturuyor.http://upload.davutpasha.com scripti gibi bir scriptler birlestirirsen, kullanıcılar resimlerini gonderebilir ve otomatik olarak bu resimlerin goruntulenmesini sağlayabilirsin. ayrıntılı bilgi için bizimkilerle konus ;)

gorusmek üzere.. (ama harbi iyi bir scripttir ;))
  • bana bu script kesinlikle lazım ama linke tıkladığımda sayfa görüntülenemiyor benim için bu scripti yayınlarmısınız bu script bana çok lazım şimdiden teşekkürler
  • dosya silinmiş.
  • arkadaşlar benim o scripti bulmam lazım lütfen varsa biriniz yzın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalnız tasarım, scriptin içine dahil değildir :D kendi temanı kendin yapman lazım :)
  • çok sağol kardeşim
  • bisey değil ne demek :) buna bir tane upload aracı ekleyip, otomatik resim ekleme yapmak istiyorum aslında, böylelikle paylasımlı bir galeri olusturulabilir.
  • onu bilmiyorum nasıl yaparsın ama galiba php
  • hiç örnek bir galeri varmı elinizde arkadaslr
  • Bu scriptte istediğim resme istediğim ismimi veremiyor muyum. İllaa dosya adı mı görünmek zorunda. Aynı scriptin admin panelli bir başka versiyonu var onda da kullanıcı upload özelliği var. Değiştirsem o özelliği bir problem olur mu. Script üzerinde oynama yapılamaz ibaresi varda.
  • quote:

Bu scriptte istediğim resme istediğim ismimi veremiyor muyum

ftp'den dosyaları attığın zaman, zaten istediğin ismi verebiliyorsun. ama upload özelliğine gelince orada yapabilecek birsey yok, sonucta ziyaretçilerin isim değiştirmesi pek hayırlı olmayabilir.

quote:

kullanıcı upload özelliği var. Değiştirsem o özelliği bir problem olur mu.

upload özelliğini config'den iptal edebilirsin. yok tümden kaldırmak istiyorsan, istediğini yapabilirsin. sonucta bu bir opensource uygulamadır, isteyen istediği değişikliği yapabilir, değiştirebilir. sadece scriptin en altındaki copyright yazısını kaldıramazsın. (kaldırırsan senin bileceğin bisey)

örneğin ben upload'ı biraz değiştirdim, ziyaretçi upload yapamıyor ama admin panel'den upload yapılabiliyor ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.