Şimdi Ara

Dawn of the Planet of the Apes İzleyenler Bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba, bugün dawn of the planet of the apes filmine gitmeyi planlamaktayız bir kaç arkadaş. Ancak hiç birimiz serinin 2011 filmini izlemedik. Bu sebeple izleyen arkadaşlarıma sorum olacak. Daha önceki filmleri izlemeden bu filme gitsek keyif alınabilir mi?
    Eski filmleri izlemeden anlaşılamayacak sahneler veya büyük bağıntılar var mı?
    Teşekkürler.

• xside93 kullanıcısına yanıt
    ilk filmden pek baglandi olacagini sanmiyorum. basrol oyuncular degismis...

yinede 1 film hakkinda birkac spoiler okuyun
  • En eski versiyonlarını izleseniz bu filmden alacağınız zevk artar ama mutlaka izlemenize gerek yok. Ama 2011 yapımı olanı kesinlikle izlemeniz lazım, olay tamamen ilk filmin devamı. Oyuncular değişiyor vs. ama direk ikinci filmi izlerseniz bu insanlara ne oldu, maymunlar nasıl böyle zeki oldu gibi bir sürü soru işareti olur kafanızda. O yüzden 2011 yapımını izlemeden gitmeyin. Hem de çok güzel bir film olduğu için zevk alırsınız.
  • bence sinemaya gitme işini bir gün erteleyin ve bu akşam hepiniz 2011 dekini izleyin.o caeser değişimini görün
  • 1. filmi izlemeden

KESİNLİKLE GİTMEYİN !!!!
  • 1. Film izlemessen anlamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Film izlemessen anlamazsın.
  • Birinci film izlenmeden olmaz.
  • Açıkcası evet. Baktım da şimdi çoğu şey bağıntılı. Arkadaşların inadıyla gittim ben de.
    Oldukça keyifli geçti ama önceki filmi izledikten sonra daha keyifli olabilir. Ben de gitmeden 1. filmi izleyin diyorum tecrübeyle sabit olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.