Şimdi Ara

Dawntide - Sandbox MMORPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu bugün keşfettim. 3D Ultima gibi olmuş ama şuan denemekteyim. Sardı baya dere tepe dolanıyorum mapler devasa.

Official site: http://www.dawntide.net/
    Installer Download: http://download.dawntide.net/Dawntide.exe

Oyun 1 Ekim'de P2P bir oyun olacak. Şuan betada üyelik alıp girebiliyorsunuz (2 yıldır beta sürmekteymiş. Hiç bir yerde bilgi bulunmaması çok enteresan) ve beta sonunda tüm data silinecekmiş. 10 Günlük trial'in ardından üyelik alınmak zorunda. Oyun ücreti gibi bişey yok.

1 aylık: €8.95
    3 aylık: €23.95
    6 aylık: €44.95
    Lifetime üyelik: €84.95

Developer'lar yol haritalarını koymuşlar: Release sürümde ve ileride planladıklarını madde madde belirtmişler. Gerçekten potansiyeli var bu oyunun.

Release: 1 Ekim'de oyunun durumu.
    Future: Gelecek için planlanan updateler.

http://goo.gl/dhPRd

Dawntide Roadmap

Characters:

• Races:
      Release: Oynanabilir iki ırk: Feodal, savaşçı Vynn ve yozlaşmış, büyücü Cevanti.
      Final: İki yeni ırk eklenicek. Zeki ve fırsatçı Santyrian lizardmen, ve mantıklı ve yaratıcı Andrunian half-men.
    • Attributes:
      Release: Karakterinizi combat'dan sorcery'e, crafting'e her açıdan etkilecek 6 stat: Strength, Dexterity, Constitution, Intelligence, Willpower and Spirit.
      Final: Değişiklik düşünülmüyor. Ama statların etkisi arttırılıcakmış.
    • Statuses:
      Release: Karakterinizin toplam HP'nizi ve combat dayanıklılığını etkileyecek 4 adet status: Hit Points, Mana, Endurance and Health.
      Final: Değişiklik düşünülmüyor.
    • Resistances:
      Release: Karakterinizin her çeşit saldıraya karşı defansını etkilecek 9 adet resistance: Blunt, Slashing, Piercing, Fire, Cold, Poison, Disease, Mind and Curse.
      Final: Değişiklik düşünülmüyor.
    • Professions:
      Release: 40'ı aşkın meslek bulunuyor. Combat mesleklerinden, crafting'e, gathering'ten, gemiciliğe kadar.
      Final: Yeni meslekler eklenicek. Binicilik, siege combat vs.

"Over 500 square kilometers of ocean and land to sail, walk and explore." diyorum başkada bişey demiyorum.

Birde ekleme yapayım gerek Mortal Online gerekse Darkfall Online'ı denedim. İkisi de çok komplike oyunlar. İki oyuna da 1 saatten fazla dayanamadım. Bu oyunun bu kadar ayrıntılı olup basit kalmasını beğendim. Bağımlılık yapıyor.

Şimdilik bu kadar.. Başlığı düzenleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galyernus -- 18 Eylül 2011; 22:57:20 >

• P2P olmasaymıs denerdik :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

P2P olmasaymıs denerdik :(

Dene daha 2 hafta var
  • Seversem bırakamam diye dedim xd
  • Şuan beta zaten herşey silinecek. Denemenin kimseye bi zararı olmaz.
  • pcye gecince denerım
  • harika birşey kesinlikle denicem,ancak oyunun sitesine girmeye calıstıgımda virus koruma kapatiyor siteyi=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodd -- 19 Eylül 2011; 17:22:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodd

harika birşey kesinlikle denicem,ancak oyunun sitesine girmeye calıstıgımda virus koruma kapatiyor siteyi=)

Ne yazıkki işgüzar biri siteyi ve oyunu Eset'e report etmiş sanıyorum. Nod32 için "Web erişimi filtreleme" seçeneğini ayarlardan kapatmanız lazım. Ayrıca oyunu yükleyeceğiniz klasörü Gelişmiş ayarlardan -> Tarama dışı ögeler sekmesine girip eklemeniz lazım yoksa oyun exe'sini siliyor. Adamlar zaten direk 3D Ultima istiyor bu belli.
  • dediklerini yaptim indirdim girdim oyuna başladıgım yerden tepesi karli bir dagi aştım obur tarafinda bi troll gordum ve öldüm sonra bi yerden başlatti şimdi dere deniz fln geziyorum hakkatten 3D ultima online gibi.. ama daha çok geliştirilmesi gerekiyor heleki yurume haraketleri gerekse ziplama etc sanki siz yurumuyorsunuzda map altınızdan akıyor gibi =) ama olsun acayip sariyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakoben91

quote:

harika birşey kesinlikle denicem,ancak oyunun sitesine girmeye calıstıgımda virus koruma kapatiyor siteyi=)

Ne yazıkki işgüzar biri siteyi ve oyunu Eset'e report etmiş sanıyorum. Nod32 için "Web erişimi filtreleme" seçeneğini ayarlardan kapatmanız lazım. Ayrıca oyunu yükleyeceğiniz klasörü Gelişmiş ayarlardan -> Tarama dışı ögeler sekmesine girip eklemeniz lazım yoksa oyun exe'sini siliyor. Adamlar zaten direk 3D Ultima istiyor bu belli.

firma eset ile iletişime geçsin, kaldırtsın bu saçmalığı. siteye giriyorum zart engel adamaların gelirine çomak sokuluyor heriflerin umru değil :S

• quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Orijinalden alıntı: jakoben91

quote:

firma eset ile iletişime geçsin, kaldırtsın bu saçmalığı. siteye giriyorum zart engel adamaların gelirine çomak sokuluyor heriflerin umru değil :S

Valla abi benim elimden ne gelebilirki Forumda konusuna da yazdım. Mount & Blade gibi yapımcısı indie bir firma olan bir oyun bu. Release'e kadar buna çözüm bulacaklar umarım.

• yok sana bi sözüm sadece adamların bu duyarsızlığı çok saçama geldi...
  • İndireceğim ama nod32 virüs uyarısı veriyor.

Eriþim engellendi !

Ayrýntýlar:

Web sayfasý:
    http://linkhelp.clients.google.com/tbproxy/lh/fixurl?hl=tr&sd=com.tr&url=http://download.dawntide.net/Dawntide.exe&sourceid=chrome&error=connectionfailure

Taným:
    Web sayfasýna eriþim ESET NOD32 Antivirus tarafýndan engellendi.
    Web sayfasý potansiyel tehlikeli içeriði olan web siteleri listesinde.

www.nod32.com.tr

• Oyunun ana sayfasında da yazıyor oyunu geliştirmeyi bırakmışlar.Yani serverlar kapalıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.