Şimdi Ara

DawsonsGreek Char Tanıtımı(74)+8 Flame Shard o_O (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
10.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: rzorone

ITEMLERIN SAGLAM OLSA NE OLUCAK KISILIGIN 5 PARA ETMEZ...

PARTYDE KENDINII KASTIRIP HQ CIKINCA BIRDEN AYAKLANIYORSUN BOSS A KOSUOSUN VE EN SONUNDA DB!! YAZIK BU OYUN BE KARDESIM SEREFINIZI YERLERE DUSURMEYIN..

BUNU BURAYA YAZIYORUM HERKEZ NE MAL OLDUGUNU ANLASIN DİYE...YOKSA ZKIMDEN ASAGI BİLİRSİN.

Disbandladığıma Dair SS Varmı Elinde Hiç ßir Zaman Bossa Disbandlamam İhtiyacım Yoq Zaten
  • quote:

PARTYDE KENDINII KASTIRIP HQ CIKINCA BIRDEN AYAKLANIYORSUN BOSS A KOSUOSUN VE EN SONUNDA DB!! YAZIK BU OYUN BE KARDESIM SEREFINIZI YERLERE DUSURMEYIN..

BUNU BURAYA YAZIYORUM HERKEZ NE MAL OLDUGUNU ANLASIN DİYE...YOKSA ZKIMDEN ASAGI BİLİRSİN.

Bu adam fake.gif Fakeler istemiyoruz.gif Ban pls.gif
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyber_Mage

quote:

Bu adam fake.gif Fakeler istemiyoruz.gif Ban pls.gif

ßencede +1

• 1 senedır uyeyım foruma yazmayı pek sevmem sadece takıp edıyorum.. arada bole baltalara yazıyorz ıste

dawson 2 dakka delıkanlı ol be kocum bebelere ıtem gostermekle olmuyor adam gıbı kabul et yaptıgını bızde eyv. dıyelım korkma:)

herkez yanlıs yapar! sen 1 yanlıs yaptın ayıp ettın olan olmus ama kabul edıp ozur dılemenı beklıyorum
  • ii char dizmissin
  • ßen Öyle ßir $ey Yapmadım Yapmamda Elinde Kanıtın Warsa Ve Doğruysa Tamam Ama Oda Yoq Boş Yere Suç Atıp Küfür Ediyorsun Bebe Dediğin İnsanlar Senden Büyük Olabilir Ayrıca Koçum Diyosun Ya Bana Baban Kadar Yaşım Var Adam Akıllı Konuş Sorunun Varsa Ankarada Cafeme Beklerim Açık Adresde Verebilirim Pm Den Tabi Kolpa Çıkma
  • GünceL
  • Bu Char Kral
    Padişah
    Sultan
    Ama bu forum bitik KO bölümü
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicboyy

Bu Char Kral
    Padişah
    Sultan
    Ama bu forum bitik KO bölümü

Eyw
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.