Bu oyun insanı maymun iştahlı yapıyor bende bu itemlerin %10u yok ama ama memnunum
quote:
Orjinalden alıntı: The_İllusionist
Bu oyun insanı maymun iştahlı yapıyor bende bu itemlerin %10u yok ama ama memnunum
Ne Demeye Çalışıyorsun
yharııııııııı
quote:
Orjinalden alıntı: JanWalJan
quote:
Orjinalden alıntı: sertan322
char fena değilde bide character bölümü açık olsaydı madem char tanıtıon bide belt olarak ske belt fln olsa iyi olur olmazsa elf belt al küpeler idare eder bi tanesini Re yapabilirsen yap
Zaten O Bölümde
inventory değil character dioz U
wolf,1500 buff,300 ac,15 dex ve weapon erchant scroll basip "U" acik olan bi resim koyarmisin cok merak ediyom defansi ve ataqi
Sen Ne Yapcan Atağı Atak Az Tam Döşiyim Sonra Koyarım
Çok ii char gerçekten arkadaştan charı alimde bi vs yapak
Herşey Tamam İtemleri Dizdim Şimdi Ver Elini 80
ok u ya basip resim koy ve hersey basili olsun lutfen cok merak ediyom (:
Madem Herşey Tamam Bir SS İstiyoruz
edanada beni kasarmısın
kardeş valla süper Bir Char hakkaten tebrik edilmeli zaten ben +8 Dagger Of Name i sadece Oops' da gördüm (Dagger Of Oops) her neyse humanmışın ama en kısa zamanda orc olmanı bekleriz ben de edanadayım da
Haa Bide sana zahmet 25-30 m pot parası atabilir msisin? SunTheWitch . 45 k param kaldı da ex kasamıom atmazsan da canın sağolsun canım
shell seti ozma bence diğer itemler zamanla gelir.
güzel char
evet ap ve defi gosteren bir resim atarsan seviniriz.
Sınırlı ßir Bütcem Kaldı Arkadaşım Ama Gene Elimden Geldiğince Yardım Ederim Sana Nesin Söyle Ayrıca ßoşuna Söylemeyin Atackımı Göstermem
quote:
Orjinalden alıntı: JanWalJan
Sınırlı ßir Bütcem Kaldı Arkadaşım Ama Gene Elimden Geldiğince Yardım Ederim Sana Nesin Söyle Ayrıca ßoşuna Söylemeyin Atackımı Göstermem
Ne anladım o zaman öyle iştenAtack,Defans Görmez isek ne anladım öyle chardan..
Kardeşim Baqma O zaman Zorluyormuyuz Seni Alla Alla Zaten Her Msjında Tartışmak İçin Yer Arıyorsun GÖSTERMİCEM 80 Olana Kadar