Şimdi Ara

Daxom 12L hermetik şofben ön paneli sökme? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sorun tam olarak nedir. Hangi hata kodu acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Ukdax-12ct bende de var. 2011 yılında almıştım. Nasıl söküldüğü ile ilgili kısım ön paneli çıkarmamda kolaylık sağladı. Teşekkür ederim. Benim problemim de şuydu. Cihaz içine su damlatmaya başlamış, onu da alt bölümde yolunu bulduğu çeşitli yerlerden damlatarak atıyordu. Kontrol paneli en altta sağda yer aldığı için bu panelin kartı sudan etkilenip cihazın açılmasını engelliyordu. Söküp üfleyip taktım çalıştı. Fakat asıl sorun olan damlatma tam olarak nereden geliyor bulamadım. Nereden geliyor olabileceği ile ilgili tahmini olan var mı? Benim tahminim, tam fotoda görülebiliyor. Sağ üstte eşanjöre giren müşür veya sensör gibi bişey var. O kısımda oksitlenme var. Belki tamamı belki de bir kısmı oradan geliyor gibi... Kasanın altına delikler açıp suyu tahliye etmesine imkan sağlayarak böyle kullanmaya devam edeyim, nasıl olsa 14 yıllık cihaz diye düşünüyorum. Tamamen patladığında yerini bulup, o zaman ne yapılacağına karar vermek en mantıklısı gibi geliyor. Diğer yandan su ve elektrik bir arada iyi bileşenler değil Daxom 12L hermetik şofben ön paneli sökme?  220vac kablosunun da alttan giriş yaptığını göz önünde bulundurmak lazım Daxom 12L hermetik şofben ön paneli sökme? 

Daxom 12L hermetik şofben ön paneli sökme?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.