Daxom 12L hermetik şofbenim, sıkıntısız çalışıyor ancak LCD göstergesinin arka aydınlatması, artık neredeyse hiç yok. Azala azala resimdeki hale geldi. Tahminimce aydınlatma için gelen 5 volt üzerindeki direnç, bozuldu ve zamanla değeri artarak voltajı azalttı ve ışık parlaklığı da azaldı. Tamir edeyim dedim, paneli sökemedim. Altta tutan iki vida var ancak bir taraf, üstteki tırnaklarından çıksa da göstergenin olduğu taraf, yerinden gevşemedi bile. Bu parçayı tutan başka bir şey var mı veya sökmenin yolu nedir? En kötüsü, arkadan da vidalanmış olması ki tüm cihazı dağıtmam gerekecek sanırım. ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daxom 12L Hermetik Şofben Ön Paneli Sökme
Daxom 12L hermetik şofbeninizde arıza gidermeniz veya bakım yapmanız gerekiyorsa, ön paneli sökmeniz gerekebilir. Ön paneli sökmek için aşağıdaki adımları izleyin:
- Şofbenin elektrik bağlantısını kesin.
- Ön panelin altındaki vidaları sökün.
- Ön paneli dikkatlice yukarı doğru çekerek yerinden çıkarın.
Ön paneli söktükten sonra, arızalı parçaya erişebilir ve gerekli onarımları veya bakımı yapabilirsiniz.
İlgili Anahtar Kelimeler:
- Daxom 12L hermetik şofben ön paneli sökme
- Daxom e4 hatası çözümü
- Daxom şofben ateşleme yapmıyor
- Daxom anakart fiyatları
- Daxom plus ukdax-12 ct hermetik şofben arızaları
- Daxom plus e2 hatası
- Daxom şofben e2 arızası
Not: Bu metin, Daxom 12L hermetik şofbenin ön panelinin nasıl söküleceğine dair yalnızca genel bir kılavuzdur. Özel modeliniz için farklı adımlar gerekebilir. Herhangi bir onarım veya bakım işlemi yapmadan önce kullanıcı kılavuzunuza başvurmanız veya yetkili bir teknisyenden yardım almanız önerilir.