Şimdi Ara

Bacalı kombi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onbir senedir kullandığım bacalı demirdöküm kombim ömrünün sonlarına geldi.tekrar bacalı kombi alıp aynı yerine monte ettirmek istiyorum.balkonda koyacak yerim olmadığından hermetik taktıramıyorum tekrardan bacalı kombi taktırmak zorunda kaldım.bana tavsiye edebileceginiz kombi markaları varmı ben demirdöküm ve eca üzerinde yogunlaştım hatta bu gün fiyatta aldım. DEMİRDÖKÜM Kalisto Bacalı K... 1200 tl + 200 tl montaj 1400 tl başka tavsiye edebileceginiz kombi markalrı nelerdir.

• cavit63 kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim bacalı kombi yasaklandı, gaz dağıtım şirketi değişimi onaylamıyor, en azından Kocaeli de böyle. Almadan önce muhakak bilgi alın sonra kombi elinizde kalmasın. Değişimde sıkıntı olmuyorsa Vaillant atmoTEC plus VUW TR 240/3-5 tavsiye ederim.
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    Bu gün konuştugum firma bu yasaktan hiç bahsetmedi bana sadece yeni yılda bacalı kombi montajlarında dijital gaz kaçak dedöktörlerinin zorunlu olacagını söyledi.yarın izgazı arayarak bilgi alacagım.
  • Hocam bacali kombi çok sakat bir sekilde Hermetik taktirmaya çalış...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu gün izgaz gelip kontrollerini yaptı ve onayı verdi.şöyle bir şey var mevcut bacalı kombi yerine tekrar bacalı yenisini takarsanız ok.liyorlar egerki yeni kurulum olursa bacalılara onay vermiyorlar.bu arada demirdöküm adonis aldım.bir adette dogalgaz dedektörü aldım

http://tekzen.com.tr/urun/ikon-gd401-ev-tipi-dogal-gaz-alarm-ciha-816894

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit63 -- 30 Kasım 2013; 20:35:51 >
    Anladım, hayırlı olsun, devam eden aboneliği kabul ediyorlar demek. Bu durumda sadece yeni abonelikte onaylamıyorlar anlaşılan.
    Anladıgım kadarıyla sizde izmitte ikamet ediyorsunuz ben gündoğdu dünya bankası kalıcı konutlarındayım ve en aşagıda kuytu bir bölgedeyim yalıtım yok ilk teslim aldığımız gibi kullanıyoruz ön cephem güney yan cephem batı mevcut peteklerini değiştirdim(salon1.40-y.odası 1.20-ç.odası,banyo ve mutfak 60 mm).evim birinci kat altım sıgınak (sıgınak alttan strafor kaplı)üstüm eşyalı boş kendileri avusturyada kombim demirdöküm adonis ben oda termostatı taktırmak istiyorum.o.t önerirmisiniz eger faydasını göreceksem hangi marka ve model tavsiye edersiniz.

http://www.demirdokum.com.tr/upload/Kutuphane/680/Adonis_kullanma_kilavuzu.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit63 -- 1 Aralık 2013; 14:16:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Kombi Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    100m2 ev kombi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bende Kartepe'de oturuyorum Arslanbey Atakent Konutlarında, evde sürekli birileri olacaksa oda termostatı önermem, onun yerine kombiye en uzak radyatör ve banyodaki havlupan veya radyatör hariç, termostatik vana taktırın. Yalıtımsız binalarda oda termostatı daha fazla yaktırıyor tecrube ile sabittir. Evde sürekli birileri olmuyorsa haftalık programlama özelliği olan Demirdöküm PR-5005 modelini tavsiye ederim.
    Evde devamlı insan oluyor ben zaten emekliyim.Arka tarafta yatak odası ve çocuk odası var kombiye en uzak yerler burası toplam petek sayım beş adet en uzaktaki iki petege taksam yeterli gelirmi marka veya model ne önerirsiniz.
    Tam tersine kombiye yakın olan peteklere takın. Geçen yıl İzmit'te Danfoss RA 2000 bulamadım http://www.termostatikvana.com sitesinden aldım. İnternetten almak istemiyorsanız Koçtaş'tan Danfoss RAS-C alabilirsiniz.
    Pardon ben yanlış anlamışım.teşekkür ederim o zaman kombiye en yakın mutfak ve salona takmam yeterli olacaktır.diger üç peteğe takmam gerekmiyor değilmi?linkteki vana nasıl

http://www.sanalpazar.com/Sivi-Sensorlu-Termostatik-Vana-Danfoss-3-Adet__isp6225785

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit63 -- 1 Aralık 2013; 18:06:36 >
    Kombiye en uzak petek hariç, yatak odası sanırım diğerlerine takabilirsiniz.
    Teşekkür ederim banyo ve yatak odası hariç üç adet alıcam.kendim takabilirmiyim bu işlerde el becerim vardır biraz.
    Takarsınız, normal vanayı sökün onun yerine termostatik vanayı takın, dikkat etmeniz gereken nokta vananın zemine paralel takılmasıdır.

Bacalı kombi önerisi

Bacalı kombi önerisi

• dostum bizede bacalı konbi lazım tavsiye edeceginiz bir marka varmı...ben yardım için alıcam ondan biraz uygun olursa sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

dostum bizede bacalı konbi lazım tavsiye edeceginiz bir marka varmı...ben yardım için alıcam ondan biraz uygun olursa sevinirim..

Yardım edeceğiniz kişiyi seviyorsanız bacalı almayın. Haberlerde çıkan doğalgaz zehirlenmesi ya kaçaktan ya da bacalı kombiden kaynaklanır. Bulunduğum ilde projesini onaylamıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carroll

quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

dostum bizede bacalı konbi lazım tavsiye edeceginiz bir marka varmı...ben yardım için alıcam ondan biraz uygun olursa sevinirim..

Yardım edeceğiniz kişiyi seviyorsanız bacalı almayın. Haberlerde çıkan doğalgaz zehirlenmesi ya kaçaktan ya da bacalı kombiden kaynaklanır. Bulunduğum ilde projesini onaylamıyorlar.

dostum adamı tanımıyorum desem yeridir ..ama evini ve düstugu durumunu biliyorum...arızalı konbi yerine ya sıfır yada ikinci bir konbi almalıyım..yani plan proje için hem param hemde vakit yok...cevabınız için tşk ler..
  • Anneminde evinde demirdöküm vardı eskidi diye değiştireceğiz servis geldi bacalı takarız dediler. Acaba hiç bacalı takmasak mı?
  • gz kullanıcısına yanıt
    İgdaş'ı arayıp bacalı kombi değişimi izin veriyorlar mı diye sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebza -- 17 Nisan 2015; 16:08:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.