Şimdi Ara

100m2 ev kombi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gündür yaklaşık 5 firmadan teklif aldım.

Evim izmirde 100m2 izolasyon yok toplam kullanılacak petek 7.5m ve havlupan. Her firma elindeki malı satma derdinde. Ben sorunsuz bir kış geçirme derdindeyim.

İstediğim arızası az ve servis konusunda sıkıntı yaşamayacağım bir kombiolsun.

Demirdöküm nitromix p24

Viessmann Connect 25

Vaillant intro 24/28

Daikin Ndj smart 24

Önerilen cihazlar bunlar ve petek vs dahil toplam fiyatları üç aşağı beş yukarı yakın.

Önerilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ek aparat takılmadan, garantiyi bozmadan akıllı kombi olarak viessman vitodens connect öneririm. Ben kendim almadan önce 6 farklı kombi markasını inceledim, en aklıma yatanı viessmann'dı.

Akıllı ve uzaktan kontrol edilebilir isitma sistemi, günün her zaman dilimine programlama yapabilme, günlük ve aylık harcama miktarları gibi özellikleri var. Ben memnunum

• Halisünasyon H kullanıcısına yanıt

Sonrasida önemli hocam,garanti sonrasi parcalarin pahalilaşmasinida göz ardi etmeseydin keşke alman malli kaliteli fiyatlar 2 katina cikiyor malesef hayirlisi olsun

• Demirdökum markasini geç kalan 3 marka sana kalmiş,3 markadan hangisi garantisi uzun ise onu seciceksin şahsen daikin kullaniyorum memnunum cift banyo sicak su vs önemli husus ise 28kw öneririm 24 kw olur.Ev için yeterli tabi smart olan yeni kasa yani gri ve yaninda ot ile geliyorsa ndj alip arkana yaslan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 8 Kasım 2022; 3:42:39 >
  • Daikin 6 yıl garanti ve ndj smart olan gri kasa. Oda termostatı ve wifi özelliği içerisinde geliyor. Tek korkum servis konusunda sıkıntı yaşarmıyım acaba

• Prajans P kullanıcısına yanıt

Servis yokmu bulundugun il ilçe de.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 8 Kasım 2022; 11:44:22 >
  • Servis varda diğer gelen firma elemanları sağolsun daikin servis hizmetini baya bi kötülediler. Her gelen sadece bizim sattığımız marka kendi bünyesinde servis hizmeti veriyor gibi saçma ve kafa karıştırıcı bir açıklama yapıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kombi tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Kombi Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Kombi Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Prajans P kullanıcısına yanıt

Servis varsa senin muhattabin servis olucak 6 yil şartsiz koşulsuz kombiye bakmak zorundadir.Bunu servis bile farkinda diger markalar veya muhendisin dediklerine bakma şahsen daikin taktirtirdim karar senin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.