Şimdi Ara

80m2 ev için kombi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni ev aldık. Bina sıfır, ısı yalıtımlı. Bosch, ferroli, buderus, ferroli, vailant hangi marka ve modeli almamı önerirsiniz?

• asertaz A kullanıcısına yanıt
    asertaz bende 73 metre karelik net evde oturuyorum araştırmalrımda 16.000 kilokalorilik kombinin yeteceği birde tasarruflu ısınmak için sanırım salonda oturacaksın 2+1 ise salona fazladan 1 metre daha petek taktır salon ii ısınacak böylece 42 derece ile ısınırken salona 1 metre fazladan petek taktığın için 40 yada 41 derece ile ısınacaksın ortalama buda %7 lik tasarruf demek ben banyo için elektrikli su ıstıcısı kullanıyorum kalori ihtyacı en fazla 13440 kilokalori en fazla 9 metre + havlupan gerekli 8 metre + havlupanda yeterli gelir tabi yüksek ısıllı petekler var bunlar için metre uzunluğu düşebilir benim verdiğim değer normal petek üzerinden
    şimdiki cihazlar yoğuşmalı olduğu için petek ne kadar çoksa okadar az yakım demek buda cepe tasarruf demek yoğuşmalrda birde çok sıcaklıkla yoğuşma eklde edilmiyor o yüzden yoğuşmalılarda petek sayısı fazla olmalı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -cruser- -- 20 Nisan 2015; 4:36:12 >
  • Evin küçük olmasından dolayı petek sayısı az dolayısıyla yoğuşmalı kombi olmayacak. Ben kombi seçiminde kararsızım.
  • asertaz A kullanıcısına yanıt
    Tavsiye edilen düz hermetik (konvansiyonel) kombiler sayılıdır zaten aralarından bütçenize göre seçim yapabilirsiniz.

1. Ferroli Diva(Divatech)
    2. Bosch Class 6000W
    3. Demirdöküm Nitron
    4. Vaillant Turbotec Plus Vuw 242-5

Yukarıda yazılan dört cihazdan da memnuniyet oranı yüksektir.
  • Teşekkürler. Ferroli yada Bosch alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Müstakil Ev Isıtma Önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.