Şimdi Ara

Kombi evi minimum kaç derecede ısıtır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (6 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Komşularım, tanıdıklarım, kombiyi 35 - 40 derece civarında yakıyorlar. Ben kombiyi 35 - 40 derece civarında yaktığım zaman petekler çok ılık oluyor. Kombinin evi ısıtması için peteklerin kaynar olması sıcak olması gerekmiyor mu ? Isı etrafa yayılan bir şey değil mi ? Petekler ılıkken ısıtır mı ? Ben 50 dereceden aşşağı yakmıyorum kombiyi. Bu arada oda termostatı yok. Almayı da düşünmüyorum. 35 - 40 derece arasında ev ısınır mı ? Siz kaç derecede yakıyorsunuz ? Yardımlarınızı bekliyorum...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kombi Evi Minimum Kaç Derecede Isıtır?

Kombilerin evleri ısıtabildiği minimum sıcaklık, kombi modeline ve dış hava sıcaklığına göre değişir. Ancak genel olarak çoğu kombi, 30-35 derece sıcaklıkta evi ısıtabilir.

Kombiyi 35 Derecede Yakmak

Kombiyi 35 derecede çalıştırmak, çoğu ev için yeterli ısıtma sağlar. Bu sıcaklık, evinizi rahat ve sıcak tutarken, aşırı ısınmayı ve enerji israfını önler.

Kombi 35 Derecede Evi Isıtır mı?

Evet, kombi 35 derecede evi ısıtır. Bu sıcaklık, evinizin ısıtılması için gereken minimum sıcaklıktır.

Kombi Kaç Derece Olmalı?

Kombinin ideal sıcaklığı, dış hava sıcaklığına ve evin yalıtımına bağlıdır. Genel olarak, dış hava sıcaklığı düşük olduğunda kombi sıcaklığı daha yüksek tutulmalıdır. İyi yalıtılmış evler için daha düşük kombi sıcaklıkları yeterli olabilir.

Kombi 30 Derecede Isıtır mı?

Kombi 30 derecede ısıtabilir, ancak bu sıcaklık çoğu ev için yetersiz olacaktır. Dış hava sıcaklığı çok düşük olmadığı sürece, kombini 35 derece veya daha yükseğe ayarlamanız önerilir.

Kombi Kaç Derecede Çalışmalı?

Kombinin çalışması gereken ideal sıcaklık, aşağıdakilere bağlıdır:

• Dış hava sıcaklığı
    • Evin yalıtım seviyesi
    • Kişisel tercihler

Genel olarak, 35-40 derecelik bir kombi sıcaklığı çoğu ev için yeterlidir.

Doğalgaz Ne Zaman Bedava?

Doğalgaz hiçbir zaman bedava değildir. Ancak bazı bölgelerde, özellikle kış aylarında, devlet tarafından doğalgaz desteği sağlanabilir. Bu destekler, doğalgaz faturalarında indirim veya yardım şeklinde olabilir. Doğalgaz desteği hakkında daha fazla bilgi için yerel yetkililerle iletişime geçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam 40'ın altına düşürmenizi önermem bir halta yaramıyor en azından bizde

zaten 35 yaparsan sanıyorum 25 dereceye kadar ateşleme yapmayacaktır petekler iyice soğuyacak

bizimkisi 40 a ayarlıyorsun 31 de ateşliyor ev fena olmuyor, ısınıp ısınmama konusu yalıtıma kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 9 Nisan 2021; 23:49:53 >
  • Eve bağlı benim evde 55 den aşağı kesmiyor.

• AMC A kullanıcısına yanıt

Peki, ne kadar fatura geliyor ? Kaç petek yakıyorsunuz ?

• kombi yeni, yarı yoğuşmalıya yeni geçtik 2 tane petek yakıyoruz yaktıklarımızın metrajı 2.80 metre civarı

2 haftalık fatura 25 lira geldi akşamları yakıyoruz genelde çünkü gündüz içerisi ılık oluyor 5-6 saatlik tüketim 1-3 metreküp civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 10 Nisan 2021; 15:30:58 >
  • Furkancigimiz F kullanıcısına yanıt

8 petek 480 tl en fazla

• AMC A kullanıcısına yanıt

Ben 5 petek 50 derecede yakıyorum genellikle 550 tl geliyor. İyi gelmiş size birde 8 petek yakıyormuşsunuz. Neden bu kadar fazla geliyor acaba fatura bize ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.