Şimdi Ara

Day of Defeat Source

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Day of Defeat Source (SteamServer) oynayan varmi hic Türk serverına rastlamadim eğer takildiğiniz serverlar varsa söylermisiniz.

• benim bildiğim bir tek bu clan var araştırısan belki baska oynayanlarıda bulabilirsin bol şanshttp://www.sasclantr.com/
    quote:

Orjinalden alıntı: corpseangel

Day of Defeat Source (SteamServer) oynayan varmi hic Türk serverına rastlamadim eğer takildiğiniz serverlar varsa söylermisiniz.
  • senin kasteddiğin Counter Strike 2.dünya savaşında geçen modeli. Oyun baya güzel di. Tek mermiyle ölüyorsun gerçekçi yapmışlar ama artık oyun bitti.
  • Turkiye'de dod:s oyunu icin 2 server bulunmakta. İkisi de SasclanTR'nin olan serverlarin birisi normal server birisi de mac serveri. verilen link'ten tum bilgilere ulasilabilir. Ayrica belirtmekte yarar goruyorum, dod:s'un an itibariyle kullandigi oyun motoru hl2'nin motoru. Lakin gecenlerde yapilan aciklamaya gore dod:s Orangebox(hl2 Ep2'i icinde bulunduran paket)'in kullandigi oyun motoruna adapte edilecek.

SasclanTR'nin dod:s server'larinda oynamak icin oyunun orjinal olmasi geremekte. Oyunun fiyati 9.95$.
  • orijinal ya ekran kartım sağolsun bedavaya aldım :)
  • quote:

orijinal ya ekran kartım sağolsun bedavaya aldım :)

Bekleriz o zaman server'lara en kisa zamanda : )
  • giriyorum ama kimse yok serverda ne zaman doluyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

giriyorum ama kimse yok serverda ne zaman doluyor?

Server aksamlari dolu oluyor. Saat 21:00'den 01:00'e kadar olan saatlerde genellikle dolu oluyor. Gunduz vakti oyuncularin buyuk cogunlugu calisan kesimden olduklari icin pek dolu olmuyor server malesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.