Day of Defeat Source (SteamServer) oynayan varmi hic Türk serverına rastlamadim eğer takildiğiniz serverlar varsa söylermisiniz.
benim bildiğim bir tek bu clan var araştırısan belki baska oynayanlarıda bulabilirsin bol şanshttp://www.sasclantr.com/
quote:
Orjinalden alıntı: corpseangel
Day of Defeat Source (SteamServer) oynayan varmi hic Türk serverına rastlamadim eğer takildiğiniz serverlar varsa söylermisiniz.
senin kasteddiğin Counter Strike 2.dünya savaşında geçen modeli. Oyun baya güzel di. Tek mermiyle ölüyorsun gerçekçi yapmışlar ama artık oyun bitti.
Turkiye'de dod:s oyunu icin 2 server bulunmakta. İkisi de SasclanTR'nin olan serverlarin birisi normal server birisi de mac serveri. verilen link'ten tum bilgilere ulasilabilir. Ayrica belirtmekte yarar goruyorum, dod:s'un an itibariyle kullandigi oyun motoru hl2'nin motoru. Lakin gecenlerde yapilan aciklamaya gore dod:s Orangebox(hl2 Ep2'i icinde bulunduran paket)'in kullandigi oyun motoruna adapte edilecek.
SasclanTR'nin dod:s server'larinda oynamak icin oyunun orjinal olmasi geremekte. Oyunun fiyati 9.95$.
orijinal ya ekran kartım sağolsun bedavaya aldım :)
quote:
Orjinalden alıntı: corpseangel
orijinal ya ekran kartım sağolsun bedavaya aldım :)
Bekleriz o zaman server'lara en kisa zamanda : )
giriyorum ama kimse yok serverda ne zaman doluyor?
giriyorum ama kimse yok serverda ne zaman doluyor?
Server aksamlari dolu oluyor. Saat 21:00'den 01:00'e kadar olan saatlerde genellikle dolu oluyor. Gunduz vakti oyuncularin buyuk cogunlugu calisan kesimden olduklari icin pek dolu olmuyor server malesef.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme