Şimdi Ara

Dayak yedik , durumum kötü.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kürttür kesin bunlar nefret ediyorum şunlardan artık kavgadan serserilikten elalemin bacısına kız arkadaşına laf atmaktan başka bir şey bilmezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: evelyn`

Gecmis olsun oncelikle. Korkarsan diğer kaşını da çökertirler. Nasil sikayetci olmayin demisler bi hayli garip

Şikayetçi olun demişler zaten yanlış okudun galiba
  • bende kocaelide oturuyorum burada psikopat çok dikkat etmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: baro009

Kürttür kesin bunlar nefret ediyorum şunlardan artık kavgadan serserilikten elalemin bacısına kız arkadaşına laf atmaktan başka bir şey bilmezler

kürtlerle o kadar çok olay olduki artık hiçbirine iyi gözle bakamıyorum.kürt lafı duyduğum an soğuklaşıyorum.
  • Mobilim dikkatli okumamism duzelttim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun ama korkağın tekisin emin ol dava açınca üstünde durmasan gitmesen bile korkudan uzun süre brakırlar sataşmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Kürttür kesin bunlar nefret ediyorum şunlardan artık kavgadan serserilikten elalemin bacısına kız arkadaşına laf atmaktan başka bir şey bilmezler

kürtlerle o kadar çok olay olduki artık hiçbirine iyi gözle bakamıyorum.kürt lafı duyduğum an soğuklaşıyorum.

Aynen kesinlikle hayatımda en fazla toplasan 15 kişiyle kavga etmişimdir yada sert tartışmışımdır 10 u kürttü. Arkadaşım geçen ablasıyla dolaşırken 5-6 kürt başıkapalı ablasına dik dik bakarak geçmiş iyiki ablam yok böylelerini öldürürdüm yoksa
  • Hocam geçmiş olsun.
  • Napıyodunuzda ayıp değil mi diye daldılar hızlı okudum anlamadım bişey
  • Geçmiş olsun. Adam size burda bekleyin gelicez demiş o laftan sonra ordan kaybolmanız lazımdı çünkü böyle adamlar tek başına gelmez.

• şikayetçi olma, bir daha gez oralarda bu sefer belki öldürürler rahatlarsın. herkes senin gibi davranırsa bu memlekette birşey değişmez. namuslular da namussuzlar kadar cesur olmadıkça yani. hani haberlerde görüyoruz ya adam bıçaklıyorlar ve nöbetçi mahkeme serbest bırakıyor. işte onlarda senin gibi korkak mağdurlar yüzünden. mahkemede şikayetini çekiyor kamera karşısında mahkeme ceza vermedi diyor. doğru yoldasın, aynen böyle devam et.

• Abi onu bunu geçtim de neden benim hiç inanasım gelmiyor bu olaya...
  • Tomografi istedi bugün doktor , ayrıca işitme testi de istedi , sinirlerim çok bozuk , yarına randevu aldık çektirmek için ama bu gece 1 e bilet aldım dönmek istiyorum ankaraya , annemle konuşuyorum , içimde kötü bir his var oğlum , dikkat et dedi , ağladım telefonda belli etmemeye çalışıyorum ama anlayacaklar , suçsuzum , durduk yere maruz kaldım , aileme olduğu gibi anlatma kararı aldım , yalovadaki amirin telefonunu almıştım , ankaraya gidince şikayetçi olmayı düşünüyorum , kafatasında çökme kırık var gibi dedi , bu korku yeter bana ..
  • Üç beş çakaldan korkma git şikayetçi ol bana gelse emin ol onlara dünyayı dar ederdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrEvo8

Şikayetçi olmuyorsan buna göz yumuyorsun demektir. Gerekirse Ankara'dan gel, git. Cezalarını çekmeleri için uğraş.

+1
  • Geçmiş olsun hocam bence yaralar en az 1-2 hafta daha kalır
  • öncelikle geçmiş olsun dayak yedik demişsin bitek dayağı sen yemişsin arkadaşım hemde başkasının meselesi için ayrıca şikayetçi olmuyorsan bile topla çevreni sende onları komaya sok yanlarına bırakma

• quote:

+1

biz bişey diyince de ırkçı oluyoruz onlar görgüsüz biz napalım kardeşim hayatlarında medeniyet görmemişler bi bildikleri kavga dövüş

• Bu konu ne oldu ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.