Şimdi Ara

Dayak yedik , durumum kötü..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar , yetenek sınavı için 4 gün önce kocaeline , kuzenimin yanında kalmaya geldim , snavdan çıktığım günün akşamı kuzenimin arkadaşı , kuzeim ve ben yalovaya gittik. Bir ara onlardan ayrıldım , 20 dk sonra tekrar buluştuk , biraz yürüdük , bir araba yanımızda durdu , ayıp değilmi yaptığınız fln dedi , kuzenimin arkadaşı şöförün yanına gitti nedir ayıp olan fln dedi biraz konuştular , adam bekleyin burada geliyorum dedi , ben birşey anlamadım yürümeye devam ettik. 5 dk sonra arkamızda 3 araba durdu , adam toplamışlar kaçın diye bağırdı kuzenim , koşmaya başladık , diğer insanlar bize bakıyor ( hayatımda ilk defa böyle birşey ile karşılaşıyorum , son 2,3 yıldır kavga bile etmedim) ben sola sapayım dedim , ayakkabımın altı dümdüz , kaydım dengemi kaybettim , yere düştüm. 2 kişi vurmaya başladı , yabancıyım sınava geldim konuyla alakam yok dememe rağmen 2 dk fln baya vurdular, en son biri sopayla kaşıma vurdu , bir süre sonra hatırlamıyorum bayıldım sanırım , biri kolumdan tuttu kaldırdı , gözüm görmüyor açıklama yapıyorum hala , bana güven korkma , benimle gel dedi kenara çekti , sonra farkettim ettafımı çevik kuvvet çevirmiş , arabaya aldılar , hastaneye acile gittik bi 8,9 polisle , doktor baya ilgilendi , röntgen çekildi kafatasında kırık yada çatlak yok, sol kulakta duyma kaybı var hastaneye sevketti, birde dudağım 2 yerden patlak , pipetle su içiyorum , karakola geçtilk , kuzenlerim de oradaydı , amir fln hep iyi davrandılar , şikayetçi olmamızı istediler , buranın serserileriymiş bu grup , geçen ay elebaşlarından ikisini içeri atmışlar , ben yokken kuzenlerimle tartışmışlar , konuyla hiçbir alakam olmamasına rağmen çok fena dayak yedim , ailem bilmiyor, ancak sol çenemde ve dudağımda şişlik var ne zama geçer ? Ayrıca kaşımın üstüne ellediğimde çukur var gibi geliyor , doktormbirşey yok iz kalmaz dedi ama eminim çökük yani , sizce iz kalırmı kırık çatlak yok dendi ora için , siz siz olun , bilmediğinşz yerlerde temlinli dolaşın, benim şansıma , 10 adım daha atabilseydim , çevik kuvvetin arabasıyla kulübesi vardı , hiçbirşey yapamazşardı ,'yinede polis hemen geldş yetişti , birkaçını sağlam hırpaladı ,'hiç yok yere başıma bunlar geldi , yaralar konusunda yardım istiyorum .

• geçmiş olsun.
    +takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaLhipSo

geçmiş olsun.
    +takip
    Zebani yok temiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Zebani yok temiz.

+1 temiz

ve geçmiş olsun şikayet çi ol yaralar bir haftaya tamamen gider ben ailene söyle ne olacakki alt rtarafı sokak serserisi yakacaksın bunları
  • quote:

Zebani yok temiz.

teşekkürler, ayrıca rezerve.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

Zebani yok temiz.

+1 temiz

ve geçmiş olsun şikayet çi ol yaralar bir haftaya tamamen gider ben ailene söyle ne olacakki alt rtarafı sokak serserisi yakacaksın bunları

Alıntıları Göster
    Hocam şikayetçi olmak istemedim , çok ısrar ettiler ama olamam , ankaradan buraya gelip gidemem , üstelik tek çocuğum, daha 4,5 sınava giricem ,bizimkilerin tepkisi ne olur onuda bilmiyorum , kavga olayını bir şekilde saklayacağım ancak suratımın hali için ne diyeceğim onu bilmiyorum ,'nırmalde kavga akşamımdönecektşm 2 gün oldu daha dönmedim .

• Gemis olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucoaslan06

Hocam şikayetçi olmak istemedim , çok ısrar ettiler ama olamam , ankaradan buraya gelip gidemem , üstelik tek çocuğum, daha 4,5 sınava giricem ,bizimkilerin tepkisi ne olur onuda bilmiyorum , kavga olayını bir şekilde saklayacağım ancak suratımın hali için ne diyeceğim onu bilmiyorum ,'nırmalde kavga akşamımdönecektşm 2 gün oldu daha dönmedim .

Alıntıları Göster
    Şikayetçi olmuyorsan buna göz yumuyorsun demektir. Gerekirse Ankara'dan gel, git. Cezalarını çekmeleri için uğraş.

• quote:

Bence saklama anlat . Sonuçta senin bir suçun yok. Sonradan ortaya çıktığı zaman sen zor durumda kalırsın. Suçun yok sonuçta niye sakliyorsun. Ha olduğu gibi anlatma ama uygun şekilde söyle işte. Serseriler fln de. . Bence saklama ama yine sen bilirsin , geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_-_-

Gemis olsun
    çok gemiş olsun kardeş,
    şikayetçi ol, ailenede anlat bak bu içindeki vicdanının sesi vicdanını dinle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B111CD008

çok gemiş olsun kardeş,
    şikayetçi ol, ailenede anlat bak bu içindeki vicdanının sesi vicdanını dinle

Alıntıları Göster
    Şikayetci olmassan bunu başkalarına da yaparlar eminim senden önce de ki de böyle dayak yemiştir şikayetci olmamıştır kabak senin başına patlamıştır kötü dayak yemişsindir kesin şimdi ama bunlar da delikanlılık yok hocam gelemiyolar teke tek zebaniler bunlar apaçi hep birlikte dolaşırlar emanetli birini gördüm mü fıciiyttt hemen tüyerler neyse şikayetci ol derim ben başkalarının canı yanmasın şu kansızlar yüzünden bu arada geçmiş olsun..

• Cok gecmis olsun.
  • Keske sikayetçi olsaydın.Bunlar gibi insanlar zar zor akıllanır.Yani senden baska daha kaç kisiye karışcaklar.
  • korktuğundan mı şikayetçi olmadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

korktuğundan mı şikayetçi olmadın
    Herkese teşekkür ederim arkadaşlar , korktuğumdan da diyebiliriz, bu pislikler ben gittikten sonra kuzenimi sıkıştırırlar , arkadaşımın dükkanına zarar verirler diye korktum açıkcası , birde dediğim gibi aile faktörü.. Şuan tek isteğim kalıcı bir iz kalmaması , kaşımın üstündeki o çökükten korkuyorum
  • quote:

Herkese teşekkür ederim arkadaşlar , korktuğumdan da diyebiliriz, bu pislikler ben gittikten sonra kuzenimi sıkıştırırlar , arkadaşımın dükkanına zarar verirler diye korktum açıkcası , birde dediğim gibi aile faktörü.. Şuan tek isteğim kalıcı bir iz kalmaması , kaşımın üstündeki o çökükten korkuyorum

Alıntıları Göster
    Benim teyzemin oglu 4 tane arabayla takla attı elmacık kemiği tam içine göçüktü yani çukurdu çok fenaydı araba falan pert olmuştu şuan eskisinden daha sağlam plak mı ne takmışlardı yani merak etme Türk tıpı çok gelişti 1 numara diyebiliriz kalmaz iz kolay kolay pek dokunma

• Kardeşim mutlaka şikayetçi ol. Bir defa daha gelirsin, mahkemede şikayetçi değilim dersin. Sen şikayetini geri çektiğindr konuyla bi ilgin kalmaz ancak zanlılar hakkında amme davası açılarak gerekli işlem yapılır.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Gecmis olsun oncelikle. Korkarsan diğer kaşını çökertirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evelyn` -- 4 Temmuz 2013; 14:27:29 >

• geçmiş olsun bide ss olsa
  • Şikayetçi olmadığınız sürece dayak yemeye mahkumsunuz. Geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.