Şimdi Ara

Dayanamıyorum yalnızlığa (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
3
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SemihBayraktar

Ben çok konuşan çok laf yapan birisi değilim ama üniversitede baya sosyaldim. En güzel arkadaşlıkların temelini üniversitede atarsın (bana göre) bence biraz sosyal olmaya çalış. Birisinin yanına gelip sohbet etmesini bekleme sen gir aralarına.

Hocam lise 1'de sınıfın sevilen elemanıydım, sınıftaki çoğu kızla konuşurdum. 4 5 kızın benim yanıma gelip konuştuğu oluyordu sınıfta.

10. sınıfta saçma sapan bir sınıfa düştüm, sınıfta hiç arkadaşım yoktu, sınıf dışında da yoktu. İlk günler diğer sınıflardan arkadaş yapmaya çalıştım ama pek arkadaş olamadım. Sevgilim vardı 9. sınıf, 2 hafta çıktık o da bırakınca baya yalnız kaldım.

11. sınıfta sınıf değiştirdim, bu sınıf biraz daha iyiydi her okul çıkışında bir yerlere giderdik.

12. sınıfta sınıfımla aram bozuldu, benimle dalga geçmeye başlamışlardı ben de uzaklaşmıştım.

Niye bunları anlattım bilmiyorum.

Bu sene üniversitede sınıfın Telegram grubu vardı, herkes yazışıp sohbet ediyordu ben bir şey yazdığımda kimse takmıyordu. 5 6 kişi, beni gruba alan çocuğa baskı yapmışlar at şunu gruptan diye. O çocuk da attı gruptan. Sevilmiyorum yani. Sınıftan bir kızla konuşuyordum, kız benden daha yakışıklı birini bulunca onla çıktı. Zaten kızla konuşurken kızın arkadaşları tip tip bakıyordu bana. Ortamlardaki insanların çoğuyla konuşmuşumdur. Okula gideceğim günler uyuyamazdım.

• Daha gencsiniz, bu kadar kirilganliga ve kendinizi acindirmaniza gerek yok. Bizim toplumumuz komplekslidir, dedikoduyu ve bos isleri cok sever. Bir insana ait olabilecek en kiymetli serveti kulturu ve birikimidir. Kazanmak ise cok basittir: Doyumsuz bir kitap okuyucusu olmak. Bilgi hazinedir, bilgiyi paylasmak insanliktir. Okuyuculuktan kastim, osuruktan nyt best seller tipleri degil elbet, yahut askitomlar da degil...

Zihninizde devrim yapmadan, yasantinizda devrim yapamazsiniz. Gunumuzde dayatilan populerlik ve gosteris hastaligina yakalanit ve bunlarla ugrasmaya calisirsaniz, heba olan sizler olursunuz. Kime layiksaniz, Allah onun yanina koyar insani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yalnızım bazı zamanlar ama annem sağolsun kışlıktan bulunduğum yazlığa geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz hard

quote:

Orijinalden alıntı: Mutsuz1

Ben 17 yaşındayım ben senden de beterim. Benle küklüğümden beri herkes alay etti. Hayata küstüm 1 tane bile arkadsım yok sürekli evdeyim benim yaşımdaki arkadal gruplarını felan görünce üzülüyorum bende onlar gibi olabilseydim arladaslarım olsaydı kendime güvenen biri olsaydım felan diye. Ama olmadı hayat böyle boktan bi yer kimini vezir yapar kimini rezil yapar ben mahalledeki komşulara bilr rezil oldum artık mahallede akrabalar arasında adım bile çıktı. Benden bi bok olmaz hayatta hiçbişey başaramadım. Bu kadar şanssız bi insan olamaz. Hayata gelmeyi haketmedi sadece gebermeyi bekliyorum.

Üzülüyorum böylelerini görünce. Bu durumdan çıkmak tamamiyle senin elinde. Laga luga yapmıyorum.

Al bende sana benim ergenliğimden biraz bahsedeyim. 8 yaşımda babam öldü. Tek çocuğuyum. Ben 10 yaşındayken annem başkasıyla evlendi ve istanbula gitti benide teyzeme bırakıptı. Teyzem bana kıyamadı ve büyüttü. 16 yaşıma kadar o evde kaldım. Eniştemin o dışlayıcı tavırları beni hayattan bezdirdi ama yapacak bişey yok. O zamanlar parada yoktu günde 16 saat çalıştığımı biliyorum lan. 2 kız kuzenim var eniştem onlara cips çikolata falan alıyordu bana almıyordu. Benden tek bir yumurtayı bile kıskanıyordu. 16 yaşımda artık kuzenlerim falan büyüyünce beni istemedi o evde. Dedemin yanına gittim. Üniversiteye başlayıncada bana ev aldı araba aldı. İşte 19 yaşımdan beri hayatımı yaşıyorum. Dedem piyasada parladı ve çok zengin biri haline geldi. 2 varisinden biriyim bende. Takıldığım kadınların haddi hesabı yok dün konu açtım csb zannediyor zavallılar

Nereden nereye geldim. Hayat beni öyle bir acımasızlaştırdı öyle bir olgunlaştırdı ki, geçenlerde annem geldi onuda kovaladım. Hiçbir şey hissetmedim ona karşı. Tek zaafım sevgilim, onun dışında hiçbir zaafım kaybedecek hiçbirşeyim yok bu dünyada. Buralara ben kendim geldim, azmettim ve başardım

Şimdi o eniştem bizim şirketimizde ve ona köpek muamelesi çekiyorum, yapacak işi yok mecbur bizim yanımızda çalışmaya. Kasti olarak müşterilerin yanında fırçalıyorum. Tuvaleti defalarca temizletiyorum. Maaşını hep geç yatırıyorum. Bazen inşaatlara gönderiyorum amelelik yaptırıyorum. Acısını çıkartıyorum. Kaç kez teyzeme şikayet etti ama teyzeme ''sen karışma teyzecim, paraya ihtiyacın olursa benden iste kocandan isteme'' dedim. O adamı ömür boyu ezeceğim

Oralara dedenin sayesinde gelmissin daha çok bence.

• Bir ara cok sıkı oldugum bir dostum vardi. Onunla her kafamiza eseni yapardik. Yerdik, icerdik, gezerdik, tozardik. Ama bir sure sonra gordum ki bu isler beni yormaya basladi. Daha sonra kavga, tartirma gibi konulara yerini birakti yukarda saydiklarim. Daha sonra arkadasligimiza son verdim ve 3 yili askindir yalnizim.

Yalnizlik insani kendine getiren bir duygu. Yalnizligi seviyorum. Cunku kendi kendime artik istedigim gibi her seyi yapabiliyorum.

Her seye burnunu sokan ona mudahale buna mudahale eden insan yok artik. Bu olaylar insani sıkıyor ve yoruyor bir muddet sonra. Ama yalnizlik oyle mi degil abi. Her seyde ozgursun hayat senin hayatin ne karisiyor nede baska bir sey yapiyor istedigin gibi yasiyorsun hayat bence yalnizken guzel :)

• Bir iki ay gidip mc Burger gibi yerlerde çalışın. Orda hep sizin gibiler var. Çok falso bir tip değilseniz arkadaşlarınız olur hatta kız bile bulursunuz.

• Sinan Gümüs S kullanıcısına yanıt
    türk kahvesi+lokum+su 5.5 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsav12

türk kahvesi+lokum+su 5.5 tl

dün gittim cafe latte aldım fena değil normaldi,filtre kahvesi nasıl? mocha falan denicem bidaha gidisimda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okulun nerede
  • Sinan Gümüs S kullanıcısına yanıt
    hocam dün bende ice latte içtim filtre kahve içmedim hiç,karamelli mocha oldukça güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsav12

hocam dün bende ice latte içtim filtre kahve içmedim hiç,karamelli mocha oldukça güzel

ben orayı cok havalı bıse sanıyordum oyle degılmıs ha oraya gelıp entel takılan zengınler var ama kahveler bıraz antın kuntın onun dısında hersey aynı yanı sadece bızım mıllet yabancı bole seylere bıraz,kapitalizim işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnızlığa alışmaya bak, ben alıştım ve hoşuma da gidiyor en uzun süren arkadaşlığım 1-2 yıl oluyor daha sonra kopmaya başlıyorum o kişiden. Arkadaşım varken bile yalnız hissediyorum ve çok da rahatsız değilim bu durumdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutsuz1

Ben 17 yaşındayım ben senden de beterim. Benle küklüğümden beri herkes alay etti. Hayata küstüm 1 tane bile arkadsım yok sürekli evdeyim benim yaşımdaki arkadal gruplarını felan görünce üzülüyorum bende onlar gibi olabilseydim arladaslarım olsaydı kendime güvenen biri olsaydım felan diye. Ama olmadı hayat böyle boktan bi yer kimini vezir yapar kimini rezil yapar ben mahalledeki komşulara bilr rezil oldum artık mahallede akrabalar arasında adım bile çıktı. Benden bi bok olmaz hayatta hiçbişey başaramadım. Bu kadar şanssız bi insan olamaz. Hayata gelmeyi haketmedi sadece gebermeyi bekliyorum.

Kardeşim bu yaşta ne yaşadın sen böyle ya. Boşver yaşın daha genç. Üniversiteye geç he şeye beyaz bir sayfa aç.

• Bende tıpkı senin gibiyim. Ve kesinlikle bunun nedeni özgüvensizlik. Karşındaki insanı kendinden üstün gördüğün için kendi kendini eziklemeye başlayıp pısırıklaşıyosun. Yani bende durum boyle.

• Keşke her şey farklı olabilseydi.

• Gene buradayım günler aynı sıradanlıkla akıp gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bazen üzülüyorum

Keşke her şey farklı olabilseydi.

2016 konusunu nasıl hortlattınız hocam? Bu arada monotonluk ve yalnızlık kötü :(

• Veronicaa kullanıcısına yanıt

Hocam paylaşacak ya da anlayacak kimsem yok kendimi google a anlatıyorum ve hep buraya çıkıyorum. Yalnızlık ve amaçsızlık boşluk yaş zaman geçiyor bilemiyorum.

• nerden buldunuz olm 5 sene önceki konumu

bu konuyu açtığım anı gayet iyi hatırlıyorum 

• Hocam son durumun ne oldu acaba bilgilendirir misiniz ? Gerçekten çok zor durumdayım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.