Şimdi Ara

Dayanıklı telefon tavsiyesi max 500 tl ye kadar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kuzenim için bir telefon bakıyoruz ancak telefon çok sağlam olmalı.Kuzen madende mühendis çalıştığı ortam iyi değil.Dayanıklı bir telefon lazım max 500 liraya nokia olursa iyi olur fakat şart değil başka bir markada olabilir.

Şimdiden teşekkürler

• Samsung wave S5253 alınabilir,1 yıl kullandım sağlam olduğuna inanıyorum. 2-3 kere düştü bişey olmadı Samsung esnek kapaklar kullanıyor darbe emici bu yüzden telefon düştüğünde hasar almıyor. Telefon beraberinde 10-12 liraya cover almasını öneririm,telefon düşerse taş toprak kum olacağı için dokunmatik ekranı korur. Hatta waves5253 kullanıcılar başlığında,telefonun mazgal içerisindeki suya düştüğünü ve etkilenmediğini söyleyenler bile var. Sonuç olarak dokunmatik panelli bir telefona göre sağlam. Yapı itibari ile daha sağlam telefonlar kesinlikle var ama kullanmadığım için bir şey söyleyemiyorum.
  • nokia e 52 .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

nokia e 52 .

+1
  • Arkadaşım bence dokunmatik alma madende filan düşer ekran kırılır bence nokia 6303 classic veya 6303 i al i daha iyidir işte temaları felen daha çok bence alcaksanız tuşlu alın...
  • Arkadaşlar bu 5253 sağlamsa olabilir aldım listeme.

Bu arada 0 e52 bulabilir miyim ki?Aslında o olabilir.6303 tavsiye eden arkadaş 6300 kullanıyor zaten azıcık değişik bir telefon olsun yenisi 6300 la 6303 çok benziyorlar birbirlerine görünüş olarak.
  • benimde çok ihtiyacım var ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • son kez bir uplayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

son kez bir uplayalım.

motorola defy, suyun içine falan atıyorlar. o derece yani
  • en sağlam telefon Xperia Active'dir.

ama bence 1110 alıp tamamını kaplayan şeffaf plastik klıfla kaplayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.