Şimdi Ara

Dayanıklılık Serisi [ 24 Saat :O ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
1
Favori
12.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24 saat kimse kullanamaz zaten. Ne uyku durumu elverir ne de eklem ağrıları

dediğim gibi ancak ve ancak 3-4 arkadaş bir araya toplanıp hem muhabbet hem eğlence hem de yarış yaparak 24 saati tamamlayabilir.
  • Toplarız akrabaları veya arkadaşları yaparız ne olacak ki diyenler bir daha düşünsün.Herkes 5-10 dk ara verse bile 5-6 saat oynayamaz,alışık olması gerekir.Sürekli aynı pistte dön dur,bir süre sonra midesi bulamaya başlar.Ayrıca bu yarışlardan 1 tane yok,yanılmıyorsam (A+B spec) toplamda 4 tane var.
  • Konuya bak.
    Severim böyle fantezileri. yapabileceğimi sanmıyorum, en fazla 3-4 saat dayanırım ama bi ilginç olur 24 saat oynamayı hayal bile edemiyorum çüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 8 Ocak 2011; 13:13:07 >
  • Seviye 35 oldu fakat 24 saatlik yarışta b-spec yok nasıl oynanıcak :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: chelick1

Seviye 35 oldu fakat 24 saatlik yarışta b-spec yok nasıl oynanıcak :S

var ama B-spec te level 25 olunca aciliyor, dayanıklılık serisi. B-spec te de lemans ve nurburg ring 24 saatlik yarislar var. ilk yaris 25. level da ve 2 saatlik, sonra mazda'nın roadster yarisi var. su anda benim pilot ona kasiyor, 4 saatlik bir yaris. arabaya yapilacak her turlu update i yaptim.
  • Eyvvv
  • Red Bull X2010 la girdim şimdi b-spec e..Sabaha kalmaz bitiririm onuda
  • gerçeklik olurda bu kadarı olmaz kardeşim tansiyonumuz var kenefe gidiyoz
    zaten yarışlarda adranalin tavan yapıyor
    neyse ya şu ortamı yazmak bile büyük keyif veriyor
    yaşasın gt5 seni çok seviyorum
    gt5 çıktığından beri konsolumda başka oyun oynamadım böyle başka oyun çıkmadı daha

dayanıklılık yarışlarında 60-90 turluk laguna pistlerini birde 200 turluk indi pistinde ki yarışları
    bitirip tamamladıktan sonra oraya girmiyorum bile artık

ya bu oyun falan değil manyak bir şey adaamlar süper yapmış olumsuz yanları olmasına rağmen
    sırf bu oyun için bile ps3 makinası alınır

ben bu oyun için psn ye kayıt oldum gittim kulaklık aldım onlıne oynamak için yakışır gt5 e
    olsun varsın 24 saatlık yarışları yapmıyım yapmıycamda zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

gerçeklik olurda bu kadarı olmaz kardeşim tansiyonumuz var kenefe gidiyoz
    gt5 çıktığından beri konsolumda başka oyun oynamadım böyle başka oyun çıkmadı daha

dayanıklılık yarışlarında 60-90 turluk laguna pistlerini birde 200 turluk indi pistinde ki yarışları

ya bu oyun falan değil manyak bir şey adaamlar süper yapmış olumsuz yanları olmasına rağmen

ben bu oyun için psn ye kayıt oldum gittim kulaklık aldım onlıne oynamak için yakışır gt5 e

aynen hocam, aynen.

• bugün 1000km.lik yarışı yapıyordum 172 tur olan 86. turda 5 dk. mola verdim benim ufaklık ds3'ü kurcalarken yeniden başlat yapmış şok geçirdim, elektrik idaresinden tırsarken benim ufaklık tedaş'a rakip oldu
  • quote:

kulaklığı aldında seni aramızda göremiyoruz ali abi dört gözle bekliyoruz beni gördün gt5'te bak online oynuyorsam hemen gel abi..

• quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

quote:

var ama B-spec te level 25 olunca aciliyor, dayanıklılık serisi. B-spec te de lemans ve nurburg ring 24 saatlik yarislar var. ilk yaris 25. level da ve 2 saatlik, sonra mazda'nın roadster yarisi var. su anda benim pilot ona kasiyor, 4 saatlik bir yaris. arabaya yapilacak her turlu update i yaptim.

A-spect dayanıklılıkta ki 24 saat yarışlarında b-spect modu açılıyor diyorsun yani b-spect'te 25. seviye olunca
  • aldığımdan beri her gün oynuyordum GT5'i, ama 4 saatlik mazda yarışından sonra 4 gündür elimi sürmedim.Aslında zerre kadarda sıkılmamıştım oynarken Ama 24 saatlik yarışlarda kendime ve arkadaşlarıma güveniyorum fakat Bedaş'a güvenmiyorum
  • hocam hani bazen türklüğümüzü eleştiriyoruz ya, bu da o durumlardan biri.

bahsedilen yarışları bir araştıralım. bu meshur le mans yarışlardır. (lö mon okunur, fransızca) 24 saat yarışır pilotlar. gran turismo 5 'the real drivin simulator' oldugundan bu yarışı, birebir pisti ile koymaktadır.

Fransızca bilgimiz harikulade ama ingilizcemiz yerlerde sanırım

'The Real Drivin Simulator' değil 'The Real Driving Simulator' olacaktı.
  • Peki bu 24 saatlik yarışlarla ilgili bir trophy var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: prostt

quote:

kulaklığı aldında seni aramızda göremiyoruz ali abi dört gözle bekliyoruz beni gördün gt5'te bak online oynuyorsam hemen gel abi..

koray kardeşim valla senin odaya hep girip bakıyorum 2 gündür kimsecikler yok
    dünde zaten jaguarla bu tarihi yarışlarda fıttırdım hep gümüşte kaldım evdekileri kırıp geçirdim hırsımdan
    hanım diyo kafayı yedin iyice oyuna kızıp bize niye bağırıyon sorma ya odamdaki halıyı malıyı fırlatıp attım ayağıma takılıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: efflake

Peki bu 24 saatlik yarışlarla ilgili bir trophy var mı

24 saat yarışlarını yapmazsan platinum trophy alamazsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

quote:

A-spect dayanıklılıkta ki 24 saat yarışlarında b-spect modu açılıyor diyorsun yani b-spect'te 25. seviye olunca

hayır hocam, ikisi ayrı seyler. b spec tede a da dayanıklılıgı acabilmen icin levellarının ayrı ayrı yeterli olmasi gerekio.

• Bence herkes organize olsun, sıraylar herkesin evine gidilip 1 er 2 şer saat oynatarak herkesi rahat rahat bitirilsin, Altın günü yapar gibi toplanılsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

Bence herkes organize olsun, sıraylar herkesin evine gidilip 1 er 2 şer saat oynatarak herkesi rahat rahat bitirilsin, Altın günü yapar gibi toplanılsın

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.