Bence herkes organize olsun, sıraylar herkesin evine gidilip 1 er 2 şer saat oynatarak herkesi rahat rahat bitirilsin, Altın günü yapar gibi toplanılsın
Bu en güzel çözüm olsa gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: sokak_papagani
Bence herkes organize olsun, sıraylar herkesin evine gidilip 1 er 2 şer saat oynatarak herkesi rahat rahat bitirilsin, Altın günü yapar gibi toplanılsın
Aynen.
quote:
Orijinalden alıntı: sokak_papagani
gzl fikir beyler gelin bize takılak
ben emekli adam olduğum halde dün sabah beşe kadar oynadım sezon etkinlikleri falan derken bi baktım sabahın beşini bulmuşum bi yattım öğleden sonra 3 de kalktım gün bitti böyle hayatmı olur kardeşim bu gt5 çıktı çıkalı uyku düzenim kalmadı valla
dayanıklılıkta 3 adet yarış tamamladım yeter bana belki kafam kıyak olursa 24 saatliklere başladımmı bitiririm inat edip ama bulaşmayada hiç niyet etmiyorum posam çıkar herhalde
GT4 de 24 saat gibi uzun yarışları oynadığınız da yarış esnasın da PİT e girip B-spec modda ki gibi sürücüye verebiliyorduk.Yani yarış içerisinde A-spec ve B-spec olarak değiştirebiliyordu ki uzun ayrışları bitirmek anca böyle mümkün oluyordu.GT5 te de böyle bir durum varmı..? 9 saatlik t-sukuba dayanıklılık yarışına geldim zaman bulup oynayamıyorum .Yokmu A-spec te oynarken B-spec e dümeni devretmenin yolu....???
quote:
Orijinalden alıntı: smhclk_rai
GT4 de 24 saat gibi uzun yarışları oynadığınız da yarış esnasın da PİT e girip B-spec modda ki gibi sürücüye verebiliyorduk.Yani yarış içerisinde A-spec ve B-spec olarak değiştirebiliyordu ki uzun ayrışları bitirmek anca böyle mümkün oluyordu.GT5 te de böyle bir durum varmı..? 9 saatlik t-sukuba dayanıklılık yarışına geldim zaman bulup oynayamıyorum .Yokmu A-spec te oynarken B-spec e dümeni devretmenin yolu....???
yok ne deviretme var nede save yapabilme ya bi güncellemeyle bu sorunu çözerler işte gerçeğe yakın adı üstünde dayanıklılık yarışması ama elektrik kesintisini hesaba katmıyorlar kazu amcamlar
yarış başına 200TL ye 24 saatlik yarışınızı oynayabilirim arkadaşlar.. bilgilerinize. ;)
Bu sabah itibariyle B-spec 24 saatlik ilk yaris acildi (Level 35 olan) buraya gelene kadar kac kez firil firil dondu pilotlar, ama 35'ten 40'a gecmek harbiden eziyet + luzumsuz elektrik faturasi
A-spec'te zaten hic niyetim yok ugrasamam, extreme serisinin tamamlanmasi ile A-spec benim icin bitmistir. Hani ugrasmaya deger bir yani da yok ki kazandigimiz araclar araba degil, eziyetine degmez... bundan sonra ozel etkinlikler ve lisanslarin hepsini altin yapmak icin ugrasicam.
Daha bir suru oyun var alip da GT5 yuzunden bitiremedigim. Hatta hic baslayamadiklarim
Dayanıklılık serisindeki ilk 6 yarışı bitirdim hatta indy.yi bir kaç kez bitirdim seviye atlayabilmek için belki 9 saatliği de yaparım ama 24 saatlik olanları gözüm yemiyor, ayrıca ilgili seviyedeki yarış yapılsada bir sonraki yarışı yapabilecek seviyeye çıkılamaması çok sinir bozucu biz bu yarışları yapsak mı diye tartışırken kazu sağolsun aynı yarışları tekrar tekrar yapmak zorunda bırakıyor.
gt5 e bana onlıne oyun zevkini tattırdığı için ve yeni dostlar kazanmama sebep olduğu için çok teşekkür ediyorum
makineme gt5 den gayri oyun takmadım çıktığından beri takacağımıda pek düşünmüyorum yeni gt ler çıkana kadar bu oyunu oynarım herhalde hiç bıkıp usanmadan
tek başına araçların sürüş keyifleri bile yetiyor bazen
quote:
Orijinalden alıntı: furai
Dayanıklılık serisindeki ilk 6 yarışı bitirdim hatta indy.yi bir kaç kez bitirdim seviye atlayabilmek için belki 9 saatliği de yaparım ama 24 saatlik olanları gözüm yemiyor, ayrıca ilgili seviyedeki yarış yapılsada bir sonraki yarışı yapabilecek seviyeye çıkılamaması çok sinir bozucu biz bu yarışları yapsak mı diye tartışırken kazu sağolsun aynı yarışları tekrar tekrar yapmak zorunda bırakıyor.
Sizi tebrik ediyorum valla benim A-Spec seviye 30 oldu ama daha dayanıklılık serisinden 1 yarış bile yapmadım uzun sürede yapmayı düşünmüyorum b-spec biterse inşallah başlarım. Bu arada b spec 38 seviye oluyor bugün.
merhaba arkadaslar bende dayanıklılık yarışlarını yapıyordum ama benim makine daha fazla dayanamadı şuan servisde bir hafta kadar sonra elime geçicek makina...
F1 2010'da bile lastik ve benzin olayı harika yapılmıştı. 6 senelik bu oyunda böyle saçmalıklar varsa helal olsun diyorum. Lastiğin patlamadığı bir simulasyon. Harika, enfes.
Ama severek oynuyoruz napalım lanet olsun.
benzin bitme,lastik yıpranması gbi şeyler varmı bu yarışta??gt4 de hatırlıyorumda yine çok uzun bi yarış vardı,aynı lastiklerle uzun süre yarışınca araba kaymaya başlıyodu fren flan tutmuyodu kolay kolay..
quote:
Orijinalden alıntı: FBburakFB
merhaba arkadaslar bende dayanıklılık yarışlarını yapıyordum ama benim makine daha fazla dayanamadı şuan servisde bir hafta kadar sonra elime geçicek makina...
güleyim mi üzüleyim mi bilemedim. geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: highmetin
benzin bitme,lastik yıpranması gbi şeyler varmı bu yarışta??gt4 de hatırlıyorumda yine çok uzun bi yarış vardı,aynı lastiklerle uzun süre yarışınca araba kaymaya başlıyodu fren flan tutmuyodu kolay kolay..
olmazmı onlıne oynarken arkadaşlarla 30 turluk bir yarış yap bak pitstop yapmadan yarışı bitiremessin pistte dans başlıyor resmen benzininde yarıya iniyor büyük yarışlarda bitiyorda
merhaba ben 24 saatlik lemans yarışını yaptım toplam 30 saat sürdü bitirmem.. 4.000.000 küsür tecrübe verdi 1.05 güncelemsi varken yaptım..redbul x2010 ile yaptım ve disiplini bir şeklide 10 saat sürdüm 9 saatlik yarış tecrübesinden uzun sürüş tecrübem oldu mutlaka kendi müzüklerinizi dinleyin...belli bir farka ulaşınca ben 4 saatlik bir fark attım açık birakıp uyudum sonra devam ettim ben gündüz 15.00 da başladım gece ve gündüz olayını eş zamanda yaşadım inanın harika geçti tek korku elektrik gitmesi olmuştu bende inanın çok büyük keyifle yaptım lemans 24 saat yarışını...
en sevdiğim Nürburgring'de bile sırf rekabet olsun diye modifiye edilmemiş arabalarla yarışıyorum onda bile tur bindirme olmasa 4 saat dayanamazdım.. gerçek manada rekabet olsa 24saat bir şekilde oyun sürdürülebilir.. 6 saat'te bir ara verilerek belki.. 3 saatte' bir .. ama rekabet olmayınca gerçekten 24 saati bırak 4 saat bile çok zor..
Logitech DFGT ile bugün 4 saatlik roadster yarışını yaptım hiç sıkılmadan.Kol ile oynamaktan kat kat daha zevkliymiş gerçekten :) Hiç oyundan bu kadar keyif almamıştım
B-spec 4 saatlik ring yarışında 680 bin puan veriyor önceden 300 bin veriyordu