Şimdi Ara

DAYANMASI COK GUC...UNİLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende aynı durumdaydim ama saldim . Kesinlikle istemiyosan devam etmek mantıksız. Motivasyonunu sifirliyor en önemlisi bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekinezyaaa E kullanıcısına yanıt
    Benim de 1 ay sonra hukuk vizelerim var toplasan 5 gün falan gittim okula hiç kitap ta almadım internetten not sipariş ettim ama son 2 hafta kala çalışmayı düşünüyorum. En azından ilk dön2nm sınıfta kalmayacak kadar puan alıp 2.dönem tamamen yks ye odaklanmayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorguzman

Benim de 1 ay sonra hukuk vizelerim var toplasan 5 gün falan gittim okula hiç kitap ta almadım internetten not sipariş ettim ama son 2 hafta kala çalışmayı düşünüyorum. En azından ilk dön2nm sınıfta kalmayacak kadar puan alıp 2.dönem tamamen yks ye odaklanmayı düşünüyorum
    Hocam sizin en azından hukuk ve devam zorunluluğunuz yok benim o var işte :( ve dediğiniz gibi temeliniz varsa sadece ikinci dönem çalışarak bile halledilir bu yks denilen sınav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre0e -- 14 Aralık 2018; 19:38:10 >
  • 98'liyim okulu 2.senemde dondurdum tekrardan hazırlanıyorum çevremde neresi olursa olsun maksat aileden uzaklaşmak için okuyan insanlarla dolu 2 senelik ya da 4 senelik rastgele bölüm yazıp bilerek hayatlarının o kısımlarını çöpe atıyolar 2 senelik okuyan arkadaşlarım mezun oldu biri markette kasiyerlik yapıyor diğerleri sınava tekrar hazırlanıyor nereye gidiceksin diye sorduğumda daha önce okuduğu bölümden çok alakasız yerler yazıcaklar insanları yargılamıyorum asla fakat biz daha olayın çok başındayız bile bile yanlış bir tercih yaparak bütün hayatımızı karartıcağımıza belki 1 yıl daha feda edicez fakat daha sonra istediğin içine sindiği yer olunca olayın çok başka olduğunu görücez umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albinoluzenci -- 14 Aralık 2018; 20:7:10 >
  • ben de tekrar hazırlanıyorum. iyi bir okulda kötü bölümdeyim, istediğim bölümle alakasız bir bölümdeyim ayrıca ailevi sorunlarım ve maddi sorunlarım da var. her gün 2 saat yol gidip koca kampüste tek başıma ders çalışıyorum, psikolojik olarak çok zor gerçekten.

hedefim sayısalda ham ilk 100 e girmek ve buna göre çalışıyorum, kırıkla yapmak imkansız olduğu için seneye de aynı şekilde çalışacağım ve 2020 de gireceğim sınava.
  • Albinoluzenci A kullanıcısına yanıt
    Hocam her şey mutlulukla alakalı şu anda mutsuzum, ve inşallah kazanıp gideceğim yerde elde edeceğim mutluluk her şeye değer olacak. 21 yaşımıza geldik şu hayatta şu güne kadar ne başardık ? Bari üniversite sınavında istediğimiz bir yeri kazanalım da başardım değimiz şeyler olsun artık.
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    En zoru da o hocam işte arkadaşının olmaması, derdini paylaşacağın birisi yok. Laf arasında birisine böyle böyle ben sınava hazırlansam falan desen bile olumsuzluklarını sıralıyorlar ama emek veriyorsunuz bence yaparsınzı.
  • kimseyi asla duyma soyutlan. kitap dizi bu noktada işimi görüo benim. sınavda gerçekten psikolojinizi alt üst etmiş gibi kendine güveniyosan sal hocam üni kısmını madem kırık obp de değilsen.
  • O kadar haklısın ki... Aile faktörü olmasa gram düşünmem ama ailemi karşıma almak istemiyorum, çok düşündüm acaba bıraksam mı diye ama benim yolum da buymuş bunu böyle başaracağız kimsenin haberi olmadan sessizce .
  • emre0e kullanıcısına yanıt
    bence biz abartıyoruz gibi geliyor bu yaş konusunu yurt dışında ingilizcemi geliştirmek için konuştuğum arkadaşlarım hep 21-22 yaşında başlıyolar okullarına 18 yaşında okula başlamak bir artıdır ama hayat herkese eşit değil geçmiş olduğu gibi geçmişte kalsın ülkenin durumunu anlatmama gerek yok yarının ne olacağı belirsiz bazı meslekler hariç zaten mezun olduğun gibi iş bulabileceğimizi sanmıyorum o yüzden kişisel gelişimine odaklan

• emre0e kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var hocam sanki 18 de durmuş gibi hissediyorum bu sene üni değiştim kendimi 20yaşında gibi görmüyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.