Şimdi Ara

DAYANMASI COK GUC...UNİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Univeriste okurken hazırlanmaya calısıyorum, okulu dondurma gibi bir imkanı ailem kabul etmedi... 2 hafta sonra finallerim var ve hiçbir dersi dinlemedim her bir ders ayrı ayrı çalışma istiyor ve kazanırsam ortak ders olacağından saydırmam açısından bu dersleri vermem lazım. Devamsızlık hakkım kalmadı, okul dersi esnasında ders çalışamıyorum ve sınava tekrar hazırlandığımı benden başka kimse bilmiyor... 98'liyim kazanır ve hazırlığı tekrar geçemezsem benim dönemimde 4 yıllık hazırlıksız bir yeri kazanan arkadaşlarım son sınıfa geçmiş olacak, sene kaybım çok ... Lanet olası okula gidiyorum ve etrafım aptal insan dolu artık tahammül edemiyorum bu şehire de, bu okula da........................

HEDEF MF 10K

• Arkadaş derseniz o da yok okula birlikte gidip döndüğüm sadece araç ortaklığı yaptığım bir iki kişi var, kız arkadaşım yok.. yakın arkadaşım dediğim insanlar hep farklı yerlerde okuyorlar. Derdimi dinleyecek bir insan bile yok etrafımda hepsi merhaba merhabacı.
  • Bu hayat beni yordu dostlar ama bu yorgunluğuma rağmen de hala borcunu ödemedi
  • Bazen soruyorum kednime acaba elimdekilerle yetinmesini mi bilmiyorum bölümüm kötü değil, okulum kötü değil, yaptığım sıralama birçok insanın hedef olarak koyduğu sıralama diye çünkü etrafımdaki insanlar genelde mutlu gözüküyor ama ben bu yıl ile birlikte 4 yıldır hiç mutlu olmadım, olamadım.
  • Neyse arkadaşlar sizin de kafanızı ütüledim. Başlığa girip morali bozulanlardan özür dilerim.
  • geçiş yapma imkanınız yok mu hocam
  • Gollume kullanıcısına yanıt
    yatay geçiş sınava tekrar hazırlanmamdan daha zor be hocam.
  • emre0e kullanıcısına yanıt
    Aynı beni anlattiniz hocam.Oldugumde mezarima kimse gelmeyecek o derece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşlandık. Ben de 96 liyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebediyatt kullanıcısına yanıt
    Hayat be hocam geceleri artık rüyama giriyor arkadaşımın olmayışı. rüyamda arkadaşlarımı görüyorum, kız arkadaşım olduğunu görüyorum anlık mutlu oluyorum işte ne yapacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tweety1996

Yaşlandık. Ben de 96 liyim
    Hocam ben 18 yaşında durdum sanki ya kendimi hep 18 yaşında hissediyorum ama 21 yaşına gelmişiz harbiden yaşlandık
  • hangi ünidesiniz hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok da şey yapma kafa zehirse hepsi hikaye ilerde iyi bölümlere giden insanların asgari ücretten biraz fazla aldıgını gördügünde zmaanında çok kasmısım dersin
  • Bende 98’liyim 2 yıllık bilgisayar programcılığı uzaktan eğitim okuyorum. 2. sınıfım ve bende bir iki ders dışında hiçbir derse ne baktım nede çalıştım ama benim şöyle bir avantajım var uzasada devam zorunluluğu yok ve önlisans olduğu için lisansa kayıt olduğum zaman önlisans iptal olmuyor yani ikisinide okuyabiliyorum.Senin durumuna üzüldüm ama zamanı kafana takma ve kendini yaşıtlarınla kıyaslama herkes kendi hayatını farklı farklı yaşıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtüins

hangi ünidesiniz hocam
    Elektrik Elektronik Mühendisliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtüins

hangi ünidesiniz hocam
    Çukurova Üniversitesi Elektrik Elektronik Müh.
  • Benzer durumdayız hocam,ben de bölümümden memnunum ama üniversiteden memnun değilim.Ben de sene başında hem üniversiteyi hem de yksyi aynı anda götürebilirim sandım,vizelerden sonra anladım ki olmuyor.Artık sadece sınava hazırlanıyorum,Hedefim ilk 1000 ama neler olacak bakacağız.En zoru da çevremdeki insanların çoğu sınava hazırlandığımı bilmiyor,ailem durmadan okul nasıl diye soruyor.Ben bu seneyi çile çekme senem olarak görüyorum,inanıyorum ki başarılı olursam bu seneden sonra mutlu olabilirim.
  • ben devamsızlıktan kaldım hazırlıkta. gizli çalışıyorum okula gidiyorum diyip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2019Rank1

Benzer durumdayız hocam,ben de bölümümden memnunum ama üniversiteden memnun değilim.Ben de sene başında hem üniversiteyi hem de yksyi aynı anda götürebilirim sandım,vizelerden sonra anladım ki olmuyor.Artık sadece sınava hazırlanıyorum,Hedefim ilk 1000 ama neler olacak bakacağız.En zoru da çevremdeki insanların çoğu sınava hazırlandığımı bilmiyor,ailem durmadan okul nasıl diye soruyor.Ben bu seneyi çile çekme senem olarak görüyorum,inanıyorum ki başarılı olursam bu seneden sonra mutlu olabilirim.
    Ben de en azından ilk dönemi adam gibi vereyim ikinci dönem önemli değil diyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.