Şimdi Ara

Dayel Bir Dolandırıcı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dayel dolandırıcının tekidir seafight hesabımı caldı carın şifresini verdim sorna o dedi mac basladi dedi hemen cıktı bi baktım carın şifresi e maili fln deişmiş ama ben önceden girmiştim tabi cara hemen gittim batırdım carı incisini fln sıfırladım parasını sıfırladım gemisini fln artık oynayamaz o carla bu yaptığıda kötü oldu dolandırıcı o inanmayın ona

• Kimsenin ona inandığı yok zaten.Tanıdığı da yoktur.Adam daha yeni üye olmuş.

• quote:

Orjinalden alıntı: j0s3ph

Dayel dolandırıcının tekidir seafight hesabımı caldı carın şifresini verdim sorna o dedi mac basladi dedi hemen cıktı bi baktım carın şifresi e maili fln deişmiş ama ben önceden girmiştim tabi cara hemen gittim batırdım carı incisini fln sıfırladım parasını sıfırladım gemisini fln artık oynayamaz o carla bu yaptığıda kötü oldu dolandırıcı o inanmayın ona

Sen karakterin şifresinin falan değiştiğini nasıl anladın ? Çıkıp tekrar girmen gerekmezmi ?

• quote:

Orjinalden alıntı: AlperXp

quote:

Dayel dolandırıcının tekidir seafight hesabımı caldı carın şifresini verdim sorna o dedi mac basladi dedi hemen cıktı bi baktım carın şifresi e maili fln deişmiş ama ben önceden girmiştim tabi cara hemen gittim batırdım carı incisini fln sıfırladım parasını sıfırladım gemisini fln artık oynayamaz o carla bu yaptığıda kötü oldu dolandırıcı o inanmayın ona

Sen karakterin şifresinin falan değiştiğini nasıl anladın ? Çıkıp tekrar girmen gerekmezmi ?

bak simdi onun böle bişi yapma ihtimalini vermiştim sonra girdim oyuna verdim ona herseyini sonra o dedi girmedi girmedi dedi sonra şifreyi deiştirmeye kalktım bi baktım hatalı dedi ondan sonra bi baktım atmadıda benı oyundan heralde oyundan kaynaklanan bir bug bende gittim batırdım carı sonra Dayel de dedi mac basladi dedi bi baktım cevrim dısı bende gemileri fln herseyi sattım fln işte 0 ladım carı inadına hatta onun böle bişi yapma ihtimalini gene göz önüne alarak ONA 1 LWL Bİ CHAR VERMİSTİM İLK BAS SONRA 33 LWL METİN2 CARI VERCEM DEDI ONDAN SONRA GITTIM VERDI BANA BENDE DEISTIRDIM SIFREYI SONRA OYUNA GIRIP BAKAIYM 33 LWL MI DIIL MI DIYE SONRA GERCEK CARI VEREM DEDIM BI BAKTIM METIN2 SILMISIM BEN ONCEDEN SONRA DEDIM CARI VEREM SANA SEN GEL GLADİATUSTA VER DEDİM SONRASI BÖLE İŞTE SATEN BEN O CARI 1 GÜNDE YAPMISTIM GENE YAPARIM AMA SATEN OYUN SIKICIYDI DEDİ BANA GLADİATUSTA 28 LWL İM İLK 100 E GİRMEME AS KALDI DEDİ AMA 28 LWLLER Bİ BAKTIM İLK 50 DE ORDAN ÖLE YAPCAĞINI ANLAMAM LAZIMDI AMA İSTE BEN GENE KASARIM DEDIM YAPARSANA KENDINE FLN DEDIM

ISTE BOLEYKEN BOLE BI DAHADA INANMAYIN ONA FLN ETMEYIN TAKAS ONUNLA BU KADAR SAYGILAR....

saten adam bana mesaj yazdıkdan bi baktım 5dk önce kayıt olmustu carı calmak ıcın olduğunu tahmın etmelıydım neyse...

• quote:

quote:

quote:

bak simdi onun böle bişi yapma ihtimalini vermiştim sonra girdim oyuna verdim ona herseyini sonra o dedi girmedi girmedi dedi sonra şifreyi deiştirmeye kalktım bi baktım hatalı dedi ondan sonra bi baktım atmadıda benı oyundan heralde oyundan kaynaklanan bir bug bende gittim batırdım carı sonra Dayel de dedi mac basladi dedi bi baktım cevrim dısı bende gemileri fln herseyi sattım fln işte 0 ladım carı inadına hatta onun böle bişi yapma ihtimalini gene göz önüne alarak ONA 1 LWL Bİ CHAR VERMİSTİM İLK BAS SONRA 33 LWL METİN2 CARI VERCEM DEDI ONDAN SONRA GITTIM VERDI BANA BENDE DEISTIRDIM SIFREYI SONRA OYUNA GIRIP BAKAIYM 33 LWL MI DIIL MI DIYE SONRA GERCEK CARI VEREM DEDIM BI BAKTIM METIN2 SILMISIM BEN ONCEDEN SONRA DEDIM CARI VEREM SANA SEN GEL ****TA VER DEDİM SONRASI BÖLE İŞTE SATEN BEN O CARI 1 GÜNDE YAPMISTIM GENE YAPARIM AMA SATEN OYUN SIKICIYDI DEDİ BANA ****TA 28 LWL İM İLK 100 E GİRMEME AS KALDI DEDİ AMA 28 LWLLER Bİ BAKTIM İLK 50 DE ORDAN ÖLE YAPCAĞINI ANLAMAM LAZIMDI AMA İSTE BEN GENE KASARIM DEDIM YAPARSANA KENDINE FLN DEDIM

ISTE BOLEYKEN BOLE BI DAHADA INANMAYIN ONA FLN ETMEYIN TAKAS ONUNLA BU KADAR SAYGILAR....

saten adam bana mesaj yazdıkdan bi baktım 5dk önce kayıt olmustu carı calmak ıcın olduğunu tahmın etmelıydım neyse...

Valla kimse ikinizede inanmaz. Yani ben inanmam. Çünkü ne ispatlayabilirsin ne birşey yapabilirsin. Oyundan kaynaklanan bi bugdı herhalde diyosun ama neden güvenelim ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

bak simdi onun böle bişi yapma ihtimalini vermiştim sonra girdim oyuna verdim ona herseyini sonra o dedi girmedi girmedi dedi sonra şifreyi deiştirmeye kalktım bi baktım hatalı dedi ondan sonra bi baktım atmadıda benı oyundan heralde oyundan kaynaklanan bir bug bende gittim batırdım carı sonra Dayel de dedi mac basladi dedi bi baktım cevrim dısı bende gemileri fln herseyi sattım fln işte 0 ladım carı inadına hatta onun böle bişi yapma ihtimalini gene göz önüne alarak ONA 1 LWL Bİ CHAR VERMİSTİM İLK BAS SONRA 33 LWL METİN2 CARI VERCEM DEDI ONDAN SONRA GITTIM VERDI BANA BENDE DEISTIRDIM SIFREYI SONRA OYUNA GIRIP BAKAIYM 33 LWL MI DIIL MI DIYE SONRA GERCEK CARI VEREM DEDIM BI BAKTIM METIN2 SILMISIM BEN ONCEDEN SONRA DEDIM CARI VEREM SANA SEN GEL ****TA VER DEDİM SONRASI BÖLE İŞTE SATEN BEN O CARI 1 GÜNDE YAPMISTIM GENE YAPARIM AMA SATEN OYUN SIKICIYDI DEDİ BANA ****TA 28 LWL İM İLK 100 E GİRMEME AS KALDI DEDİ AMA 28 LWLLER Bİ BAKTIM İLK 50 DE ORDAN ÖLE YAPCAĞINI ANLAMAM LAZIMDI AMA İSTE BEN GENE KASARIM DEDIM YAPARSANA KENDINE FLN DEDIM

Valla kimse ikinizede inanmaz. Yani ben inanmam. Çünkü ne ispatlayabilirsin ne birşey yapabilirsin. Oyundan kaynaklanan bi bugdı herhalde diyosun ama neden güvenelim ?

yaw ben senin dediğini anlamadım ama ben dolandırıcı olsam carın sifresini ilk niye ben veriyim he? nese saten adama inanmayın msn side akdorrr@hotmail.com inanmayın buna

• Draugluin:
    Dayel
    Draugluin:
    senmiydin
    Draugluin:
    zuehzuehuzuez
    Draugluin:
    yeni anladım
    Rick Guarden:
    Dayal kim be ?
    Draugluin:
    Dayel
    Draugluin:

Rick Guarden:
    Her neyse kim ?_
    Rick Guarden:
    Alakası ne abi benel
    Draugluin:
    donanimhaber
    Draugluin:
    yok
    Rick Guarden:
    ilgilenmiyomki onla ?
    Draugluin:
    metin 2 ve seafight karakterleri arasında
    Draugluin:
    takas
    Draugluin:
    yapmışsın
    Draugluin:
    dolandırıcı die adın çıkmış
    Draugluin:
    hayırlı olsun
    Rick Guarden:
    seafight ne kü ?
    Draugluin:

Draugluin:

Draugluin:

bak simdi onun böle bişi yapma ihtimalini vermiştim sonra girdim oyuna verdim ona herseyini sonra o dedi girmedi girmedi dedi sonra şifreyi deiştirmeye kalktım bi baktım hatalı dedi ondan sonra bi baktım atmadıda benı oyundan heralde oyundan kaynaklanan bir bug bende gittim batırdım carı sonra Dayel de dedi mac basladi dedi bi baktım cevrim dısı bende gemileri fln herse
    Rick Guarden:
    valla anlamadım bi bok
    Rick Guarden:
    ben birşey yapmadım
    Draugluin:
    oku oku
    Rick Guarden:
    ok
    Rick Guarden:
    zuhaha
    Rick Guarden:
    yalan ya
    Rick Guarden:
    maçı izlemeye daha önceden gittim
    Rick Guarden:
    sokağa çıktım
    Rick Guarden:
    10 saniyede gidemeyeceğime göre .D:
    Draugluin:

Draugluin:
    ve
    Draugluin:
    sen olduğunu
    Draugluin:
    anladığım mesaj
    Draugluin:

yaw ben senin dediğini anlamadım ama ben dolandırıcı olsam carın sifresini ilk niye ben veriyim he? nese saten adama inanmayın msn side akdorrr@hotmail.com inanmayın buna

Rick Guarden:
    zönk _
    Rick Guarden:
    anlamadım bişi
    Rick Guarden:
    ben seafight ne bilmiyom daha
    Draugluin:
    o game i bilionmu
    Draugluin:
    onun gibi bişe
    Rick Guarden:
    Hem dayel ben değil akvadideki bir abimiz >
    Rick Guarden:
    ogame iğrenç budamı öle ?
    Draugluin:
    peki nasılda senin e mailınla
    Draugluin:
    üye olmuş
    Draugluin:
    veya senin e mailını
    Draugluin:
    verdi
    Draugluin:
    Dayel
    Rick Guarden:
    Herhalde
    Rick Guarden:
    ben uğraşmam oyunla
    Draugluin:
    msn adresim diyerek
    Rick Guarden:
    belkide
    Rick Guarden:
    bilmiyorum abi ya
    Draugluin:
    bu konuşmayı dhye
    Draugluin:
    yazıcam

Evet şu anda yazdım. Bu arkadaş yukarıda joseph in mesajında verilen e maila sahip olan kişi. Benim arkadaşım olduğunu joseph in son mesajına kadar bilmiyordum. Bana frp yapmak için başvurmuş bir arkadaş. Hala yapmadık orası ayrı. Bu arada o Dayel denen kişinin yükü kendi üstünden atmak istediğini düşünüyorum. Bu arada 3. bir şahıs kaynıyor arada...

• entreresan
  • Joseph bunu bir daha araştırmanı ve arkadaşım ile Dayel in gerçek kişiliğini bulmanızı öneriyorum. En azından hem DH halkı yalan olaylardan dolayı suçsuz kişilere inanmamazlık etmez...
  • quote:

• Arkadaşın ısrarıyla(Adı saklı)bi araştırma yaptım.Dayel 25 haziran 2008 tarihinde üye olmuş.Tamda Joseph arkadaşımız bi seafight hesabını satarken.Ardından Dayel oraya josephin bir hırsız olduğunu yazmış.Ardından Joseph bir dolandırıcıdır diye bir konu açmıştır.Ama en önemli fark ettiğim nokta Dayelin sadece 2 mesajı var ve ikisde Joseph hakkında.Yani dayel bir fake üye.Ya josephten nefret eden biri kullanıyor.Yada bu kişi joseph
  • Olay iyice karıştı.
  • Dedektiflik oyunu gibi oldu. Şimdi arkadaşlar bir ihtimaller var birde kesin olan şeyler var bunlar.

Dayel kesinlikle bir fake üyelik.
    Dayel Tamda Joseph'in Seafight hesabını satarken üye olması bu Dayel Joseph'in Fake i olması ihtimalini veriyor.
    Eğer Joseph Dayel'den önce chara girdiyse , Dayel'de girip hemen şifreyi değiştirdiyse char Joseph'i oyundan atabilir bu kesinlikle olabilir.

Benim Düşündüklerim bunlar.

Dayel dolandırıcının tekidir seafight hesabımı caldı carın şifresini verdim sorna o dedi mac basladi dedi hemen cıktı bi baktım carın şifresi e maili fln deişmiş ama ben önceden girmiştim tabi cara hemen gittim batırdım carı incisini fln sıfırladım parasını sıfırladım.

Bu Joseph'in yaptığı yani yazdığı şey imkansız.Yukardada belirttiğim gibi biri sonradan chara girerse önceden giren kişiyi oyundan atar ve tekrar girmeye çalışırsa girer ve bu sefer Dayel'i oyundan atar ve böyle böyle gider taki biri şifreyi değiştirene kadar.

ve birde Dayel'in Fake olduğunu kanıtlayacak birşey herkes burda Dayel ve Joseph Hakkında konuşurken neden sadece Joseph yazıyor? Neden Dayel burda değil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hail Hydra -- 28 Haziran 2008; 11:14:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Eddie Guerrero

Arkadaşın ısrarıyla(Adı saklı)bi araştırma yaptım.Dayel 25 haziran 2008 tarihinde üye olmuş.Tamda Joseph arkadaşımız bi seafight hesabını satarken.Ardından Dayel oraya josephin bir hırsız olduğunu yazmış.Ardından Joseph bir dolandırıcıdır diye bir konu açmıştır.Ama en önemli fark ettiğim nokta Dayelin sadece 2 mesajı var ve ikisde Joseph hakkında.Yani dayel bir fake üye.Ya josephten nefret eden biri kullanıyor.Yada bu kişi joseph

hmmm..bence bu Dayel asıl Dayel değil..Ama suçu başkasına atmak için Dayel olmadığı halde Dayelim diyor..bu arkadaşın verdiği MSNdeki arkadaşla alperin konuşması ise Dayelin seafightı bilmediği ve josephin dolandırıcı olduğu yönünde..
    yada joseph Dayel olmayan kişinin değil Dayelin MSN ini vermiş olabilir..

beynim sulandı

• Olay şu arakdaşlar. Dayel bir fake olmayabilir. Dayel , arkadaşımında bahsettiği gibi akvadideki bir kişi. Fakat adını değiştirmiş. Akvadide adını değiştirmenin en mantıklı sebebi karakter ölümüdür bir frp forumu olduğu için. Fakat ilginç olan Dayel bir DM , yani Dungeon Master , ölemeyecek bir karakter. Dayelin yeni adı Kerwynn İvliskova , bunun kanıtı ise Kanıt Dayelin doğumgünü , burada teşekkür ederim diyen Kerwynn İvliskova diye biri. Bu kişinin Dayel olduğunu biliyoruz. Fakat donanimhabere üye olurken kimin e mailını verdiğini bilmiyoruz. Sonradan arkadaşımın e mailını verdiğini bilioruz. Fakat arkadaşım ve joseph in arasında bir konuşma geçtiği belli joseph in dediklerinden. Arkadaşıma bunu sorucam. Fakat ilkönce Joseph in e mail ını arıyoruz. Sonra arkadaşıma bu konuşmanın gerçekten olup olmadığını sormak kalıyor fakat arkadaşım da niyeyse msne girmiyor...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.