Bildirim
(Dava sonuçlandı)Donanımhaberde bi üye tarafından dolandırıldım!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
up -
quote:
Orijinalden alıntı: amyfm
up -
Reis niye inaniyon böyle tiplere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haftalık açılan ;quote:
Orijinalden alıntı: amyfm
Alıntıları Göster
Donanımhaberde bi üye tarafından dolandırıldım!
Konusuna Hoşgeldiniz.
Bu konu başlığına sadece bir mesaj ve yorum ekleyebilirsiniz.
Diğer yorum ve mesajlarınız için lütfen bundan sonraki hafta açılacak olan yeni konu başlığına yazınız.
Anlayışınız için teşekkür eder ;
İyi Forumlar dileriz.
-
Çikar tabi sikayetci olun
quote:
Orijinalden alıntı: yyildirayy
Kusura bakma ama
Sizin gibi saflar olmazsa uyanırlar aç kalır
bakmıyorum hocam sonuna kadar haklısınız -
Hocam adminlere falan ulaşarak ne bileyim kayıtlı olduğu telefon numarasını falan alabilirsin. Olur ya da olmaz bilmiyorum da bi fikir yaniquote:
Orijinalden alıntı: .Aslan.
Bu mesaj silindi.
Büyük geçmiş olsun. -
Geçmiş olsun hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering
Hocam adminlere falan ulaşarak ne bileyim kayıtlı olduğu telefon numarasını falan alabilirsin. Olur ya da olmaz bilmiyorum da bi fikir yani
Büyük geçmiş olsun.
numarası mevcut hocam. teşekkür ederim -
adam güzel bir iskender yemiştir oh mis gibiquote:
Orijinalden alıntı: Tardisin Anahtarı
Geçmiş olsun hocam -
95 liraya karıya gider bu gece
Gisiyosun arkadaş hakkında dolandırıcılıktan suc duyurusunda bulunuyorsun, arkadaşı buluyorlar mahkeme ye çıkıyorsunuz mahkeme sürekli ileri tarihe atılıyor 1 yıl sonunda amacına ulaşıyorsun.Eline birşey gecermi gecmez birşey kaybedermisin hayır.Karaktersiz herifin başını agritirsin olan o olur.Böyle Karaktersiz insanlar birşey olmaz sanıyor ama sakın peşini bırakma gorsun ebesinin herekesini :)
Sıfırlardan biri veya birkaçı kesin O'dur. -
Geçmiş olsun hocam. Zamanında bu tarz olayların örneği çok yaşandı. Ortada bir mağduriyet var. Bazı arkadaşlar dalga geçiyor nedense.
quote:
Orijinalden alıntı: Plan-B
Gisiyosun arkadaş hakkında dolandırıcılıktan suc duyurusunda bulunuyorsun, arkadaşı buluyorlar mahkeme ye çıkıyorsunuz mahkeme sürekli ileri tarihe atılıyor 1 yıl sonunda amacına ulaşıyorsun.Eline birşey gecermi gecmez birşey kaybedermisin hayır.Karaktersiz herifin başını agritirsin olan o olur.Böyle Karaktersiz insanlar birşey olmaz sanıyor ama sakın peşini bırakma gorsun ebesinin herekesini :)
hocam elime bir şey geçmesin önemli değil bu adam bi şeyler kaybetsin yeter. biz başka şehirlerdeyiz. nasıl olacak bu iş
bugün gidiyorum detayları yazarım
İlkokullu bi velet değilse birşey bilmiyorum hep böyle tipler hırsızlığa yatkın telefonu varsa başını ağrıtabilirsin kolaygelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: mustizmir
Haftalık açılan ;
Konusuna Hoşgeldiniz.
Diğer yorum ve mesajlarınız için lütfen bundan sonraki hafta açılacak olan yeni konu başlığına yazınız.
İyi Forumlar dileriz.
Her üye tek mesaj atsın dedik. Lütfen.
Yeni konu kısa bir süre sonra açılacak.
-
quote:
quote:
Haftalık açılan ;
Konusuna Hoşgeldiniz.
İyi Forumlar dileriz.
Her üye tek mesaj atsın dedik. Lütfen.
Yeni konu kısa bir süre sonra açılacak.
hocam mizah seviyeniz yukarlarda ne yaptınız siz? lütfen düşürün forum bunu kaldıramaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
|
Tamamdir hocam "KONTROLLERI SAGLAYIP" size kodu atiyorum.
Adam uslubuna musteri hizmetleri kelimelerini eklemis. Gecmis olsun. |
|
95 liraya karıya gider bu gece
|
Şu hale bak 3 yıl olmuş daha yeni sonuç çıkıyor. Türkiye'de adet sistemi olmadığı için bu tipler bugün dolandırıcılık yapar yarın gasp diğer gün hırsızlık sonra adam yaralar hiç biri ceza almadığı için adamların kafa rahat olan yine vatandaşa oluyor. En yakın örn. 12 yerinden bıçaklanan adam vakası yazık gerçekten
|
Puhahahahhahahhaha :D servis sağlayıcınız ile hemen iletişime geçiyorum. Hatta kalın lütfen akşama sisteme bakacağım :) ahahahahha
|
15.03.2019 güncellemesi :
Dava sonucunu yazıyorum(avukat arkadaşlar daha iyi bilir, ben bana gelen açıklamadan anladığımı yazıyorum) : Sanık kısaca kendini şöyle savunmuş "95 lira için risk alabilecek bir durumum yok bi yanlış anlaşılma söz konusu" Ama mahkeme suçlu bulmuş ve "1 yıl hapis ve 5 gün adli para cezası ile cezalandırılmasına" karar vermiş Ancak indirim yapılarak bu ceza "10 ay hapis ve 4 gün adli para ile cezalandırmasına" karar vermiş Bu 4 gün adli para cezası "günlük 20 TL olarak toplamda 80 tl" oluyormuş Ancak "daha önce suç işlememiş olması, kişilik özellikleri, duruşmadaki tutumu ve davranışları ve yeniden suç işlemeyeceği hususuda olumlu kanaate varılmış ve hükmün açıkanmasının geri bırakılmasına karar verilmiş" Ancak "5 yıl denetım altına alınmış ve tekrardan suç işlerse benim dosyam tekrardan değerlendirmeye alınacakmış + işlediği suçla birlikte" + olarak dosya masrafları için 18,30 tl ödemiş. Özet geçecek olursam : "Ceza almadı, 5 yıl denetim altına alındı, suç işlemeye devam ederse ki bu suç bu davadan önce işlenmiş olsa bile benim davamdan 10 ay hapis + 80 tl cezası olacak ve de işlediği suçun sonucu da eklenecek" |
Benzer içerikler
- göğsüme darbe aldım ağrıyor
- snapchat ekran görüntüsü bildirimi silme
- eskişehir en iyi semtleri
- subay traşı
- bacardi nasıl içilir
- suudi arabistan
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X