< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 24 Mayıs 2020; 3:58:57 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 24 Mayıs 2020; 3:58:57 > |
Kardes bu bildigin oyun crack kodu
|
Arkadaşlar selam,
(Çekilin ben avukatım), Şimdi buradaki suç direkt olarak dolandırıcılık suçudur. Ancak miktarın küçük olmasından dolayı şahıs, adli para cezası alacak ve daha önce herhangi bir hüküm giymemişse cezası ertelenecektir. (Bu arada bu işle ilgilenip diğer şahsın kimliğini tespit eden savcıyı anlından öperim.) Bu ne demektir? Şahıs önümüzdeki 5 yıl boyunca herhangi bir suç işlerse o suçun cezası ile birlikte bu davada aldığı adli para cezasını da ödeyecektir. Ayrıca adli kaydında 5 yıl boyunca bu aldığı adli para cezası da duracaktır. Burada çok önemli bir kıstas var. Siz şikayetiniz sonucunda karşı tarafa öyle ya da böyle ceza aldırırsanız, ceza davasından sonra direk tazminat davası açmanız çok güzel olur. Tazminat davasında ne isteyeceksiniz? Tazminat davasında 95 TL maddi, 10.000 TL manevi tazminat talebinde bulunabileceksiniz. Bu arada forumda bu şahsiyet tarafından dolandırılan başka arkadaşlar da varsa mutlaka amyfm'nin şikayetine müdahil olsunlar. |
İyi olmuş ne ya? Sorunun ne arkadaşım? Ağlayım mı bi de. İlk defa böyle bir şey yaptım diyorum oyuna hayatta para yatırmam ki kendim için değildi bile ve ilkinde dolandırıldım resmen. Parasında değilim olayın 95 lira için insanların kendini böyle düşürmeleri rahatsız ediyor beni. İyi olmuşmuş. Bi geri zekalı bitiyor öteki geliyor
|
23.10.2017 Beyler işin peşini bırakmadım. Sonunda bugün savcılıktan aradılar. Kişiyle konuşuldu edildi falan filan. Uzlaşkmak istser misin diye sordular. Ben de direkt istemiyorum deyip imzamı atıp verdim. Duruşma gününü adresime bildireceklermiş. E devletten de öğrenebiliyomuşuz. Bilgilendircem
|
Boşver rp yi al kodu alfa kurt ol.
|
forum bitmiş resmen. buyur kardeş
|
Önceden de demistim mega kadar boş bir insan yok.Hiç bir konuda mantıklı yorumunu görmedim, hep bir ustte çıkma çabası
|
İnternete fazla giremediğim için güncelleyemiyorum.
Dava yapılmış arkadaşlar, ben memlekette olmadığım için katılamadım. Başka bir duruşma günü verilmiş kasıma. Ben daha önce de belirtmiş olmalıyım ki arkadaş ilk davaya katılmadığı benim davayla alakam kalmadı. Hakim artık senin gelmene gerek yok ama gelmek istersen gelebilirsin demişti. Ben de arkadaşı, onun ne yapacağını, ne diyeceğini merak ettiğim için gelmek istediğimi söyledim ve tarihi bana da söylediler. Ama dediğim gibi katılamadım. Kasımdakine mutlaka gideceğim. Fazla okuyamadım yorumları ilk birkaç yorumu okudum, arkadaşa söyleyim. Ben olayın parasında değilim. Belki bilmiyorsundur diye özet geçeyim. Beni adliyeden uzlaşmak için çağırdılar. Dediler ki karşı taraf paranı verirse uzlaşmak ister misin diye. Ben de hayır dedim. Parayı istemiyorum, bu arkadaşın siciline işlesin, hukeken alması ceza neyse onu alsın tek isteğim bu dedim ki hakime de dava günü bunu söyledim. Yani parasında olsam versin paramı uzlaşalım derdim. Kaldı ki parasında olmak da bana göre yanlış değil. Sonuçta kimse 95 lirayı sokakta bulmuyor. Zaten o zamanlar durumum yeterince iyi olsa legal yoldan alırdım rpyi ki kendime de almıyordum hediye amaçlı alacaktım. Ama salaklığım yüzümden 95 liradan da oldum, o ayrı konu. Bu adam 95 lira için bu kadar kendini düşürebiliyorsa, vicdanını rahat ettirebiliyorsa ben de zamanımı harcamaya razıyım dostum. Oyunlarda hakaret edenlere de dava aç o zaman demişsin. Pekala hakaretin de cezası var ama engellemek en iyi çözüm. Çünkü hakaret eden küfür eden kitlenin yaşı 18den fazla bile değil. Ayrıca uğraşmayacaktım da değil. Lol oynadığım eski zamanlarda riota ticket atıp sormuştum, oyun içi konuşma kayıtları alabilir miyim adliyeye gideceğim diye yardımcı olamayacaklarını söylediler. O zamanlar zaten pek anlamazdım da. Ayrıca ben de uğraşıyorum davayla diye söylüyorum herkese ama gerçekten ciddi bir "uğraş" istemiyor arkadaşlar. Sadece gidiyorsunuz adliyeye, ondan sonrası ip söküğü gibi geliyor. Sadece yapmanız gereken o ilk adım, adliyeye gitmek. Ondan sonrasında zaten savcı ve hakim uğraşıyor. (Böyle basit bir dava için söylüyorum) O yüzden böyle bi durum yaşadıysanız elinizde kanıt varsa hiç düşünmeden adliyenin yolunu tutun arkadaşlar. Özelden ulaşabilirsiniz bana foruma girdiğim zaman geri dönüş yaparım |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crystal Prox -- 11 Mayıs 2016; 20:00:48 > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 11 Mayıs 2016; 20:57:17 > |
|
|