Şimdi Ara

Glocalzone tarafından dolandırıldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu uygulamayı daha önce sorunsuz kullanmıştım ama işler biraz karışınca herhangi bir çözüm bulamayacaksınız ve mağdur olacağınızı bilmelisiniz.

almanya'dan bir ürün sipariş ettim sıfır kapalı kutu ürün ve içinde eksik parçalar çıktı, alıcı olarak eksik parçalar için mağazaya yazdım ve bu parçaların opsiyonel aksesuar olduğu ve ayrıca satın almam gerektiğini yazdılar bununla ilgili websitesinde herhangi bir açıklama da yok ayrıca, ben de ekstra maliyetleri göze alarak opsiyonel aksesuarların nerede satıldığını öğrenmek için tekrar satıcıya yazdım bir websitesi veya mağaza adresi istedim ama herhangi bir bilgi paylaşmadılar, paylaşamadılar doğrusu çünkü parçalar bildiğin eksik opsiyonel satılan ürün falan değil bunlar, kablonun opsiyonu mu olur allasen. kablolar bile eksik evet. durumu getiren de çözemedi. yani aldığım ürün elimde patladı.

glocalzone mağazayla ilgili tüm yazışmaları kendilerine göndermeme rağmen herhangi bir destek sağlayamayacağını söylüyor, acer global üründe eksik parçalar olduğunu kabul etti ve iade etmemi söyledi, ben de ürünü iade etmek istiyorum ama glocalzone ürünün sipariş ettiğim ürün ile birebir aynı olduğunu iddia ediyor. bunun sebebi de herhangi bir çözüm sunamayacak olmaları, ürünün farklı olduğunu kendileri de biliyor, görsellerle gayet açıklayıcı bir şekilde kendilerine anlattım ama nafile.

şimdi bu konuda hukuki süreci başlatacağım, süreç biraz sancılı olacak gibi çünkü adresleri yurtdışında ve sanırım türkiye'de vergi mükellefi değiller ama paramı sokaktan toplamadım. gümrük bakanlığı da dahil olmak üzere konuyu ilgili olabilecek tüm mercilere taşıyacağım.

kısacası alacağınız üründe herhangi bir sorun çıkarsa muhatap bulamayacaksınız, o yüzden uzak durun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.