Şimdi Ara

(Dava sonuçlandı)Donanımhaberde bi üye tarafından dolandırıldım! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
6.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam avukat parası, dava masrafı gibi şeyler yokmu, davayı kaybettiği için onları ödemesi gerekiyor en az da 2 3 bin TL tutması lazım, bu bile yeter şerefsize ama böyle iş mi olur kesinlikle bir bedel odemesi gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lanet olsun böyle yasaya,,, bu iş çığırından çıksaydı kavga vs donusseydi ölümle sonuclansa yazık değil mi,,, getir burnundan ki başka şerefsiz lerde cesaret edemesin memleket az da olsa bu caydırıcı lik ile daha az suç işlenir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahkeme sonucunla beraber birde maddi ve manevi tazminat davası aç bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Sicile işler nasıl işlemez eğer hakaret davasından sonuç cıktı ise öncelikle hapis cezası alırsınız hapis cezası iyi halden para cezasına cevrilir ve sicilinize işlenir bunuda e devletten resmi kurum için temiz kağıdı alırken adli sicil arşiv kaydı vardır diye çıkar sizin hic birisi çıkmıyor ise davanız sonuçlanmamıştır yada dava düşmüştür beraat etmişsinizdir aksi halde suçlu bulundu iseniz her türlü sicilinize işlenir

Alıntıları Göster
    hocam 1500 tl para cezası aldım. Tanıdık bir avukatın yardımıyıla bir dilekçe yazdım ve karara itiraz ettim. Hatta karşı tarafın avukatı beni aradı, 1500 tl ve bilmem ne kadar avukatlık ücreti olduğunu, avukatlık ücretini almak istediğini söyledi. Ben de itiraz ettiğimi söyledim o da afedersiniz deyip kapatmıştı telefonu.

e-devlette gözükmüyor.İtirazın sonucu nasıl karara bağlandı bu bana gönderilmedi. Bunu nereden öğrenebilirim hocam?

resmi kurumlar için belge aldığımda şöyle yazıyor?
    ADLİ SİCİL KAYDI SORGULAMASI SONUÇLARI : (**)

YUKARIDA KİMLİK BİLGİLERİ BULUNAN ŞAHSIN ADLİ SİCİL KAYDI YOKTUR.

YUKARIDA KİMLİK BİLGİLERİ BULUNAN ŞAHSIN ADLİ SİCİL ARŞİV KAYDI YOKTUR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osgour -- 28 Mart 2019; 12:54:38 >

• O zaman sizin dava temizze gitmiş beraat almışsın e devletten görünmüyorsa sorun yok için rahat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

O zaman sizin dava temizze gitmiş beraat almışsın e devletten görünmüyorsa sorun yok için rahat olsun
    süper
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.