Şimdi Ara

(Dava sonuçlandı)Donanımhaberde bi üye tarafından dolandırıldım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
6.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamdir hocam "KONTROLLERI SAGLAYIP" size kodu atiyorum.

Adam uslubuna musteri hizmetleri kelimelerini eklemis.

Gecmis olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 8 Aralık 2017; 10:41:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne saf adamlar var ya

• PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Puhahahahhahahhaha :D servis sağlayıcınız ile hemen iletişime geçiyorum. Hatta kalın lütfen akşama sisteme bakacağım :) ahahahahha

• gecmis olsun.

• Ne diyorsun ? @TheHighLife
  • Geçmiş olsun hocam. Şu sitede dolandırıcı çok fazla. Boş anınıza denk geliyor, bir şey oluyor veriyorsunuz. Tavsiyem direk mahkemeye gidin. Dava açmak istiyorum deyin. İsim soyisim varsa olaylar daha da basit. Yoksa; mahkeme dh ile irtibata geçip ipden bulurlar zaten mobil olsa dahil. Sıkma canını
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinterLoot

Geçmiş olsun hocam. Şu sitede dolandırıcı çok fazla. Boş anınıza denk geliyor, bir şey oluyor veriyorsunuz. Tavsiyem direk mahkemeye gidin. Dava açmak istiyorum deyin. İsim soyisim varsa olaylar daha da basit. Yoksa; mahkeme dh ile irtibata geçip ipden bulurlar zaten mobil olsa dahil. Sıkma canını

numarası telefonu iban numarası her şey mevcut hocam. ama profil isimiyle uyuşmuyor isim. acaba arkadaşınınsa bi sıkıntı çıkar mı
  • amyfm kullanıcısına yanıt
    Yok hocam çıkmaz.Tüm bilgilerle birlikte bugün uğrayabiliyorsan adliyeye uğra, sana yol gösterirler. Gerekli prosedürleri bende pek bilmiyorum. Ablam avukat, ondan gördüğüm 3-5 şey var anca.. Umarım kısa sürede çözülür ve karşı taraf gerekli cezayı alır.
  • Kardeşim keşke adamın referanslarına dikkat etseydin,biraz daha ayrıntılı inceleseydin :/

• quote:

Orijinalden alıntı: WinterLoot

Yok hocam çıkmaz.Tüm bilgilerle birlikte bugün uğrayabiliyorsan adliyeye uğra, sana yol gösterirler. Gerekli prosedürleri bende pek bilmiyorum. Ablam avukat, ondan gördüğüm 3-5 şey var anca.. Umarım kısa sürede çözülür ve karşı taraf gerekli cezayı alır.

teşekkür ederim bilgi için

@PortakalsızSoda ne bileyim hocam telefon numarasını koymuş konuya whastapptan konuştuk bi 95 lira için telefon falan ifşa etmez diye düşündüm güvenilir diye düşündüm araştırmadan aldım direkt. tamamen benim aptallığım
  • iyi kalpli halinden yararlanıp böyle bir girişimde bulunmuş, insanlar kansız azizim bu devirde babana bile zor güveniyorusn geçmiş olsun
  • 23.10.2017 Beyler işin peşini bırakmadım. Sonunda bugün savcılıktan aradılar. Kişiyle konuşuldu edildi falan filan. Uzlaşkmak istser misin diye sordular. Ben de direkt istemiyorum deyip imzamı atıp verdim. Duruşma gününü adresime bildireceklermiş. E devletten de öğrenebiliyomuşuz. Bilgilendircem
  • up

bu arkadaş dolandırıcılıktan ne ceza alır beyler?

• ee noldu yani geldi mi mahkemeye? ya da veled mi çıktı?

edit: forumu bırakmış 8 aydır girmiyor herifi hayata küstürmüşünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakmayın322 -- 24 Ekim 2017; 21:48:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaçakHavaSoluyanAdam

ee noldu yani geldi mi mahkemeye? ya da veled mi çıktı?

mahkeme başka bi gün

• quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

quote:

mahkeme başka bi gün

oldu mu mahkeme?
  • Umarım 95 lira için hayatı boyunca unutamayacağı bir ders alır, başını duvarlara vurur. Ha ceza alacağını da sanmıyorum belki suçlu sen bile olabilirsin burası Türkiye.

3 yıldır forumda RP , Steam wallet , cs go skin vs şeyler sattım. Belki sattıklarım 6-7 bin lirayı bulmuştur. Allaha şükür tatsız bir olayla karşılaşmadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

quote:

mahkeme başka bi gün

oldu mu mahkeme?

martta hocam mahkeme.
    okul nedeniyle fazla giremiyorum
    mahkeme bitince detayların hepsini yazarım

• Cok ceza almaz belki ama siciline islenecektir eger kazanirsan mahkemeyi buda onu hayati boyuna birakmayacak is basvurularinda

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.