Şimdi Ara

Dayım gözümün önünde vefat etti,Gömdük (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim Allah rahmet eylesin. Çok kötü bir durum bu. Dayının yeri benim için o kadar ayrıdır ki. Senin içinde öyleymiş galiba. Benimde büyük dayım geçen sene ölmün kıyısandan döndü. Şuan hiç bir yük taşıyamıyor, eğilemiyor. Dayının ölümü çok zor cidden, insan kabullenemiyor. Tekrardan Allah rahmet eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: canım tostum

Umrumda degil.

Yeni bir trolümüz,ünlü olma çabasında.Bizde zamanında trollük yaptık,bu forumdaki çoğu kişide yapmıştır.Ama ben hiç bir zaman böyle ciddi konulara yapmadım.Biz birbirmizi güldürmek için yapardık.Troll olucam diye böyle şeyler yapma.Doğru değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

Kardeşim Allah rahmet eylesin. Çok kötü bir durum bu. Dayının yeri benim için o kadar ayrıdır ki. Senin içinde öyleymiş galiba. Benimde büyük dayım geçen sene ölmün kıyısandan döndü. Şuan hiç bir yük taşıyamıyor, eğilemiyor. Dayının ölümü çok zor cidden, insan kabullenemiyor. Tekrardan Allah rahmet eylesin

Hocam dedim ya.Çok severdim ailede sevdiğim sayılı kişilerdendi ama hep utanırdım.Dün tam dayı yiğen gibi olduk ondada

• 45 kalp masajı yapılmaz sınırı 30 dk dir ben de bunu acı bi şekilde tecrübe ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coroic

45 kalp masajı yapılmaz sınırı 30 dk dir ben de bunu acı bi şekilde tecrübe ettim

Evet hocam ordaki adamlarda bize söyledi 30 dk yaptılar tepki vermeyince biraz daha yapıldı
  • Hepimiz gideceğiz hocam. Allah rahmet eylesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

boyle seyler beni etkilemiyor
    adamın derdine bak
    bu zamanda dayı falan onemli deyil

para, es insana huzur verır. gerisi tamamen onem arzetmemektedir

Hocam yakıştı mı bu şimdi

• quote:

adamın derdine bak

babanın neden para vermediğini anladım ben olsam senin gibi evlada ben de para vermezdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernando melo

quote:

adamın derdine bak

babanın neden para vermediğini anladım ben olsam senin gibi evlada ben de para vermezdim

eldivenle sevilmez
  • Başınız sağolsun. Zor bir durum.

Trollere prim vermeyin. Gündemde kalmaya çalışıyorlar

• İnsallah annene babana veda ederken cook paran olur

• Bu turbonun oyununa gelmeyin boyle yapiyorki kendine laf edenleri şikayet edip mahkemede para kazansin.adamin isi bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuexSeeL -- 19 Aralık 2020; 3:37:40 >
  • Kalp krizi gibime geldi.
    Allah rahmet eylesin

• quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

Kalp krizi gibime geldi.
    Allah rahmet eylesin

Herkese teşekkürler,hocam bencede öyle heralde hem hava sıcaktı hem de kendini yordu.Kalp krizi geçirirken insanın midesi bulanıyormuş doğru mu ?
  • Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

Kalp krizi gibime geldi.
    Allah rahmet eylesin

Herkese teşekkürler,hocam bencede öyle heralde hem hava sıcaktı hem de kendini yordu.Kalp krizi geçirirken insanın midesi bulanıyormuş doğru mu ?

Doğru.

• Bütün iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar,insan ölceğini son zaman kadar anlıyamıyor.Adamın ne hayalleri vardı,arkadaşım prefabrik ev verdi onu araziye koyucam diyordu gürcistana gidip ucuz araba alıcaktı.Noldu şimdi her şey bitti .
  • Okudum kardesim. Allah gunahlarini affetsin. Başın sağolsun. Canlı birinin ölümünü görmek kolay değildir tabi. Sende bu olaydan bişeyler çıkar kardeşim. Can köprücük kemiklerine dayandıgında tedavi edebilecek kimdir denir. Kıyame süresi

• Kardeşim dayina ve bütün geçmişlerimize fatiha hediye ettim Allah kabul etsin başınız sağolsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.