Şimdi Ara

Dayım gözümün önünde vefat etti,Gömdük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: asdad88899 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlarım dün inanamıycağım bir gün yaşadım.Böyle bir gün dünyada insanın başına 1 kere gelir heralde

allah tekrar yaşatmasın.Anlatıyorum.Öncelikle dayımdan bahsediyim.55 yaşlarında kanser birisi,bir kaç ay

önce hastanede atom vermişlerdi.Neyse gittik araziye fındık toplamaya başladık yaklaşık 3 4 saat topladık 3

4 çuval bütün sülaleye dağıtıcaktık.Dayım mangalı yaktı tavukları koydu.O sırada şeftali yedi,midesi

bulanmaya başladı gitti kustu biz bu sırada dayı gel gidelim felan diyoruz.O sırada bidaha kustu.En son fındık

çuvallarının üstüne dinlenmek için yattı.Biz güle oynıya tavukalrı kızartıyorduk annem,onun eşi ve kızı.Bir

anda çırpınmaya başladı annem hemen koştu tuttu,size çok ciddi söylüyorum dayımın ölmesi,nefesinin

bitmesi en fazla 5 sn sürdü.O an o kadar çaresizdikki arkadaşlar ne yapacağımızı bilemedik ambulansı

aradık dağın başındayız yer tarif edemiyoruz bir kilometre yürüdüm itfaiye binasına,oranın adresi belli

oraya ambulans getirttim bende bindim tarif ede ede götürdüm araziye.Dayıma 45 dk kalp masajı yaptılar

hiç tepki vermedi.O an annemin abiiii,kızının baba,eşinin bağırması hiç aklımdan çıkmıyor.Bence ben bu

olayı ölene kadar unutamıycam.Dostlarım ben dayımı çok severim,ama hiç konuşamazdım

utanırdım.Bugün tam dayı yiğen gibi olduk ondada şansıma adam öldü

Çok çaresizdik çok,hala bütün konuşmalarımız aklımızda.Güle

oynıya gitmiştik bizi evimizden almıştı.Dayımla gittik dayımsız döndük off of.Anlatıcak o kadar çok şeyim

var ki.İnanmayanlarınız olucaktır,umrumda değiller benim dayım ölmüş siz inanmamışınız çok mu

?.İnananlar 3 ihlas bir elham okursa çok sevinirim.Hala inanmıyorum ya film gibi geliyor hani filmlerde

biri ölür biri gider onu tutar ismini söylerek bağırır ağlar ya onun aynısını yaşadım of of

Edit:Cenaze erkene alındı,bugün dayımı gömdük ben de bir kaç kez toprak attım

Hey gidi dostlarım bunu 24 nisan gunu yazıyorum,olaydan neredeyse 1 yil gecti.Ama ben hic birseyi unutmadim butun olan seyler kafamda canlaniyor.Cok erken gittin be dayim.Ne demis sair, butun ölümler erken ölümdür.

Burdan cikardigim bazi sonuclar var,asla sevdiginiz akrabalarinizla konuşmaktan cekinmeyin lafim asosyal arkadaslarima.Ben dayimla hic konusamadim,ailevi meselelerden yillarca gormedim.Tam 1 gun dayi yigen gibi olmuştuk.Onda da .Hey gidi hey hayat cok kisa dostlar daha gecen babam kalp krizi gecirdi,cok sukur tehlikeli bisey olmadi.

Bu olaylar yuzunden bende cok etkilendim ,yiprandim.Gecen aylarda uyurken kalp krizi gecirdim.Gencligim sayesinde kolayca atlatmisim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530502C9F -- 24 Nisan 2017; 23:42:5 >

• Tek tesellim hiç acı çekmeden öldü kimi insan 2 dk can çekişerek ölür,dayım çok mutlu öldü 4 snde ayrıldı aramızdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

boyle seyler beni etkilemiyor
    adamın derdine bak
    bu zamanda dayı falan onemli deyil

para, es insana huzur verır

Turbo seni şuana kadar sever,konularını okurdum.Bu gün yaptığın hiç hoş karşılanıcak birşey değil trollüğün sınırını kaçırma.Sen ne anlarsın dostluktan,sevgiden saygıdan dinin imanın para olmuş
  • Başın sağolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende dayımı hiç sevmem.turbonun dediyi gi dayı önemli deyil..
    benim dayım dolandırıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

quote:

adamın derdine bak

para, es insana huzur verır

Turbo seni şuana kadar sever,konularını okurdum.Bu gün yaptığın hiç hoş karşılanıcak birşey değil trollüğün sınırını kaçırma.Sen ne anlarsın dostluktan,sevgiden saygıdan dinin imanın para olmuş

troll deyilim
    acını anlayamıyorum cunku sadece paradan baska bir seyin daha deyerli oldugunu dusunemiyorum
    bana para dısında hicbi sey huzur vermio
  • Başın saolsun benim dr bi akrabam öldü kanserden ama 5 yıldır hic gormemistim en azindan aklimda hep saglikli biri gibi kalacak hasta halini hic gormedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

adamın derdine bak

para, es insana huzur verır. gerisi tamamen onem arzetmemektedir

Hocam insallah ölürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

quote:

adamın derdine bak

Hocam insallah ölürsün

Ağzına sağlık
    @NoNickMan Hocam,şöyle düşün biri seni arıyor alo.alo dayın vefat etti böyle olsa bana çok koymaz ama gözlerimin önünde gitmesi çok koydu.Onu en son gören bendim offf
  • Dün dayın ölmüş bugün gelip konumu açıyon? Gerçekse allah rahmet eylesin

• Paranmi varda huzur vereceğini biliyorsun.

• Allah rahmet eylesin . Sana ve ailenede Allah sabır versin .

• quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

Dün dayın ölmüş bugün gelip konumu açıyon? Gerçekse allah rahmet eylesin

Yapabilceğim her şeyi yaptım,napabilirim ki adam gözümün önünde öldü gitti.Salı günü cenazesi kalkıcak.Kafam çok dağınık dertleşmeye ihtiyacım var
  • quote:

adamın derdine bak

Trollüğün sınırını kaçırma, biraz saygılı ol. Mesajını silde daha fazla kişi senden nefret etmesin.

• Başın sağolsun hocam.Allah rahmet eylesin

• -RAUL kullanıcısına yanıt
    Boşuna blok atmamışım. Ağzına sağlık

Bu arada allah rahmet eylesin dostum. Mekanı cennet olsun

• Gerçekse Allah rahmet eylesin.
    Csb ise Allah belanı versin.

• Başın sağolsun üzüldüm valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaçakHavaSoluyanAdam

Gerçekse Allah rahmet eylesin.
    Csb ise Allah belanı versin.

csb olmasını yeğlerdim
  • Umrumda degil.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.