< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoIF -- 23 Nisan 2020; 15:56:22 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoIF -- 23 Nisan 2020; 15:56:22 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Allah rahmet eylesin, imtihan dünyası işte vakti dolan gidiyor.
Rabbim imanla ölmeyi nasib etsin |
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Mekanı cennet olsun Selam ve dua ile |
Niye foruma girdim ki gece gece, ciğerim paeçalandı...
|
Okurken çok duygulandım. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
|
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun. tam da senin yaşında iken aynı yaşlarda ki annemi 2 yıl önce hiçççç bişeyi yokken ani bir kalp krizi ile kaybettim, hayattaki en değerli şeyim annemdi. Şimdi çok yalnız hissediyorum kendimi , çok garibim, her bişey yaparken üzülerek yapıyorum. yemek yerken kendimi suçlu hissediyorum, su içerken ne olursa. Kalp krizi geçirirken annem beni uyandırdı, arabayla hastaneye yetişririken yanımda hızlı hızlı derin derin nefes alıp verişi hala aklımdan gitmiyor, nolur bana nefes verin diye yalvarması hala aklımın ucunda. Sedyeye koydular hala uyanıktı ama dudakları mosmor olmuştu. Çok korktum tek başıma ne yapacağımı bilemedim. Doktoru çağırdılar 20dk kalp masajı yaptım geri geldi ama durumu kritik dedi. Başka hastaneye sevk olduk. 4 gün fln yoğun bakımda kaldı, beyin ciddi hasar almış , uyansada büyük sorunlar oalcak dedi doktor , zaten annem uyanamadı bir daha. Sadece 1 kez yoğun bakımda görmeye cesaret edebildim. ne cenazede bakabildim ne başka bişey de. Keşke 2 kolum 2 bacağımda olmasa annem olsaydı, ben o kadar güçlü mutlu olurdum ki hayatta... Uzattım kusura bakma.
|
Başınız sağolsun.
|
Bazı acılar karşısında ne söylesek boş. Allah rahmet eylesin. Sana da bol sabır versin.
|
mevlam rahmet buyursun.başınız sağ olsun.taksiratını affeylesin.
cennetiyle cemali şerifiyle taltif buyursun.sizlerede sabır ve metanet ihsan eylesin.AMİN |
Allah Rahmet Eylesin kardeşim başın sağolsun...
Sana bu saatte yapabileceğim şey bu şarkıyı hediye etmek, bazı olayları yaşayınca daha da anlamlanıyor, lütfen sonuna kadar dinle: https://www.youtube.com/watch?v=jJCbcBliDjo&feature=youtu.be |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elk.de -- 26 Mart 2020; 20:55:41 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|