Şimdi Ara

Merhaba sadece yurt dışında bulunan alerji ilacını bulmam gerekiyor aynı durumu yaşayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızım sürekli öksürmeden dolayı kaç defa doktordan doktora götürdük bir şey bulamadılar. Mevsimsel dediler hep, daha sonra özel bi doktora gittik ve tahliller sonunda alerjik bağışıklığının aşırı düşük olduğunu öğrendik. Evdeki bütün halı kilim, fon perdeleri kaldırdık ama dışarı çıkınca devam ediyordu ve doktor en sonunda "Broncho Vaxom Kinder" bu ilacı önerdi ama bunuda ülkede bulamıyorum. Yurt dışında tanıdığımda yok, bu ürünü arayan bulan başka kişilerde var mı acaba? Bağışıklık güçlendirici olarak çok etkiliymis.

• merhaba, bu ilacı geçen yıl çocuklara (biri 6-diğeri 8 yaş) kullandım. memnun kaldım, uzun süre antibiyotik kullanmaya ihtiyaç duymadık. şimdi yine alacağım, okullar başladı hastalık mevsimi açıldı bizim için. bu ilacı bahçeşehir neval biricik eczanesinden alabilirsiniz. abdi ibrahim muadilini daha uygun fiyata yapmış, eczacı o şekilde bilgi verdi. ama ben yine de ithal olandan memnun kaldığım için devam edeceğim. yardımcı olmuşumdur umarım, şifa olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.