Şimdi Ara

Daylux TTXN35U 12000 BTU 1700 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
5.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mağaza kapalı kutu halinde adresime teslim ettikten bir gün sonra,
    Kurulumunu daikin servisi olduğunu idda eden
    Daikin marka prestijinden çok uzak, 20-25 yaşlarında, diksoyonları bozuk, sokak ağzı konuşan, saç sakal bir birine girmiş kollar dövmeli iki serseri geldi:

Git Elektrikçi çağır dış ünite için dışarı 3x1,5 kablo çektir dediler,
    Usta şimdi sana nereden bulalım elektrikçiyi kablo vs. ne lazımsa söyle alıp geleyim.
    Yalvar yakar zor razı ettim.
    Git 7mt 3x1,5 kablo al dedi.
    Aldım geldim 4mt ya ya kullanmadı.

Vakumlama yapmayacak mısınız? dedim
    "Bunlar yeni sistem artık kendinden vakumlu geliyor!" dedi.
    O an doğru olabileceğini düşündüm. Sonra araştırdım ki alakası yok.
    Kurulum formu, firma isimi. kaşe, imza filan hepsi hikaye ortada hiçbir şey yok. Kutuların üzerindeki brkodu bıçakla kesti aldı gitti.

Bugün Müşteri hizmetlerini aradım şikayetçi oldum, vakumlama yapılmadığı için ürün değişimi talep ettim bakalım ne olacak?
    Birkaç gün bekleyeceğim. olumlu bir gelişme olmazsa:
    Yetkili servisi ve ürünü aldığım mağazayı deşifre etme yolunu seçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TTXN35U -- 3 Ağustos 2016; 14:07:40 >

• Servis yetkilisi özür diledi.
    Gazın komple boşaltılacağını, göstergeli basınçlı makina ile sıfırdan 410 gaz basılacağını, vakumlama yapıldıktan sonra yeniden devreye alınacağını söyledi.
    Sıfır kurulumdan hiçbir fark olmayacağını belirtti.
    ikna oldum gibi bakalım,
    yarın başka bir ekip gönderecekmiş.
  • zebetosu Z kullanıcısına yanıt
    alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar söz konusu kumtel daylux ürünü MİDEA ÜRETİMİDİR.... Yani bir çok konuda yazdık, hadi görmediniz, be kardeşim koskoca etikette Midea'nın adresi var onudamı görmüyorsunuz... Kumtel'in klima üretecek fabrikası yok... Kumtel klima üretmez...
  • TTXN35U T kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, anlaşılan servisin sahibi işlerin yoğunluğundan dolayı sana yevmiyeci adam göndermiş... En azından özür dileyip hatalarını telafi yönüne gitmeleri sevindirici bir gelişme... Yapılacak işlem ile makine sıfır olacak zaten korkmayın...
  • TTXN35U T kullanıcısına yanıt
    Hocam yoğun sezondayız, muhtemelen gelenler taşeron ekiptir. Biz mevcut servis hizmetlerini nasıl düzeltebileceğiz diye düşünürken bir de taşeron derdimiz var o ayrı bir muamma.
    Biz servis hizmet örtüsünden, eva tabanlı galoştan, kurumsal kıyafetten, yüksek insan ilişkilerinden. etkili iletişimden, her gün tıraş olmaktan, kurumdan ücretsiz gönderilen parfümlerden, araçlardaki yedek tshırtlerden, Uzmanlık eğitimi almış personellerden, yüksek CFM özellikli vakum motorlarından ondan bundan bahsediyoruz, 'Olması gereken bu dur'' diyoruz ki karşımıza sizin anlattıklarınız çıkıyor.

PES..
  • İyi akşamlar, dün aldığım daylux 12 lik klima kurulumu için servis geldi önceden telefonla konuşmuştuk. Elektrik hattı çekimi için biz karışmıyoruz dediler, vakumla yapacakmısınız dedim evet dediler. Daikin servis değilde işini severek yapan servis ekibi olmalı. Adana mavibulvarda bulunuyormuş yerleri ilk defa işinde bu kadar profosyenel kişileri gördüm. Klimanın montajı yapılacak odaya temiz örtü açtılar. Her yönden süper diyebilirim. Bana önce anlattılar ne yapacaklarını montaj işi bittikten sonra vakumlama yaptı. Vakumlamada sizlerin anlattığı gibi cihazı kapattılar. Kumandayı tanıttılar. Elektrik hattına biz karışmıyoruz demişlerdi ama elektrik hattınıda çektiler. Kutu içinden bakır kablo çıkıyor. Fazla kabloları dış ünitenin arkasına dolandırdılar. Ellerine sağlık. Servisteki hamza beye teşekkürlerimi iletirim. Siz deneyimli arkadaşlarada teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhan kullanıcısına yanıt
    Hocam siz nereden satın almıştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/kumtel-daylux-ttxn35u-a-12000-btu-h-sezonsal-228674263

Bu satıcıdan almıştım

Bakır boru çıkmıştı değil mi? Bir de sipariş ve teslim tarihiniz neydi?
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Evet bakır boru çıkmıştı, ertesi gün kargo yazmasına rağmen 2 gün sonra kargoya verdiler. Bu arada merak eden varsa klimadan memnunum, geçenlerde 3 gün hiç kapatmadım sorun olmadı. Bir kaç kez elektrik kesildi geldi, klima hiç kapanmamış gibi aynen devam etti. Evdeki eski Vestel çok açık kalınca iç ünite su damlatıyor sanırım bağlantısı iyi yapılmamış
  • İlk faturanız geldi mi? Hala memnun musunuz klimadan? Kaç metre kare odanız var?
  • merhaba almayı düşünüyorumda kumandanın özelliklerini merak ettim bilgi verir misiniz ?
  • Rahatlıkla alabilirsiniz bu fiyatlarda tek rakibi Vestel Flora onun dışında hiç rakibi Yok. İç ünitede eğimli sessiz çalışan yeni nesil fani iç dış ünite full inverter çift sıkıştırmalı kompresör bakır eşanjör bakır kondanser daha ne olsun .

Alternatif kesinlikle Vestel Flora öneririm.
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    teşekkürler vestel asla almam vergi olayından sonra benim için bitmiştir.

şöyle bir durum var hiç bir yerde detaylı özellikleri yok. Kumandanın yakından bir fotoğrafı yok

Mesela sağa sola kumandadan hava ayarı yapılıyor mu ?
    Konum hafızası var mı açıldığında en son hava üfleme yönünde açılıyor mu ?
    Üfleme yönü dikey aşağı doğru ayarlanabiliyor mu direk evdekilere soğuk hava vurmaması için ?
    Elektrik kesintisi sonrası nasıl davranıyor ?

bildiğiniz güzel özelliklerini söyleyebilir misiniz acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extinct -- 6 Temmuz 2018; 7:14:11 >
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    selam sorularıma cevap verme şansınız var mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.