Şimdi Ara

Daylux TTXN35U 12000 BTU 1700 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
2
Favori
5.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok anladığım mevzu değil, Hepsiburada'da sabahtan beri klima bakarken Daylux'ta karar kıldım. Forumlara da göz atınca fiyat performans oranı iyi gibi duruyor.

Bir de üstüne Hepsiburada, nasıl oldu anlamadım ama, size özel diyerek bu modelde 500 TL indirim yaptı.

Kargo dahil 1718 TL'e geldi. fiyat iyi gibi.

İnşallah performansı da yanıltmaz.

• cem_fb C kullanıcısına yanıt
    Hocam link paylaşabilir misin? Bende arayıştayım ve 1850 liraya midea buldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extra34

Hocam link paylaşabilir misin? Bende arayıştayım ve 1850 liraya midea buldum.
    http://www.hepsiburada.com/kumtel-daylux-ttxn35u-a-12000-btu-h-sezonsal-inverter-klima-p-EVKUMNEWDAY12000?magaza=Hepsiburada

Model eski mi yeni mi, iyi midir kötü müdür bilmiyorum açıkçası. Garantisi 2 yıl,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_fb -- 1 Haziran 2016; 11:28:51 >
  • Açıkçası bana çok mantıklı gelmedi gibi. Aynı fiyatlara daha kaliteli ürünler bulunabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Açıkçası bana çok mantıklı gelmedi gibi. Aynı fiyatlara daha kaliteli ürünler bulunabilir diye düşünüyorum.

arkadaşın söylediklerine katılıyorum.fiyatı bu cihaz için bu kalite için yüksek.alınmaz demiyorum ama kalite karşısındaki fiyatından dolayı alınmaz diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghostkiller1

quote:

Açıkçası bana çok mantıklı gelmedi gibi. Aynı fiyatlara daha kaliteli ürünler bulunabilir diye düşünüyorum.

arkadaşın söylediklerine katılıyorum.fiyatı bu cihaz için bu kalite için yüksek.alınmaz demiyorum ama kalite karşısındaki fiyatından dolayı alınmaz diyorum.

Alıntıları Göster
    Peki nedir o cihazlar, bu fiyat aralığında çokta iyi birşey göremedim açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_fb

siz aldınızmı arkadaşım almışsanız hayırlı olsun demek düşer bize
  • quote:

quote:

siz aldınızmı arkadaşım almışsanız hayırlı olsun demek düşer bize

Alıntıları Göster
    Kafam karıştı iptal ettim :)

epey bi okudum şimdi de Midea'ya karar kıldım.

Midea Modernstar ve Oasis arasındaki fark nedir bilginiz var mı?

Oasis için aşağıdaki site 2750 diyor, nasıl fiyat?
    http://e-mideaklima.com/midea-duvar-tipi-klima-ms11mu-12

• quote:

merhaba arkadaşım osais tabiki modernstardan üstün klima.verimde kalitede farklar var.bu sitedeki fiyatlarsa netlerde olanlarla aynı.fiyat normal yani fazla değil.

• quote:

İptal etmekle hata yapmışssın... 2750 TL ile 1718 TL arasındaki fiyat farkını performansa vurduğumuz zaman uçurum olduğunu görüyoruz... Her 2 klimanında seer ve scop değerler arasında mikro fark var... Her 2 klimada sezonsal inverter.

Daylux seer 6.1 A++ / scop 4.0 A+

Midea seer 7.0 / A++ / scop 4.1 A+

• quote:

Orijinalden alıntı: janjarre

quote:

İptal etmekle hata yapmışssın... 2750 TL ile 1718 TL arasındaki fiyat farkını performansa vurduğumuz zaman uçurum olduğunu görüyoruz... Her 2 klimanında seer ve scop değerler arasında mikro fark var... Her 2 klimada sezonsal inverter.

Daylux seer 6.1 A++ / scop 4.0 A+

Midea seer 7.0 / A++ / scop 4.1 A+

Alıntıları Göster
    arakdaş iptal etmiş ben aldım =)
    100 TL de klima kategorisinde geçerli kuponum vardı. 1618 TL'ye aldım.
    Bundan sonrası servise vakumlamalı güzel bir montaj yaptırmak.
    Yer:Antalya
    Cephe:Güneybatı
    Kat:1
    15 mt2 salona takacağım. 3 büyük pencere var salon gündüz sürekli güneş alıyor.
    Performansını görücez bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakerk -- 13 Haziran 2016; 13:04:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakerk

arakdaş iptal etmiş ben aldım =)
    100 TL de klima kategorisinde geçerli kuponum vardı. 1618 TL'ye aldım.
    Bundan sonrası servise vakumlamalı güzel bir montaj yaptırmak.
    Yer:Antalya
    Cephe:Güneybatı
    Kat:1
    15 mt2 salona takacağım. 3 büyük pencere var salon gündüz sürekli güneş alıyor.
    Performansını görücez bakalım.

Alıntıları Göster
    Evet. Klima kuruldu 1 haftadır kullanıyorum. Sessizliğinden ve soğutmasından çok memnunum.
    Dün balkondan bakayım dedim dış ünite sesi nasıl. Üst komşum BOSCH klima taktırdı salona. Dış üniteler üst üste zaten. Onun sesinden benimkini hiç duymadım. =))
    Doğru karar verdiğimi o zaman daha iyi anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakerk

Evet. Klima kuruldu 1 haftadır kullanıyorum. Sessizliğinden ve soğutmasından çok memnunum.
    Dün balkondan bakayım dedim dış ünite sesi nasıl. Üst komşum BOSCH klima taktırdı salona. Dış üniteler üst üste zaten. Onun sesinden benimkini hiç duymadım. =))
    Doğru karar verdiğimi o zaman daha iyi anladım.

Alıntıları Göster
    tekrardan aynı klimayı bugün sipariş ettim :) 1530 TL, daha ucuza zor olur heralde. Hepsiburada ek kampanya yapmış.

ne olursa olsun takıp kullcanıcam sıkıldım araştırmaktan

• quote:

tekrardan aynı klimayı bugün sipariş ettim :) 1530 TL, daha ucuza zor olur heralde. Hepsiburada ek kampanya yapmış.

ne olursa olsun takıp kullcanıcam sıkıldım araştırmaktan

Alıntıları Göster
    ben de demin sipariş geçtim 100 tl world puanla 1450 tl'ye geldi
  • 1689 TL maksimum karta 50 TL bonus var linkte.alan kişiler iyi günlerde kullansınlar.kullanici yorumlarınızı detaylı anlatırsınız faydalı olur.cok marka çok farklı urun,yakin fiyatlar ve ürün kodları var. + ve - yönlerini yazarsanız karar aşamasında konu takipçisi olanlara yararlı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckc_55

1689 TL maksimum karta 50 TL bonus var linkte.alan kişiler iyi günlerde kullansınlar.kullanici yorumlarınızı detaylı anlatırsınız faydalı olur.cok marka çok farklı urun,yakin fiyatlar ve ürün kodları var. + ve - yönlerini yazarsanız karar aşamasında konu takipçisi olanlara yararlı olur.
    bende bu klimayı 1539 tlye aldım ama antalyada servis baya sıkıntılı çıktı ancak bayramdan sonraya gün veriyorlar.

Nasıl bir yoğunluktur öngöremiyorlar mı bu kadar klima satılırken montaj sıkıntısı olacağını anlamadım.
  • gyrocu kullanıcısına yanıt
    Ben de Antalyadayım ay başında taktırdım. Aynı gün gelelim mi diye sordular. Ben müsait değilim yarın gelin dedim. Tamam dediler. Ertesi gün kuruldu.
    Asıl yanlış klima takmak için +40 dereceleri beklemek. Hele antalya gibi bir yerde.
  • quote:

quote:

Hocam bende klima araştırıyorum ve fiyat performans açısından alınabilecek ideal marka modeller nelerdir tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?
    En optimum klimayı alıp geçmek istiyorum çok fazla marka ve model var hepsini incelemek imkansız hocam.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral1905

quote:

quote:

Hocam bende klima araştırıyorum ve fiyat performans açısından alınabilecek ideal marka modeller nelerdir tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?
    En optimum klimayı alıp geçmek istiyorum çok fazla marka ve model var hepsini incelemek imkansız hocam.

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    "Dostum merhaba.
    Daylux klimadan almayi dusunuyorum.
    Elektrik sarfiyati ve performansi konusunda yorumun nedir?
    Ne kadar buyuklukte bir alani sogutmaya calisiyorsun?
    Tesekkurler "
    Diye bir soru geldi.
    Elektrik sarfiyatı hakkında elimde somut birşey yok. Daha ilk faturam gelmedi.
    Ama klima sezonsal inverter, A++ özellikte.
    Ne kadar buyuklukte bir alan
    Benim salonum 2 cephe 16 metre kare. 3 adet büyük penceresi var ve bütün gün güneş görüyor.
    Antalyada yaşıyorum ve 12000BTU'luk bu klima benim bütün isteklerimi karşılıyor.

*Klimayı görmemiş şahısların kalitesi hakkında yorum yapması sizi yanıltmasın. Daikın üretmiş daha ne olsun?
    Varsa başka sorunuz cevaplayayım.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    uğur smart plus 12, AİRFEL LTXN35U ve kumtel daylux ttxn35u çok küçük farklar dışında aynı klimalarmış gibi görünüyor. Hepsi de midea üretimi.Sizce bu bilgi doğru mudur?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.