Şimdi Ara

☠ DAYS GONE ☠ Remastered | PS4 / PS5 ANA KONU | TÜRKÇE (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.337
Cevap
67
Favori
337.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    konu sahibi arkadaş konuyu bana devretsin isterseniz ben adam akıllı bir sayfa içeriği ve oluşturayım.
    ve ilk sayfanın tüm içeriğini güncelleyeyim. böyle bir şey varsa ve arkadaşımız için de uygunsa tabi.

şimdi bu oyun UNREAL ENGINE 4 motoru ile geliştiriliyor ve gayet güçlü bir grafik motoru.
    iyi diyoruz hoş güzel diyoruz ama oynanış dinamikleri olarak aynı kulvarda olmasalar da bence LAST OF US PART 2 çıkınca hepimizin aklını başından alacak.

neden aynı kulvarda değil diyorum çünkü DAYS GONE açık dünya bir oyun olacak.
    LAST OF US PART 2 ise daha çok mekan üzerine kurulu bir oyun olacak.
    bu durum doğal olarak LAST OF US ın grafik kalitesini ve karakter dinamiklerini daha da arttıracak.

Oyun dinamiklerinin ve oynanabilirlik alanlarının azalması her zaman yapımcılar ve donanım için en büyük avantajdır.

Bende DAYS GONE oyununu büyük bir istek ile bekliyorum.

2018 yılının ilk 6 ayı ciddi para gerekecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 7 Kasım 2017; 13:13:45 >

• KUMANDANASKER kullanıcısına yanıt
    Hocam ağzınızdan resmen bal damlıyor,bu oyunun hikayesi,özellikleri,GTA benzer,last of us gibi survivar gibi şeylerin olması,ve tüm bu bilgileri çevirdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.Hocam bu oyun Last of us'dan bile daha iyi olabileceğini tahmin ediyorum.Resmen bu bilgiler ile gaza geldim.Tam hayal ettiğim oyunda görmek istediğim her şeyi bu oyunda göreceğim.Ve tekrar emekleriniz için de teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 7 Kasım 2017; 18:36:47 >
  • Şu oyuna multi koymamalarını takdir ettim sırf multi koymuyorlar diye ön sipariş bile alınır bu oyun artık gözüm kapalı işte böyle stüdyolara tam destek her zaman ortalık multi kaynıyor böyle oyunlar büyük nimet. Oyunun hikayesi ve oyunun bize vereceği keyif ve atmosferi düşenemiyorum bile. İlk başta ana karaktere ısınamadım ama şu oynanış videoları gelince karaktere ısınmaya başladım. God of War, The Last of Us ve bu oyunu en çok beklediğim oyunların arasına yerleşti şimdiden.

Ben daha önceden Bu stüdyoyu hiç bilmiyordum SIE Bend Studio'muş. PS3 neslim olmadığı için de olabilir. Uzun zamandır bu tarz oyunlara daha çok ilgim arttı hele ki The Last of Us şahaserisinden sonra Days Gone iyi gelicek :)
  • Hocam bende daha önceden bu stüdyoyu bilmiyordum ama bu firma geleceğin Naghty Dog,Guerilla Games,Santa Monica gibi olabilir.Days Gone tam hayal ettiği gibi oyun olacak,ve multiplayer olmaması kesinlikle çok iyi,aslında böyle kaliteli single oyunların değerini çok bilmek lazım.
  • powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam Survival olması, Böyle bir oyuna TPS bakış açışı olması,Açık dünyası,mekanları keşfetmek,loot,craftlamak ve tabiki en önemliside hikayesi ve ana karakterin bizi içine çekmesi. Ana karakterin sevdiği kişiler onlarda çok önemlidir benim için bağ kurmak önemli. Tabiki böyle bir dünyada olmazsa olmaz kötü baş karakterler :) Oyunda motor olması güzel olmuş bu motora benzin bulmak, motor bozulduğunda motoru tamir etmek için felan mekanları gezicez gibi :) harika olucak şimdiden sabırsızım oynamak için. 1 Ay kaldı PSX 2017'e her şey belli olucak sabır hocam geliyor bombalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 7 Kasım 2017; 19:35:17 >
  • Hocam aynen öyle,hem hikayesi,hem de açık dünya da survival olması ve açık dünyasının da özgür olması,yan görevlerin bile farklı olması gibi bir çok bilgiler beni bu oyuna daha şimdiden hayran bıraktı.Ve evet motor kullanmak,ve motora benzin,bozulduğunda tamir etmek için dolaşmak gibi şeyler oyuna ayrı bir güzellik de katacak.Şu PSX 2017'de Days Gone trailer ile oyunun çıkış tarihini de inşallah açıklamalarını hepimiz bekliyoruz.Ve hocam bu oyunu artık sabırsızlıkla beklemeye başladım,biz PS4 sahipleri için 2018,2019 çok iyi olacak.
    2018'de çıksın da hangi ayda çıksa da fark etmez tabiki gönül ister ki böyle survival oyuna kış aylarında çıkmasını isterim o atmosfere yakışır. Oyunlar hangi aralıklarla çıkıcak bende merak ediyorum tek bildiğimiz şuanlık Detroit oldu o da tabiki İlkbahar dendi tam olarak ay da verilmedi. PSX 2017'de gösterilen tüm oyunların tarihleri verilmesi lazım artık
  • Hocam 2018'de çıksın ama 2.çeyrek de çıkmasını isterdim,evet kış aylarında survival oyunların oynanması çok daha iyi olur,ve kesinlikle PSX 2017'de exclusive oyunların çıkış tarihi verilmesi lazım.Ama last of us 2,death Strandig hariç diğer oyunların çıkış tarihi verilirse iyi olur.Çünkü diğer iki en baba exclusive oyunlar hala geliştirilme aşamasındalar.
  • Arkadaşlar bence PGW 'de gösterilen ve çıkış aralığı verilen oyunlar için çıkış tarihi vermeyecekler.

Days Gone bilerek PSX için bırakıldı. Çünkü çıkış tarihi verilecek tek oyun olacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony bend yaramaz kopekle ps1 ps2 doneminin evsanevi firmasidir ne hikmetse ps3 doneminde sony psp vitaya oyun yaptirmakla ugrastirdi bu firmayi psp vita uncharted ve resistance oyunlarini yapti sony bu saatten sonra sony bend firmasina mukemmel ex oyunlar yaptiracaktir.

hocam konferans sabah saat 6'da olucakmış bu kötü oldu. Ghost of Tsushima oyunu hakkında bilgiler verilicekmiş birde yeni oyunlardan haberler felan inşallah çıkış tarihlerinide verirler.
  • Hocam Türkiye saati ile sabah 6 olması çok kötü olmuş.Ben akşam 9 gibi olacağını duymuştum,ama saatini değiştirdikleri için,Türkiye saati de değişmiş.Evet hocam inşallah çıkış tarihlerini de verirler,ve biraz sürpriz olursa da çok iyi olur.Bu arada saat konusunda bilgilendirdiğiniz içinde teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 7 Kasım 2017; 23:18:32 >
    Evet bende 21.00'da diye biliyordum saati değişmiş kötü oldu iş güç var sabah izlemek imkansız anca tekrarını izleriz. Süpriz olursa iyi olur TLOU 2 trailer ve ya Death Stranding Trailer gelmesi lazım artık. Days Gone 2018'de çıkacağını tahmin ediyorum Paris etkinliğinde göstermediler PSX'e sakladılar orada çıkış tarihini vericekler gibi bu konferans geçen seneye göre daha iyi olmasını bekliyorum.
  • Hocam bizde mecbur tekrarını izleriz,ve Death Strandig yeni traileri ile PSX'de bence de göstermesi lazım,ama last of us 2 artık E3 2017'den önce gösterilmez.Ve Days Gone,spiderman,Detroit,GOW 4'ün çıkış tarihlerini kesin PSX'de vermeleri gerekir.Bnede PGW'den biraz daha iyi konferans olmasını umut ediyorum.
  • Konferansın saatini değişmeleri berbat olmuş ama neyseki izin günüm yinede sabah kalkabilirmiyim bilmiyorum 21.00 iyiydi değişmeleri kötü oldu oyun hakkında büyük bekletilerim var

Spiderman

Days gone

God of war

Detroit in çıkış tarihi net bir şekilde belli olması lazım artık PSX 17 de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 8 Kasım 2017; 0:11:33 >
    konferans hafta sonuna geliyormuş hocam onu unutmuşum. Sabah 6'da alarm kurup kalkabiliriz aslında telefondan izlerim kulaklığı takarım laptopu açmaya bile gerek yok
  • Hocam yine de ben belki izlerim,belki izlemem,hafta sonu olması iyi ama saati keşke Türkiye saati ile 21:00'de olsaydı.Ben büyük ihtimalle tekrarını izlerim.
  • PSX de tarih yerine çıkış aralığı vereceklerini düşünüyorum kış aylarında olmaz ise haziran temmuz gibi olursa çok güzel olur o dönemlerde fazla oyun çıkmıyor kurak oluyor belki bu oyun hareketlendirir biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 8 Kasım 2017; 9:27:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Konferansın saatini değişmeleri berbat olmuş ama neyseki izin günüm yinede sabah kalkabilirmiyim bilmiyorum 21.00 iyiydi değişmeleri kötü oldu oyun hakkında büyük bekletilerim var

Spiderman

Days gone

God of war

Detroit in çıkış tarihi net bir şekilde belli olması lazım artık PSX 17 de

Hocam tam olarak hangi güne denk geliyor ya. Canlı izlemek çok daha fazla sarıyor.
  • Şu oyunu Kasım sonu Aralık 2017 gibi oynamak vardı
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.