Şimdi Ara

☠ DAYS GONE ☠ Remastered | PS4 / PS5 ANA KONU | TÜRKÇE (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.337
Cevap
67
Favori
337.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    9 aralık cumartesi günü sabah 06.00 da hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E hani bu oyun aralıkta çıkacaktı. Amazonda bilmem neyde öyle konulmuştu?
  • NOWITZKI kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey denmedi ki? o tarihler sallamasyon.

• Ben anlamıyorum kışın boş geçicek o zaman sonra oyunlar çakışıyor diye ertelerler.
  • NOWITZKI kullanıcısına yanıt
    ben hala ocakta çıkacağını düşünüyorum aralık sonuda olabilir. Oyunu 2016'da gösterdiler bir zahmet 2018'de çıkarsınlar artık. PSX 2017 konferansında belli olur umarım.
  • Sony nin politikasına göre oyunlara önce çıkış aralığı sonra tarih veriliyor days gone'a çıkış aralığı bile gelmedi daha 2018 sonu gibi geleceğini düşünüyorum oyunun

• Tarihlerin çakışmasına bu kadar takılmayın. 2013 Ps3 exc.'leri peş peşe geldi. 2018 de hepsini görmek çok da şaşırtmaz. 2019 a sarkacağını düşündüğüm tek oyun Kojima'nın. Hatta belki Tlou 2 bile bir sürpriz yapıp 2018 yıl sonunda çıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 10 Kasım 2017; 10:53:17 >
  • Ubisoft'un CEO'su demişti yeni konsollar 2 yıl sonra gelicek.

Bence Sony peş peşe dağıtıcak 2018-2019 yılında excleri hepsinin tarihi biçmişlerdir sıralı şekilde gelicektir.
  • En sevmediğim şey oyunu çıkarmadan seneler önce duyurmaları. Yahu çıkarmana 6-7 önceden duyur bari. Sinir oluyorum böyle yapan firmalara.
  • PSX'te yeni Bir Trailer ile çıkış tarihi verilebilir :)
    Hem yeni yerler de görmüş oluruz oynanış olarak aşina olduğumuzu söyleyebilirim..
  • bende çıkış tarihinin artık gelmesini istiyorum the last of us'dan sonra survival oyun yok ortalıkta zaten bu ilaç gibi gelicek :)

umarım uzun soluklu bir oyun olur.
  • Oyunun son çıkan oynayış videosunu izledim tekrardan karlı olan alternatif video'yu combat kısmı yavan geldi sanki adama vurduğunda patlar gibi kan çıkması çok çocuksu olmuş birde shooter kısmında vuruş hissi zayıf gibi boşa sıkıyormuşuz gibi gerçi oyunun çıkışına var düzeltirler elbet

• psx te adı sanı yok şuanki lisyelerde oyunun umarım bi çıkış tarihi verilir bu oyunu 2018 in sonunna bırakmazlar

• Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios patronu Shuhei Yoshida, SIE Bend Studio tarafından geliştirilen Days Gone'ın 2018'de çıkış yapacağını doğruladı.

Days Gone'ı en son E3 2017'de görmüştük ve yedi dakika uzunluğunda bir oynanış videosu paylaşılmıştı. Ardından temmuz ayında E3 2017 gösterilen videonun alternatif bir yol izlenen versiyonu paylaşıldı.

Days Gone PlayStation 4 için geliştiriliyor.

Oyunun tanıtım yazısı şu şekilde: "Eski kanun kaçağı motorcu Deacon St. John'u yönetin: Bir avare, bir ödül avcısı, insanlığın gezgin eseri. Küresel bir salgın sonrasında mahvolmuş bir dünyada St. John, insanlığın son kurtulanları tarafından ıssızda kurulan 'güvenli' kamplardan çıkıp bozuk yollarda şansını denemek ister. Pasifiğin kuzey batısında, arka planda yanardağın izi bulunan Days Gone sizi Freaker'lar olarak bilinen insan canavarlar tarafından mahvedilen bir dünyayı keşfetmeye davet ediyor. Issız topraklar boyunca erzaklar, kaynaklar ve hepsinden ötesi, devam etmek için bir sebep uğruna mücadele edin."

• 2018'de çıkacağını haberini görünce ilaç gibi geldi vallahi çok sevindim şuanlık 4 tane exc oyun oldu hadi hayırlısı.
  • tarih gelmesi iyi oldu bu oyunu sevmiyenler var ama walking dead evreni işlenmiş zombiler böyle büyuk gruplar halinde geziyorlarda dizidede. bekledigimim oyunlarin başinda geliyor

• Sony inşallah bu sene çıkacak detroit god of war spiderman ve days gone ı türkçe getirir. Bu oyunları hak ediyor türkçe seçeneğini.

• Shuhei Yoshida: tarafından yapılan açıklamalara göre şu an Days Gone, baştan sona kadar oynanabilir bir halde ve geliştirici ekipler son düzeltmeler ile uğraşıyor. Oyun, yakında stüdyo içerisinde deneme sürecine girecek. Yani, geliştiriciler ve oyunu test etmek için görevlendirilenler, oyunu oynayacak ve ekibe geri bildirimler verecek. Buna göre de belli düzeltmeler yapılacak. Bunun haricinde, gelen açıklamaların devamına göre Days Gone oldukça büyük bir oyun ve hikayeye oldukça büyük bir önem verilmiş. Tabii bu oyunun bir aksiyon yapıtı olma özelliğini elinden almıyor çünkü Shuhei Yoshida’ya göre oyunda aksiyon mekanikleri bolca var.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.