< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
☠ DAYS GONE ☠ | PS4 / PS5 ANA KONU | TÜRKÇE (311. sayfa)
-
-
-
Days Gone'ın hakkı yendi. Platin aldığım nadir açık dünyadan biridir.
-
playstation bölümü rezil yönetilmeye başlandı zaten çok şaşırmamak lazım,doğru düzgün ne oyun oyun çıkıyor,ne ellerinde ki IP'lere değer veriyorlar,dua etsinler rakipleri bunlardan 100 kat beceriksiz,nintendo hariç onlarda el konsolu ve kendi IP'lerinde şov yapıyor zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunun 3te2si civarındayım şu sürüyü yok etme olayı çıkınca koptum oyundan. Elime vermiş molotofu koca sürüyü yok et diyor..
Yok mudur bunun kolay yolu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 12 Haziran 2024; 11:40:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bombaları iyi kullanmak ve geliştirmeleri iyi yapmak lazım gerisi topuğuna kuvvet. Zaten sana çevrede yardımcı olacak birçok tuzak ve metaryal var.
Her sürüyü gördüğün an öldürme imkanın yok hocam,hikayede ilerleyip gelişmen lazım,yüksek şarjör kapasiteli silahlar,farklı bombaları açtıkça ilerde daha kolay temizliyorsun sürüleri,o yüzden çok takılma oyuna devam et,en kötü oyun bitince bütün sürülerin yerleri aktif oluyor o zaman temizlersin hepsini
Ana görevdi bu sanırım hocam
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Şu askeri kampta kimyasal bomba yapıyorlardı biz de onu deniyorduk o görev
O görevde bayırdan aşağı şimdi ananızı beliyeceğim diyerek kaç kez koştuğumu hatırlamıyorum bile.Çevreyi iyi kullanmak lazım.Petrol istasyonun oradalarda variller filan var.Onları kullanmak lazım.
-
Anladım hocam hatırladım,arkadaş cevap vermiş düz ara koşup saldırmayın çevreyi kullanın,evlere girip çevrede ki varilleri geçtikten sonra odak açıp sürü geçerken patlatırsanız baya hasar veriyor,3 silah slotunada,en yüksek kapasiteli silahların hepsini al hocam,halledersin diye düşünüyorum 👍🏻
zorlanıyorsan reisi yanına al
özellikle pkklının bıçağı elinden aldığı sahneyi iyi izle. bu teknikle tüm sürüyü 1 saniyede yok edebilirsin.
BRUH VİDOyoutube#DÖVÜŞ#KAVGATEKNİK#DÖVÜŞSANATLARI (Video Sahibi:Mert Sarıoğlu)https://www.youtube.com/watch?v=0kcW7vClJ5w
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASKERTUNGA -- 12 Haziran 2024; 14:10:20 > -
Horizon oyunları sonrasında acaba bende mi bir sorun var, açık dünya oyunları artık çekemiyor muyum diye düşünürken bu oyunu 33 saatte keyif alarak bitirdim. Son saatlerinde biraz bitse de gitsek moduna soktu yine de. Sarah ile buluştuğumuz kısımdan sonrasından bahsediyorum. Güney haritası paintle yapıştırılmış dlc haritası gibiydi. Süreyi uzatmak için de enfeksiyonlu kargalar falan eklemişler. Hadi lan oradan dedim. Halbuki o kısma kadar kuzey topraklarını tertemiz yapmıştım.
Net biçimde iyi oyun ancak işte oyunu kıran buglar -son üç saatte oyunu iki defa yarım saat önceki kayda almak zorunda kaldım. Birinde dokular yüklenmedi, diğerinde de sonsuz bir yükleme ekranı geldi- bugün PS5 sürümünde bile mevcut olunca insanların eleştirilerini de anlayabiliyorum. PS4 üzerinden oynayıp bitirenler bayağı kahır çekmiştir anlaşılıyor.
Silah çeşitliliği ve vuruş hissi müthiş. Motosiklet fizikleri bayağı iyi ancak hızlanma hissini veremiyor. Rampa inerken bile sabit bir hız var ve onun üzerine çıkmıyor. Benzin problemi senelerdir konuşulmuş, tekrar etmeye gerek yok. Grafiklerse beni şaşırttı. Daha doğrusu oyun motorunun Unreal Engine 4 olması şaşırttı. O motordan böylesi görsellik sağlanabildiğini bilmiyordum. Çevre tasarımı, doğası, hava şartları harikulade. Oyunun en güzel tarafları da bu grafiklerdi sanırım.
Oyunun hikayesi bitti ama sürüler kaldı malum. Mermi penetrasyonunu arttıran skilli açınca acayip keyifli oluyor sürülerle çatışmak. Üstteki bar düştükçe orgazm oluyorsunuz. Konsolda kurulu kalsın arada girip temizleyip çıkacağım.
Bu arada ilk paragrafta bahsettim ama tekrar bir yazayım. Abi Horizon oyunları benim gördüğüm en çöp oyun serilerinden biri. Resmen kağıt dövüyorsun oyunda. Sağa sola zıpla robot okla başka bir şey yok. Yazık günah Bend Studio kapanmışken Guerilla Games'in ısrarla Horizon oyunu yapması. Sony'nin eskiden beri favori stüdyolarından biri sanırım Killzone oyunlarını falan yapmışlar. On tane Horizon oyunu geleceğine şu oyunun hatalarından ders alınmış bir devam oyunu gelseydi keşke.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 17 Haziran 2024; 17:49:15 >
-
Finalden sonra, O'Brian reyiz ile son bir kez daha görüştünüz mü? hocam. Telsiz ile son bir kez daha görüşmek için çağırıyor, Oyunun asıl gerçek finali orası.. Kaçırmayın, bazıları bitti sanıp kaçırıyor..
-
Yo gorusmedim. Bu aksam goruseyim. Tesekkur ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 17 Haziran 2024; 20:3:24 >
Oyunu 5 yıl sonra 2. kez oynuyorum da, Sony cidden kimseye yapmadığı pisliği Bend Studio'ya yaptı. Days Gone 2 kesinlikle amasız fakatsız yapılmalıydı, bunu söylemek bile Days Gone'a hakaret. Kafa yok Sony'de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son yıllarda oynadığım, keyif aldığım en iyi oyun. Gerçekten yukarıdaki arkadaşında dediği gibi bu oyunun devamı gelmemesi skandal oldu. Sony gerçekten son yıllarda çok kötü yönetiliyor, bu da bir örneği oldu.
%100 KATILIYORUM
-
Şu oyunu keşke daha oynamamış olsaydım ve yeni başlıyor olabilseydim. Harika bir oyundu ve değeri hiç bilinmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 23 Eylül 2024; 9:48:33 > -
Remastered geleceği söyleniyor. Belki Days Gone 2 düşünülüyordur.
REMASTERED geliyorsa yazın bunu bir kenara DAYS GONE 2 sürpriz yapacak ve gelecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X