< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
☠ DAYS GONE ☠ | PS4 / PS5 ANA KONU | TÜRKÇE (312. sayfa)
-
-
400 milyon $ servis oyunlarına yatırıp parayı batıracağına ; şu oyunun devamını yapmamak tam SONY lik bir hareket tebrik ediyorum
-
Hocam kişiye göre değişir tarzını sevmeyebilirsiniz bazen tekrara düşüyor ama oyunların çoğunda var zaten tekrara düşme. Ben hala oynarım tüm modlarda bitirdim, özellikle sürü öldürme görevleri çok iyiydi
-
Oyunda iki büyük sıkıntısı vardı, ara sahneler ve görev yapısı maalesef yeterli değildi ara sahneler çok kopuktu, oyunun en güzel yanlarını görevlere daha çok ekleyip ana teması yapmak yerine sanki yan etkinliklere yedirmişlerdi hep. Horde görevleri inanılmaz saçma şekilde haritayı temizleye temizleye gitmiyorsanız son bölümde görev olarak peş peşe vermek saçma sapandı. Bana göre tam bir 75 lik oyundu bence 60 küsür değil.
Bu oyuna 2. oyun şarttı potansiyeli çok güzeldi, motor sürmeyi bozmadan, daha heyecanlı horde görevlerinin senaryoya yedirildiği görev yapısının iyileştirildiği, insanlar ile çatışmanın elden geçirildiği, belki kampları daha çok geliştirdiğimiz müdahale ettiğimiz eklemeler yaptığımız bir yapıyla çıksa kesinlikle HİT olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 23 Eylül 2024; 14:34:39 > -
Üstad kişisel görüşüm olarak Horizon, Days Gone'nin yanına bile yaklaşamaz. Tabi tam tersi düşünen arkadaşlarımız da olacaktır. Benim SONY EX oyunlarından şu ana kadar en beğendiğim The Order 1886 ile beraber Days Gone oldu. Keşke PS5'e çıksa da oynasam diye bekliyorum açıkçası.
-
Pek çok yerde Days Gone Remastered'in State Of Play etkinliğinde duyurulabileceği söylenmiş. Umarım gerçekleşir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 24 Eylül 2024; 11:1:49 > -
evet bende duydum yabancı sitelerde filan baya konuşuluyor bakalım gece belli olur
-
Hocam madem remaster söylentisi var bekleyelim çıkarsa onu deneyimleriz 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen, zaten yarına belli olur. İnşallah haberler doğrudur.
-
Ps5'te tekrar oynamak için sebep çıkar Sony devam ettirmeyeceği bir seriye remaster yapıyor muydu hatırlayamadım açıkçası.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neyine remastered yapacaklarmış oyun mis gibi gözüküyor zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ghost Of Tsushima'daki gibi "Director's Cut" versiyonu yayınlanacak söylentisi var. Bakalım ne olacak?
-
Bedava güncelleme alacaksa hadi tamam derimde üstüne upgrade için para alınırsa çok fena dalga geçilir. Ek görevler iyileştirilmiş yapayzeka olmadan 10 dolar para verilmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oyunu 4 kere bitirdim çokta severim ama $10 için ara sahnelerin oyun geçişinin direk olmasını beklerim,1-2 tane ek görev veya boozer gibi bi karakterin geçmişini veya nasıl hayatta kaldığını oynadığımız dlc isterim
Hızını almışken Days Gone 2 de iste tam olsun.
-
Onu istiyoruzda sony concord yapıyor böyle oyunların yerine
E hani duyurulmamış?
-
Days gone remastered yalan oldu 😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maalesef. Ama hala umudum var, elbet bir gün
-
Horizon'a Remastered geliyor, Days Gone'a gelmiyor. Rezillik diz boyu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X