Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (308. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.149
Cevap
65
Favori
235.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DayZ yillardir oynuyorum ilk ciktigii alpha versiyonundan beridir. 4 kisilik bi clanimiz var mod server da oynuyoruz aktiv bi server base imiz var aracimiz var yeni takim arkadaslari ariyoruz. Aimi iyi olan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger oynamayiip hesabini satmak isteyen varsada iletisime gecebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesap alınır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün itibarıyla bu oyuna başlamak için çok geç kalmış sayılır mıyız ? daha önce hiç bu tarz bir oyun oynamadım. alışana kadar çok zorluyor mu oyun ?

• UnluckyGuy kullanıcısına yanıt

Konusu ölmüş bende indirdim ilk çıktığında oynamıştım hemen hemen hiçbir şey değişmemiş. hala herşey buglı :D bir oyunu 10 senede nasıl yapamazlar anlamadım. . Server işini anlamadım hep modlar var ama toplu bir server girip indirme yok heralde .

• Sakhal aldım çok güzel harita

• Yeni harita almaya değer mi? Almayı düşünüyorum.

• mtnei kullanıcısına yanıt
    Değer indirim olacağını düşünmüyorum 1-2yılda fakat oluncada baya düşücek. Namalask gibi değil harita daha güzel. Arma 3 apex karması olmuş. Oyun güneyde dönüyor fakat silah bulması aşırı zor. Tamamen balıkçılık hayatta kalma dinamiklerine dönmüş. Ölmeye yakın bağırmalar ve kalp kirizi atakları yaşıyorum :D ölünce bir daha aynı şekilde dönülmüyor. Öyle askeriyede 2 saat pusayım adam gelsin vurayım gibi bir şey yok. Bazı askeriyeler yakın pvp odaklıykan bazıları uzak odaklı. T4 bölgeler ise apayrı olay. Tavşan tilki olayı güzel. Kurtlar can sıkıcı 2x4 kurt genelde o bölgede kim varsa ona gidiyor. Eti zaten yenmiyor ama taktiği var ama ilaç bulursanız. (Sindirim bitene kadar immune sistemi /100 tutmak örnğ vitamin almak vs ama 10hap falan içersiniz) Kışın dondurucu soğunu hissedeceğiniz bir harita. Bunun birde summersakhal haritası çıkacaktır yaza doğru elbet. O zaman dahada güzel olacaktır.

• DayZ arma 4 ve arma reforger motoru olan enflusion engine ile yapılıyor. Yani arma 4 geliştirmesine destek olan bir oyun. İleride çok daha değerleneceğini düşünüyorum. Grafik kalitesi ne kadar yükselir bilmiyorum ama arma 4 de dlss gibi destekler olacağını düşünürsek (2028de çıkıcak) yeni teknolojilerin grafik üzerinde etkisi bulunacaktır. Modlar için dayzsalauncher ile tek tıkla sunuculara girin.

• 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.