Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.149
Cevap
65
Favori
234.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi kaç başka oyunun ana konularını inceledimde bunlardan bazıları bf3, cod:bo2, crysis2... bişeye dikkat ettim hepsinin ilk mesajında oyunun alpha beta videoları, alphadan haberler vs. var yani oyun çıkalı kimisinde 2-3 yıl olmuş ama o videolar bırakılmış mesajda. şahsen oyun çıktıktan sonra bütün eski videoları ilk mesajdan kaldırmayı düşünüyorum çünkü bi dünya yeni güncel video gelecek eski videoları görmenin anlamı yok diye düşünüyorum, umarım hak verirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

Hacı steamde falan hiç göremiyorum seni. Oyunu falan mı bıraktın

Moruk girmiyorum bayadır. Oyun tabi oynuyoruz ama Dayz oynamıyorum uzun zamandır. Sen neler yapıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: b****01

quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

Hacı steamde falan hiç göremiyorum seni. Oyunu falan mı bıraktın

Moruk girmiyorum bayadır. Oyun tabi oynuyoruz ama Dayz oynamıyorum uzun zamandır. Sen neler yapıyorsun ?

Bende aynı Bakalım standalone yaklaşıyor, çıktığı zaman artık saatlerce oynarız

Bu arada imzayı link olarak koymak isteyenler içinde şöyle bir şey yaptım.

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79948805/f_//tm.htm#79948805]Dayz Standalone[/link][/center]

• redditte herkes dean hall ın bilerek geciktirdiğini söylüyo. çünkü 4 yıllık oyun dayz sayesinde hala peynir ekmek gibi satıyo. biarkadaş demiştide bende iyimser yaklaşmıştım. ama artık banada mantıklı geliyo.

buarada dean hall dan oyunla ilgili hiçbi haber yok, bikaçgündür etkinliklere katılıp duruyo. yani son 3 gündür oyun adına pekbişey yapmadı ve twitterda da bişey yazmadı doğru düzgün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

redditte herkes dean hall ın bilerek geciktirdiğini söylüyo. çünkü 4 yıllık oyun dayz sayesinde hala peynir ekmek gibi satıyo. biarkadaş demiştide bende iyimser yaklaşmıştım. ama artık banada mantıklı geliyo.

buarada dean hall dan oyunla ilgili hiçbi haber yok, bikaçgündür etkinliklere katılıp duruyo. yani son 3 gündür oyun adına pekbişey yapmadı ve twitterda da bişey yazmadı doğru düzgün.

Dayz Standalone 2012 yılı içerisinde çıkacağı söylendiğinde Dayz moddan soğuyup Standaloneyi beklemeye koyulduk. Onlar ne yaptı erteleyip, oyalayıp durdular. Dik duramadılar. Sebebi mantıklı tabi, ama tamamen duygusal($)... Arma 2 satmaya devam ediyor. Tek sebebi dayz mod. Satışlar durma noktasına geldi mi ancak sıra gelir. Standalone de deliler gibi bekleniyor tabi, çok satacağı garanti. Bu sebeple adamlar rahat. Ama bu rahatlık oyunu bekleyenleri deli ediyor. Haklılar çünki bu bir nevi oyunseverlere saygısızlık. Bu rahatlık devam ederse oyun 3-5 ay belki 1 sene sonra çıkacak. Çıkış tarihi belli olana kadar dayz konularına girmeyeceğim. Heyecanımız öldü zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: karaoglan_61

quote:

redditte herkes dean hall ın bilerek geciktirdiğini söylüyo. çünkü 4 yıllık oyun dayz sayesinde hala peynir ekmek gibi satıyo. biarkadaş demiştide bende iyimser yaklaşmıştım. ama artık banada mantıklı geliyo.

Dayz Standalone 2012 yılı içerisinde çıkacağı söylendiğinde Dayz moddan soğuyup Standaloneyi beklemeye koyulduk. Onlar ne yaptı erteleyip, oyalayıp durdular. Dik duramadılar. Sebebi mantıklı tabi, ama tamamen duygusal($)... Arma 2 satmaya devam ediyor. Tek sebebi dayz mod. Satışlar durma noktasına geldi mi ancak sıra gelir. Standalone de deliler gibi bekleniyor tabi, çok satacağı garanti. Bu sebeple adamlar rahat. Ama bu rahatlık oyunu bekleyenleri deli ediyor. Haklılar çünki bu bir nevi oyunseverlere saygısızlık. Bu rahatlık devam ederse oyun 3-5 ay belki 1 sene sonra çıkacak. Çıkış tarihi belli olana kadar dayz konularına girmeyeceğim. Heyecanımız öldü zaten.

dean hall son zamanlarda ümitsiz konuştu işi çok varmış gibi gösterdi. nedeni ise benim gibi birçok kişinin arma 2 almayıp dayz SA beklemesiydi. şimdi SA bekleyenler diyecekki aaa dayz sa çıkmasına daha çok varmış neyse ozaman arma2 alalım. olayı buna getirmeye çalışıyolar. çok çalışıyoruz diyodu bi ara dean hall ama görüyoruzki etkinlik etkinlik geziyolar. gamescom bitti pax başladı şimdide.

• Bende de artık ilk heves kalmadı gibi.Dayz mod'u daha oynamadım nedenide standalone'nin çıkcağını okuduğumdan.Beklemeye koyuldum standalone'yi ama gel gör ki sürekli daha çok işimiz var vs vs daha araba eklenmemiş zombi animasyonları berbat düzeltiyorlar güya tekrar vs vs.. Sanırım bende sabrıma yenilip arma 2 alıcam dayz mod'u kurucam.Bilmem değer mi acaba.
  • Tek başınıza oynayacaksanız sakın ArmA2 yi almayın ben aldım pişmanım 7 saat oynamışımdır topu topu..
    (ama eskişehire dönünce arma serisine dönüş yapıcam)
  • O heriflerin zihniyetini DayZ çıktığında anlamıştım ben.

Defalarca 40% indirim gördü, bu sene 50% ve 66% gördü Arma II CO fakat 75% olmadı o da seneye anca olur.

Ben naptım, ARMA 3 aldım.

Zaten DayZ yapımcıları da yarın öbür gün "biz arma 3'e geçtik" diyecekler, Arma II'cileri mal gibi ortada bırakacaklar :D

Bu arada Arma 3 videom:

• Arma 3 icin dayz cikarttilar onuda oynamak icin hem arma2 hem arma3 almak gerekiyo. Amac belli yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dean hall dan yeni tweet:

"Despite PAX work continued on feedback from Gamescom usability. Item swapping in inventory has been a key task, working in SP now"

gamescomdaki geribildirimlerle pax işleri devam ederken envanterde eşya değişimi asıl işti. şimdi singleplayer üstünde çalışıyorum.

daha iyi çevirebilecek varsa çevirsin lütfen çünkü yazdığımdan bende bişey anlamadım

ha bide SP den kasıt ne tam anlamadım. heralde şuan karaktere özel şeylerle uğraştığından öyle dedi çünkü sp mod olacağını biyerde duymadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 3 Eylül 2013; 12:25:09 >
  • http://www.deadfrontier.com/

Şimdilik idare ediyorum.Web tarayıcısıyla oynanabiliyor.Oynayan olursa beklerim.Standalone'i kara kara beklerken bi süre idare eder.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karaoglan_61

quote:

dean hall son zamanlarda ümitsiz konuştu işi çok varmış gibi gösterdi. nedeni ise benim gibi birçok kişinin arma 2 almayıp dayz SA beklemesiydi. şimdi SA bekleyenler diyecekki aaa dayz sa çıkmasına daha çok varmış neyse ozaman arma2 alalım. olayı buna getirmeye çalışıyolar. çok çalışıyoruz diyodu bi ara dean hall ama görüyoruzki etkinlik etkinlik geziyolar. gamescom bitti pax başladı şimdide.

geçen yaz 4-5 kişi aldık arma2 co'ı dayzyi oynadık bir kaç ay buglarına rağmen, herkesin sürümü aynı olmasına rağmen aynı servera girmekte sıkıntı çekmeler, askeri üste grafik hataları, arma motorunun leşliği yüzünden benim performanssız zar zor oynamam derken standalone haberleri çıktı ben oyunu bıraktım. bir iki arkadaş bir süre daha oynadı ama onlarda bıraktı oyunun mallıklarına dayanamayıp. 1 yıldır standalone bekliyoruz, gelen videolar ve geçen süre ortada, hala mal mal sıkıntılar var ve geçen süreye baktığımızda rockett pek üstüne düşmüyor gibi görünüyor. bu bekleediğim 1 sene içinde videolar gelmeden önce daha heyecanlı bekliyordm ama videolar gelmeye başladıkça tüm şevkim kaçtı ve standalone u alacağımı sanmıyorum. çıktığında da bi ton sorunla çıkacağı kesin gibi, uzun süreler de ufak ufak updateler yapaacklar ama sorunsuz bir deneyimi asla yakalayamayacaklar ardından tamamen terk edip yenisi üstünde çalışacaklar gibi bir his var içimde.

• Dean hall denen herif röportajlara katılmaktan oyunu geliştirecek zaman bulamıyor.Adam her gün bir röportaj veriyor.Oyun yapımcısı değil celebrity mübarek.Birde paşazademiz çok iş olduğundan yakınıyor yok depresyona girdim yok o yok bu.Oyun 1$ olsa bile almam bu saatten sonra sırf bu herif yüzünden.
  • dean hall zombileri bi adam edemedi ama modcular adam etmiş. dayz aftermath modundaki zombiler:

• ya motorda yakın dövüş özelliği olmadığı için ne kadar kassalarda olmuyor olmuyor. ne rockett adam gibi yapabilecek bu zombileri ne de başka bir modder.

niye bu motorda inat ediyorlar anlamıyorum madem çok satacağını düşünüyorsun al bir motorun lisansını, öyle uçuk kaçık bişey olması gerekmiyor git al ut3 motorunu yap adam gibi, biz de oyunu alıp deliler gibi oynayalım.
  • designr kullanıcısına yanıt
    aynen. nede olsa oyun çıkınca deli gibi satacağı garanti. daha iyi bi motorla yapsalar neolacak sanki. en az masrafla en çok parayı kazanmayı amaçlıyolar belliki. bu konuyada koymuştum videosunu. dying light adlı oyuna bi bakıyorum bide dayz ye uçurum var aralında. ona rağmen dayz standalone dying lighttan daha çok satacak.
  • ben anlamıyorum zaten yakın dövüşün bu kadar önemli olduğu bir konseptte bu motoru diretmek niye, yap başka motorla zaten rakibinde yok yine satacaksın arkadaş. al işte state of decay diye güzel bir oyun yapıyorlar mesela ama multi/coop yok adamlar beceremeyecekleri için yapmıyor, rockett yapsa tekel olacak her türlü. hay o rockett ın
  • Yeni motora gecerlerse hic cikmaz oyun kalsin boyle bu arada zombiler icin dayzero oynamanizi tavsiye ederim en saglam zombiler onda su anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgiler için takipteyim. teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.